- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.021
Sattım ben onu froto aldım 2 tane :) ama geri dönmeyi düşünüyodum uyardığn için çok teşekkür ederim
Sattım ben onu froto aldım 2 tane :) ama geri dönmeyi düşünüyodum uyardığn için çok teşekkür ederim
Tamam patronBen de sattimmm
4.10 altina iner alirim.
Sahtekar fakir ne demekmiş yahuuSahtekar fakirler nasılsınızsabah bdvde bir konuya denk geldim de ordan öğrendim bu terimi
Aldığım bir coin beni günlerdir sinir krizlerine sokuyor. Yüksekten almışım bir türlü kar edip satamıyorum. Erken doğurucam onun yüzünden
o konuyu açan üyeyi eskilerin hepsi tanır.ciddiye alınacak üye değil.Sahtekar fakirler nasılsınızsabah bdvde bir konuya denk geldim de ordan öğrendim bu terimi
Aldığım bir coin beni günlerdir sinir krizlerine sokuyor. Yüksekten almışım bir türlü kar edip satamıyorum. Erken doğurucam onun yüzünden
o konuyu açan üyeyi eskilerin hepsi tanır.ciddiye alınacak üye değil.
altın aldıkça düşüyor aldıkça düşüyor ama muneciğimmmOoo coinciler, altıncılar:)))
Bu hafta hareketli geçecek galiba, boooool kazançlar diliyorum, bu topik zenginler kulübü olur umarım
çok sevdiğim iki insan birbirine düştüHangi konuuu
Noluyor yaaamor paraları hazırladık düğünü bekliyoruz.ama umarım cenazemiz olmaz
Neden?bizden birileri değildir umarımçok sevdiğim iki insan birbirine düştü
mor paraları hazırladık düğünü bekliyoruz.ama umarım cenazemiz olmaz
Neden?bizden birileri değildir umarım
sabah ki hisse o.gelin alacağım ya.başlık parası hazır gelini bekliyorummKiz hayirdir bana koca mi buldun, evleniyor muyum nedir
allah korusun reel hayatta o kadını tanısam hayata küserim yahuu
bana para getirecek herşey gelindirGelin degil ki bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?