Bir tahtacılığa heveslenmediğin kalmıştı

Geçen işyerinde biri 450 binde para değil bunada para diyorsanız gibi bişey dedi, nutkum tutuldu iş arkadaşım değil bize iş yapan biri.kendisinin çift hatta 3 haneli bitcoini olduğu biliyor

Bana da gecen hafta birisi dedi ki, gercekten 360 bin lirayi odemek icin 1 yil mi ugrasacaksin?

Böyle ölmem paşam yere yatir çiğne...

Bu benim aklima niye gelmedi ya
Yalniz sorgulamaz alirdiniz da ha

Bana da gecen hafta birisi dedi ki, gercekten 360 bin lirayi odemek icin 1 yil mi ugrasacaksin?

Bunlar hep benim aklıma geliyor nedense mune bendeki potansiyeli görüp atacak kk dan beni

Sen benim basimin taci ❤

Cok ihmal ediyorsun bizi bu ara

Oyy ztn hamur gibiyim iyice eridim yahu

Burdayim bacim, film izledik simdide koltukta sizmanin planlarini yapiyorum
Yahu ne kismetsizim oglen coin listemde birsuru hedef gelmisti aksamustu birazcik eridi
Yarinda kanli gecer aman adetidir kusur kalmasin
Bu sayfada tek borsa hesabi olmayan ben varim galiba
Napiyim bacim yarisini anlamiyorum

Biz pazartesiyi konuşurken 27 kişi vardı konuda

Yine sen 1 yıl uğraşacakmışsın bizim ev kredisi daha 9 yıl var

aminnnn darisi basima.

Efsun64 senin duan kabul olur bizi de unutma bebegim ❤

Ehehehe yerimmm
Dualarım hayırlıysa kabul olsun inşallah herkes mutlu huzurlu maddi manevi rahat bir hayat geçirsin yürekten çocuk isteyenlere çocuk versin hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin hayırlı kul olmayı nasip etsin inşallah

Güzellikler sizlere merhaba deyip selam vermeden açıklama yazmaya başlamayayım dedim
Güzel bir haftasonu ve bol kazançlı günleriniz olsun

Ban yiyecegim ancaaak; dini konular yasak diyoollar amaaa basliklara bakiyorum konu basliklatina; tefriciye okuyalim yok hatim indirelim yok büyü yapmis vs..e bunlar dini yorum ve konu degil mi??
Gamarcoba66,
evet tahmin ettiğiniz gibi banlandınız ama bu mesajı yazdığınız için değil çünkü kuralları sormak banlanma sebebi değildir, bdvdeki konulara alakası olmadığı halde İstanbul Sözleşmesi iptal olmuş duydunuz mu yazdığınız için banlandınız zira konulara içerikleriyle alakalı yorum yazılması gerekir, içerikten bağımsız yorumlar konu dışı sayılır ve uyarı alma sebebidir.

Buradaki bir mesajınızda da bu kuralları kim koyuyor demişsiniz, kastettiğiniz ya da hedeflediğiniz kişi ben isem kuralları ben koymadım, var olan kuralları kabul ederek üye olmuş biriyim sadece.

Bu kurallar site kurulduğundan beri var ve kesinlikle olması gereken kurallar ve elbette uyulması da gerekiyor, kaldı ki hepimiz üye olduğumuz andan itibaren kullanım sözleşmesini kabul edip onayladığımız için bu kuralları okumasak dahi okumuş ve kabul etmiş sayılıyoruz ve kurallar tartışmaya açık değildir.

Bunu ben demiyorum kurallar diyor bakınız:

• Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Dini konular yasak diyorlar ama başlıklara bakıyorum salatı tefriciye okuyalım hatim indirelim konuları var demişsiniz, hangi bölümde?
Dualarımız Sizinle bölümünde ve o bölümde sizin de yazdığınız gibi dua topikleri var, kiminin annesi, babası, evladı hasta dua istiyor, kimi bebek sahibi olmak için, kimi de yalnızca manevi rahatlama için ve bunu yalnızca o bölümde istiyor, ki kişisel gelişim bölümünde de reiki, olumlama vb konular var, bir müşkülü için dua, manevi rahatlama için olumlama tarzı konularda kimsenin inancına saldırı vb olmuyor ve belirttiğim gibi forumun tek bir bölümünde yazmalarına izin veriliyor.

Dini konu ve yorumlar yasak evet, bdvde veya forumun diğer bölümlerinde hiçbir dinle alakalı pozitif veya negatif yorum yazılamaz yasaktır çünkü aynı din ve mezhebe sahip kişiler bile inanç üzerinden birbiriyle kavga ediyor hakaret edip aşağılıyor, zamanında mahkemelik olanlar oldu, duaları ayrı tutuyorum dualarımız sizinle bölümünde olduğu sürece Yasin okuyalım, Fatiha okuyalım deyip dua etmek serbest çünkü orada birbirine dua eden insanların şu duayı okuyalım yazıları dışında yargılama, rencide etme, herhangi bir dini mezhebi aşağılama vb olmuyor, olursa da anında müdahale ediliyor.

Dini konu ve yorumlar yasak çünkü bu sitede her dinden mezhepten kadın var ve biz kimse inancı yüzünden aşağılansın, inancına saygısızlık edilsin istemiyoruz, kimse yahudi olduğu için veya budist ya da ateist veya deist olduğu için hakaret edilsin istemiyoruz ya da aynı inançtan insanların diğer inançtan insanlara dinini dikte etmesini, kendiyle aynı inançtan olan insanların inancını sorgulamasını da istemiyoruz o yüzden dini konu ve yorumlar yasak.

Büyü konuları var demişsiniz, biz büyü konularına işlem yapıyoruz, cin, karabasan, büyü, üfürükçü hoca konularına izin verilmez konu kapatılır.

Gelelim İstanbul Sözleşmesi'ne, konu kadınlarla alakalı olsa da iptali sebebiyle içerik siyasidir ve Siyaset Meydanı dışında siyasi konu ve yorumlarda yasaktır, yasak çünkü aynı dinlerimiz gibi siyasi görüşlerimizde farklı ve maalesef bu farklılıklar her zaman olumlu karşılanmıyor kavga ve hakaretler oluyor.

Üye olurken siyasi veya dini inancımızı sormuyorlar çünkü bu kimseyi ilgilendirmez ilgilendirmiyor da, kadın olmamız siteye üye olmamız için yeterli ve hepimiz eşitiz.

Madem dini konu ve yorumlar, siyasi konu ve yorumlar yasak, o zaman niye Dualarımız Sizinle ve Siyaset Meydanı var diyebilirsiniz, Din ve Siyaset farklı düşünceleri ötekileştirici olabiliyor hatta fazlasıyla da kırıcı olunabiliyor, biz bunu defalarca tecrübe ettik ve sonuçları üyeler için çok ağırdı, soruşturmalar ve mahkemeler oldu, kimse siyasi görüşü veya inancı yüzünden aşağılanmamalı, forumun genelini bu ayrıştırıcı ötekileştirici üsluptan uzak tutmak için siyasi görüşünüz varsa Siyaset Meydanına, dua etmek istiyorsanız Dualarımız Sizinle bölümüne gitmelisiniz dedik, bakınız altını çiziyorum dua etmek istiyorsanız birbirinizin inancını yargılamak, aşağılamak veya dininizi dikte etmek için değil, durum bu'dur.

İstanbul Sözleşmesine gelince, bu konuyu tartışmak istiyorsanız banınız açılınca yorum yazmanız için link bırakıyorum: İstanbul Sözleşmesi'nden Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çekildiği açıklandı

Son düzenleme:
Bizdede havadis yok ki spora gittim geldim pestil gibi yatıyorum. Coinler stabil, pazartesi ağamız borsaya davet etti, onu bekliyoruz
Ben de ufaktan leslie ye mi başlasam diyorum.

Hazır romatizma ağrılarım azken şu cushing in zayıflattığı kaslarımı biraz güçlendirsem iyi olur.

Ama kıçımı kaldıramıom koltuktan
Kalkabilince 2 3 iş yapıp uzanıyorum. Artık çamaşır hiç bitmiyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…