- 10 Nisan 2014
- 43.955
- 116.716
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.981
Az buldum ne gerçek olmamasıYani adamın öyle bir deyişi vardıki anlatamam ceycey gerçek olamayacağını düşündü galiba
Bir tahtacılığa heveslenmediğin kalmıştıYalnız ben pazartesi buraya gelip elimdeki kağıtlardan birini yazsam kağıt bu diye tavan yaptıracak bir potansiyel var gibi geldisessiz takipçileride düşünürsek oldu bu iş.o iş bende kızlar pazartesi ben yazıcam bekleyin
Benimki tahtacılık olmaz spekülatörlük olurBir tahtacılığa heveslenmediğin kalmıştı
Fakir tahtası bizimkilerBenimki tahtacılık olmaz spekülatörlük olurtahtaya para lazım, ama spek benim işim
Öyle deme kk nın üyelerinin 4 te 1 i takip etse milyonlara ulaşırız.kız biz kadınız birimiz en az 10 sermaye demekFakir tahtası bizimkiler
Geçen işyerinde biri 450 binde para değil bunada para diyorsanız gibi bişey dedi, nutkum tutulduiş arkadaşım değil bize iş yapan biri.kendisinin çift hatta 3 haneli bitcoini olduğu biliyor
Yalnız ben pazartesi buraya gelip elimdeki kağıtlardan birini yazsam kağıt bu diye tavan yaptıracak bir potansiyel var gibi geldisessiz takipçileride düşünürsek oldu bu iş.o iş bende kızlar pazartesi ben yazıcam bekleyin
Bunlar hep benim aklıma geliyor nedenseBana da gecen hafta birisi dedi ki, gercekten 360 bin lirayi odemek icin 1 yil mi ugrasacaksin?
Böyle ölmem paşam yere yatir çiğne...
Bu benim aklima niye gelmedi ya
Yalniz sorgulamaz alirdiniz da ha
Sen benim basimin taci ❤
Cok ihmal ediyorsun bizi bu ara
Biz pazartesiyi konuşurken 27 kişi vardı konudaYalnız ben pazartesi buraya gelip elimdeki kağıtlardan birini yazsam kağıt bu diye tavan yaptıracak bir potansiyel var gibi geldisessiz takipçileride düşünürsek oldu bu iş.o iş bende kızlar pazartesi ben yazıcam bekleyin
Yine sen 1 yıl uğraşacakmışsın bizim ev kredisi daha 9 yıl varBana da gecen hafta birisi dedi ki, gercekten 360 bin lirayi odemek icin 1 yil mi ugrasacaksin?
Böyle ölmem paşam yere yatir çiğne...
Bu benim aklima niye gelmedi ya
Yalniz sorgulamaz alirdiniz da ha
Bizimde 9 yıl var daha başlamadık temmuzda baslayacak şimdi bile ay sonunu zor getiriyoruz ödeme başlayınca ne yapacağız bakalimYine sen 1 yıl uğraşacakmışsın bizim ev kredisi daha 9 yıl var
Ahaa bu bir işaret 27Biz pazartesiyi konuşurken 27 kişi vardı konuda
Başaracağız biz bu işi tüm işaretler bizden yanaAhaa bu bir işaret 27
Dualarım hayırlıysa kabul olsun inşallah herkes mutlu huzurlu maddi manevi rahat bir hayat geçirsin yürekten çocuk isteyenlere çocuk versin hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin hayırlı kul olmayı nasip etsin inşallah
Gamarcoba66,Ban yiyecegim ancaaak; dini konular yasak diyoollar amaaa basliklara bakiyorum konu basliklatina; tefriciye okuyalim yok hatim indirelim yok büyü yapmis vs..e bunlar dini yorum ve konu degil mi??
Ben de ufaktan leslie ye mi başlasam diyorum.Bizdede havadis yok ki spora gittim geldim pestil gibi yatıyorum. Coinler stabil, pazartesi ağamız borsaya davet etti, onu bekliyoruz
Valla brn gibi varsa satan olurSatan olursa alırsınama kim satar o kadar alış varken ,ertesi günde tavan yapar diye satmaz kimse.froto geçen 2 gün üstüste böyle tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?