Günaydın kızlar ️ Geçen hafta alıp hareketsiz diye sattığım bi coin arşa çıkmış asaplarım bozuldu

Nasip canim
Hic zorlama, nasipte yoksa yoktur.

Benim de 19 hafta 4.20 4.08 arasi takilan kagidim ben sattiktan sonra bi haber, kap olmamasina ragmen 6 tavan yapti.
Nasip degilmis

Herkese günaydın, güzel bir gün olsun.yasaklı haftasonu ne yazıkki 1 yıldır nasıl yaşıyorum anlamıyorum, işe git, eve gel ,ye ,iç ,yat modu sadece, kendimi kürek mahkumları gibi hissediyorum

Markete gitmek doya doya lüks sarkuteri ürünü almak istiyorum
Eve yakin sok market var haftasonu veya ise girmeden, isten cikinca ugrayabilecegim ama ancak zaruri ihtiyac karsilaniyor...
Buyuk guzel marketlere gitmeyi hayal ediyorum. Seviyem yerlerde
Ben gecen senelerde kafama esip kübaya malezyaya giden insandim

Ya işte bizi hayata bağlayan tüm yönlerimizi elimizden aldılar gibi

Kendine kesin bir sınır koy. Daha para yatirmiycam, olanla alip satip oynarim, ceviririm ama bu hesaba daha para yatirmicam seklinde, veya iste senin hesabina ne uyarsa
Ben de durumu anlatayım kredi kartı borcum var ama ödeyebiliyorum şükür. Yatırım için beş kuruşum kalmadı. O yüzden sizlerin yatırımlarını mutlulukla izliyorum ve herkese bol kazanç diliyorum

Ben de durumu anlatayım kredi kartı borcum var ama ödeyebiliyorum şükür. Yatırım için beş kuruşum kalmadı. O yüzden sizlerin yatırımlarını mutlulukla izliyorum ve herkese bol kazanç diliyorum

Canim ben de kac aydir maasim olmadigi icin eskisi gibi bisey yapamiyorum zaten.
Oyalanmalik takiliyorum.

Beni sevmende sakınca yok.
Gepgerçegim.

Gel nomu sarılam sana

T TheKnack bilir misiniz. Meshurrr mistralgagnant falan hep ayni kisiymis
Kazen bey butun uyelikleri birlestirdi.

Kaynanayla yasamali konusu var, erkek hemsirenin önunde popodan külot siyirmali konusu da.
Son kullanici adiyla sevgilisinden hamile kaldi. Evlendi. Bebek alisverisi topikleri bile acti.
Hepsi yalanmis

Yahu insanlar pandemide sıkılıyor anliyorum. Ben de cok sıkıldım da ne sorunum varsa onu anlattim. Cogu cok kepaze olmasina ragmen... cok defa tepki göstermenize ragmen... cunku belki cozum bulurum, belki bir yere varirim diye.
Ne gerek var abuk subuk karakter yaratip oyalanmaya

Son düzenleme:
o üyeyi hatırlayamadım gözümden kaçmıştır.ama burda kendini olduğundan farklı lanse eden herkesin hayatını hunharca eleştiren herşeyi ben bilirim diyen üyeler de var çok aklı başında derdi olanlara akılcı yorumlar yapan destek olan komplekssiz olduğu gibi olan muhteşem üyelerde var.

konularda itinayla beni takip eden tüm takipçilerime de sevgiler olsun.sosyal medyada yokum ama burda takipçilerim olmuş çok şükürrr

Hahahahaha

Senin sevenin cok. Ama topigimizi de seven cok.
Gecen baska konulara malzeme olmusum
Burdan okuyup baska yerde konusmuslar

Hahahahaha

Senin sevenin cok. Ama topigimizi de seven cok.
Gecen baska konulara malzeme olmusum
sevmeyenim de çok mor.çünkü dik bir kişiliğim gerçek fikirlerimi söylerim arkadaşlarıma.yalandan pohpohlamak arkadaşlık değildir riyakarlıktır.reelde de öyleyim .sevenim çok sever sevmeyenim nefret eder çünkü daima kral çıplak derim.

Hahahaa dun dedim ya, ben senden cok tirstim son vukuatimda. Cunku dogru bulmadigin seye tepkini koyarsin, bilirim
Neyse cozduk, sukur

Hahahaa dun dedim ya, ben senden cok tirstim son vukuatimda. Cunku dogru bulmadigin seye tepkini koyarsin, bilirim
Neyse cozduk, sukur
özeline de yazdım ya mor ilk gün kızdım sonra da olayı analiz edince mağdur olan kimse olmadığı için ne karar verirsen arkandayım dedim.yüzüne de söyledim yani fikrimi huyum kurusun

:)
Bir iki yorum yaptım ama Allah biliyor içime sinmeyen bir sey vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…