- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.921
Fakir ama gururluyum ben ya oynamasınlar bizleBu zenginler hep böyle
Para var sen söyle ne alıcazPara kalmadi ne alicaz
Film izliyor rahatsız etmeyin dedi bizeCeycey eşinin yorumu nasıl?kaç gün etkilenir acaba bu durumdan borsa?
Işte böyle fikirlere ihtiyacımız varDirekt tavandan emir verin.
Mesela kagit o an 10 liraysa siz 11e girin emri.
Daha dusuk satis varsa zaten daha dusukten alir.
10 gorduk diye 10dan girerseniz yakalayamazsiniz.
Para var sen söyle ne alıcaz
Tamam isim neydi mortosuncuahahahhahahParalari paylastigim ibana yollayin
TR0000 20000 1885 adafafadqdqdat
Bak şimdi cahilliğimeDirekt tavandan emir verin.
Mesela kagit o an 10 liraysa siz 11e girin emri.
Daha dusuk satis varsa zaten daha dusukten alir.
10 gorduk diye 10dan girerseniz yakalayamazsiniz.
Burda fikir nerede? Bana dümdükkkk ahanda şu hisseyi kapat pazartesi denmeli. Böyle alengirli öneri istemiyorummmmmmIşte böyle fikirlere ihtiyacımız var
Tamam isim neydi mortosuncuahahahhahah
Bak şimdi cahilliğimeo an ekranı açtım diyelim 10 tl ama kağıt 9 tl den çıkmış tavan yapmış, ben 11 yazsam yinede alırmı yani tavana tavan fyat yazmış olsamda piyasa fiyatındanmı alır anlatabildim inşallah.sanki o anı yaşıyormuş gibi heyecanlandım.prova yapayım ben
Yavvv hangii kağıtlar bunlar delirtmeyinnnnn adamınnn asabını bozmayınnnnnnnBak şimdi cahilliğimeo an ekranı açtım diyelim 10 tl ama kağıt 9 tl den çıkmış tavan yapmış, ben 11 yazsam yinede alırmı yani tavana tavan fyat yazmış olsamda piyasa fiyatındanmı alır anlatabildim inşallah.sanki o anı yaşıyormuş gibi heyecanlandım.prova yapayım ben
Ah ceyceyim keşke denilse ama ağanın keyfini bekliycezBurda fikir nerede? Bana dümdükkkk ahanda şu hisseyi kapat pazartesi denmeli. Böyle alengirli öneri istemiyorummmmmm
Dur şimdi bu bile biz acemilere bir yöntemBurda fikir nerede? Bana dümdükkkk ahanda şu hisseyi kapat pazartesi denmeli. Böyle alengirli öneri istemiyorummmmmm
Mor karşı tarafa geçmiş ağzını bıçak açmıyor eskiden böyle diildiYavvv hangii kağıtlar bunlar delirtmeyinnnnn adamınnn asabını bozmayınnnnnnn
O keyfi beklerken post elden gidecek ama.Ah ceyceyim keşke denilse ama ağanın keyfini bekliycez
Kız kağıdı bilsek tavanın tavanı diye bir yorumda bulunabilirmiyim sence?pazartesi malum şahıs twitterdan paylaşacağını söyledi cuma günü, tabi bişey olmazda paylaşırsa,bizde görürsek, alabilmek için neler yapmalıyızı konuşuyoruzYavvv hangii kağıtlar bunlar delirtmeyinnnnn adamınnn asabını bozmayınnnnnnn
Niye paylaşsın yahuuu. O zaman herkes hucüm eder. Kendi kazanır hucum edenler avucunu yalarKız kağıdı bilsek tavanın tavanı diye bir yorumda bulunabilirmiyim sence?pazartesi malum şahıs twitterdan paylaşacağını söyledi cuma günü, tabi bişey olmazda paylaşırsa,bizde görürsek, alabilmek için neler yapmalıyızı konuşuyoruz
Kız kağıdı bilsek tavanın tavanı diye bir yorumda bulunabilirmiyim sence?pazartesi malum şahıs twitterdan paylaşacağını söyledi cuma günü, tabi bişey olmazda paylaşırsa,bizde görürsek, alabilmek için neler yapmalıyızı konuşuyoruz
Valla bilemiyorum.2 gün tavan dedi resmen, çok cezbedici değilmiBist 30 değil bu kağıt ondan eminim sakat kağıtlardan olmalı ama hangisi
Bist 30 değil bu kağıt ondan eminim sakat kağıtlardan olmalı ama hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?