- 10 Nisan 2014
- 43.956
- 116.721
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.961
Marabalarına jest yapacakNiye açıklıyor? Asıl onu anlamadım
Marabalarına jest yapacakmillet yüklenince tavan olacak kağıt öyle işte
Sabah özelime yazın ama batarsam tek tek toplarım evlerinizden siziMarabalarına jest yapacakmillet yüklenince tavan olacak kağıt öyle işte
Kredi alırız lot işi kolay. Büyük ortak beni alsın100 lotumuzla biz 3 kurus kazanicaz.
Kendisi muhtemelen gunde 3 5 milyon kazanicak
Win win
Ben ekstra win
Yok ben yazmamSabah özelime yazın ama batarsam tek tek toplarım evlerinizden sizi
Deme onu deme 234 bin nedir dedi adam yaa100 lotumuzla biz 3 kurus kazanicaz.
Kendisi muhtemelen gunde 3 5 milyon kazanicak
Hanimlaaar 234 bin nedir cok da umrumda degil öder gecerim
Win win
Ben ekstra win
Yine size yetisemedigim bir aksam
Kızlar petkimi daha önceden çizmişti ben hatırlayamadım aman yanlış olmasıbytd.
Evet yakınsın önce seni alırımYok ben yazmamçok büyük tehdit bu, beni kesin alırsın
Geçen işyerinde biri 450 binde para değil bunada para diyorsanız gibi bişey dedi, nutkum tutulduDeme onu deme 234 bin nedir dedi adam yaa
Doğru söylemiş. Milyar dolarlık adamları tanıyıp 7.5 kağıt maaşa talim ediyoruzGeçen işyerinde biri 450 binde para değil bunada para diyorsanız gibi bişey dedi, nutkum tutulduiş arkadaşım değil bize iş yapan biri.kendisinin çift hatta 3 haneli bitcoini olduğu biliyor
Ben ağayı tekip bile etmiyorum bulamamıştım bi ara takip edeyim bariBilmiyoruz ki
Agam pts aciklicakmis hahaha
Baktı ki bizimkinde hayır yok birde orayı deneyelimTanzanya borsasındaymış
Benim gönlüm zenginPazartesi grupta aktif olalım kızlar bilen bilmeyenlere anlatsın..Uyanık olanlar uyuyanlari dürtsün..Morum kulaklarını dört aç bak zengin edeceğin arkadaşlarını düşün..
Yani adamın öyle bir deyişi vardıki anlatamam ceycey gerçek olamayacağını düşündü galibaDoğru söylemiş. Milyar dolarlık adamları tanıyıp 7.5 kağıt maaşa talim ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?