Yarin qua granit halka arzi var.
Ona girersin kuzum

Hahahahaha

Senin sevenin cok. Ama topigimizi de seven cok.
Gecen baska konulara malzeme olmusum
Burdan okuyup baska yerde konusmuslar
benim kuzen de rahatsızlık veriyormuş artık ondan bahsetmeyeceğim.halbuki amacım pandemi de sizi eğlendirmekti bir nebze yüzünüzü güldürmekti.içimizde sağlığı bozuk olanlar var aile problemleri olanlar var ekonomik sıkıntıda olanlar var diye esprili şeyler yazıyordum bir nebze yüzlerine gülücük oturtabilmek için.o da suçmuş yahuu.kuzen out yufkacı muammer in konum bundan sonra bilesiniz

Nasil yaniii kuzen bizi mi okumus

noldu ay

grupta ceycey yok, bence cok özel olmayan seyler icin burayi kullanalim

Ama sorun olabilcek seyler konusursak gruba geceriz tabisi

ne anlıyorlar fake konular yalan hayatlar uydurunca cidden merak ediyorum nomu.kansak ne olacak yahuu.konuyu açana ne karı var bunun?
Wattpad hikayesi yazmadan önce burada bir deniyorlar bence şanslarını.
Ben de lisedeyken bir hikaye yazardım,ipek ongun style. Ama ne hikaye, kız lisede başlamıştı, defter defter devam ettik derken kız evlendi barklandi falan sonra şükür üniye Gittim de bıraktım . Benim zamanimda Wattpad olsa ortalığın tozunu attirirdim garip bir keyfi var hikaye uydurmanin.
KKda da hızlıca reaksiyon alabiliyorsun yazdığın hikayeden. insanların tepkisini görebiliyorsun. O cezbediyor bence. Ya da kendini sevmeyen bir insansan bir konu boyunca kendinden uzaklaşıyorsun, başka bir role giriyorsun... Belki de ezik ve sevilmeyen bir insanın açtığın konuda seni her daim sevip destekleyen hayali bir sevgili yaratıyorsun... Böyle bakınca bir mantık bulabiliyorum fakelerde.

Bende dışarda çay içince bi seviniyorum sanki köyden dün gelmişim büyük şehir görmüşüm

grupta ceycey yok, bence cok özel olmayan seyler icin burayi kullanalim

Ama sorun olabilcek seyler konusursak gruba geceriz tabisi
istediğinizi konuşabilirsiniz kuzum özelden.kimseyi kısıtlamayın yeri gelir özelden yeri gelir burdan konuşursunuz gayet doğal.

istediğinizi konuşabilirsiniz kuzum özelden.kimseyi kısıtlamayın yeri gelir özelden yeri gelir burdan konuşursunuz gayet doğal.

Ya kuzum özellikle degil de, ordan bildirim gelince ordan devam etme egilimi oluyor.
Ama gunluk basit konular icin bence burasi daha iyi. Tabi herkes istedigi yerden yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…