- 10 Nisan 2014
- 43.668
- 116.154
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.701
Vay anasını ben bunu daha önce nasıl düşünemedim.ildeki hastanelerdeki doktorları listeleyip, yakışıklı ve bekar olanlarını seçip, yedi kocalı hürmüz gibi doktor buram ağrıyo diye gitmeyihep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradannnn
Bence süper , morda yufka börek yiye yiye tostombul olur yakındaHa bir aday daha var. Yufkacı MuammerOna ben de dahil tüm ülke kadınları hayrannn
Yani ben yatayım koca beni beslesin kafadaki kızlar ....burdan evlenmeyi çok isteyen kızlara lüks semtlerdeki belediye kurslarını tavsiye ettim.o kurslarda kaynana adayları görümce adayları oluyor çünkü.onların gönlünü kazandın mı erkeği görmesen de olur.alıveriyorlar tam benim kafaya uygun gelin diye
o adama ben bulaşmam aklımı mı yedim .hadibea halletsin
Bence süper , morda yufka börek yiye yiye tostombul olur yakında
her hafta konu açıyorlar aynı kişiler ben de bu tavsiyeyi verdim napayım.tavsiyem aklı başında eğitimli kızlarımızı kapsamıyor koca olsun da nefes alsın yeter diyenler içindirYani ben yatayım koca beni beslesin kafadaki kızlar ....
Yefecimiyim ben pis işleri yapayım , bana ne kendileri halletsin . Madem hazırda sevgilileri var ne diye başka sevgili arıyorlaro adama ben bulaşmam aklımı mı yedim .hadibea halletsin
seni tanımıyorum mor sen kimsin?o adam kim onu hele heççç tanımıyoruz canımıza mı susadıkValla akilli kadinsin, benim adama bulasilmaz.
Yeminle savas ilan eder.
Benim bile ödüm kopuyor. Ben bundan ayrilmak istesem korkudan söyleyemem
onlar aramıyor yerlerine biz arıyoruzzzYefecimiyim ben pis işleri yapayım , bana ne kendileri halletsin . Madem hazırda sevgilileri var ne diye başka sevgili arıyorlar
Allah akıl fikir versin ... hana şu nasıl koca bulunur konusu dönüp duruyor bdv daher hafta konu açıyorlar aynı kişiler ben de bu tavsiyeyi verdim napayım.tavsiyem aklı başında eğitimli kızlarımızı kapsamıyor koca olsun da nefes alsın yeter diyenler içindir
tek başımıza üreyebilsek koca neyim almazdım vallaAllah akıl fikir versin ... hana şu nasıl koca bulunur konusu dönüp duruyor bdv da
seni tanımıyorum mor sen kimsin?o adam kim onu hele heççç tanımıyoruz canımıza mı susadık
Yok kız öyle deme , başka işede yarıyorlar haklarını yememek lazımtek başımıza üreyebilsek koca neyim almazdım valla
valla tam geyik bölümüne dönüştü gece toplaşalımmmHahahah tanimadiginiz morrr tanimadiginiz adamla yemek yiycek.
Gece burda olun kiz, uyutup gelicem
Bende kaçar oğlanı yıkacağımsize doyum olmaz.saçlarıma dip boya yaptım gidip yıkayayım
Koca alın :))Mihail Zoscenko yokluğunda yatırım topiği elden gitti.evlenme programına dönüştü 2 yatırım önerisi ver de kendimize gelelim
emin misin?Koca alın :))
İleride değerlenecek diyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?