- 10 Nisan 2014
- 43.751
- 116.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.841
ne anlıyorlar fake konular yalan hayatlar uydurunca cidden merak ediyorum nomu.kansak ne olacak yahuu.konuyu açana ne karı var bunun?:)
Bir iki yorum yaptım ama Allah biliyor içime sinmeyen bir sey vardı.
Ben 42 adet 505 liralık almıştım ama
Ben 42 adet 505 liralık almıştım ama
29 adet 348 TL'lik onaylanmis sadece...
Ne anlama geldiğini bilmiyorum, hazır param boşa çıkmışken bir 350lik daha başka bir şey alsam mı acep? Hamur gibi şekil verilmeyi bekleyen bir yengencim ben
tüm halka arzlar kar getiriyor mu mor?Yarin qua granit halka arzi var.
Ona girersin kuzum
tüm halka arzlar kar getiriyor mu mor?
benim kuzen de rahatsızlık veriyormuş artık ondan bahsetmeyeceğim.halbuki amacım pandemi de sizi eğlendirmekti bir nebze yüzünüzü güldürmekti.içimizde sağlığı bozuk olanlar var aile problemleri olanlar var ekonomik sıkıntıda olanlar var diye esprili şeyler yazıyordum bir nebze yüzlerine gülücük oturtabilmek için.o da suçmuş yahuu.kuzen out yufkacı muammer in konum bundan sonra bilesinizHahahahaha
Senin sevenin cok. Ama topigimizi de seven cok.
Gecen baska konulara malzeme olmusum
Burdan okuyup baska yerde konusmuslar
benim kuzen de rahatsızlık veriyormuş artık ondan bahsetmeyeceğim.halbuki amacım pandemi de sizi eğlendirmekti bir nebze yüzünüzü güldürmekti.içimizde sağlığı bozuk olanlar var aile problemleri olanlar var ekonomik sıkıntıda olanlar var diye esprili şeyler yazıyordum bir nebze yüzlerine gülücük oturtabilmek için.o da suçmuş yahuu.kuzen out yufkacı muammer in konum bundan sonra bilesiniz
noldu aybenim kuzen de rahatsızlık veriyormuş artık ondan bahsetmeyeceğim.halbuki amacım pandemi de sizi eğlendirmekti bir nebze yüzünüzü güldürmekti.içimizde sağlığı bozuk olanlar var aile problemleri olanlar var ekonomik sıkıntıda olanlar var diye esprili şeyler yazıyordum bir nebze yüzlerine gülücük oturtabilmek için.o da suçmuş yahuu.kuzen out yufkacı muammer in konum bundan sonra bilesiniz
yok yahu ne işi var burada.başka topikte devamlı bahsettiğimden rahatsız olunmuş.o yüzden kuzen out yufkacı inNasil yaniii kuzen bizi mi okumus
Wattpad hikayesi yazmadan önce burada bir deniyorlar bence şanslarını.ne anlıyorlar fake konular yalan hayatlar uydurunca cidden merak ediyorum nomu.kansak ne olacak yahuu.konuyu açana ne karı var bunun?
Bende dışarda çay içince bi seviniyorum sanki köyden dün gelmişim büyük şehir görmüşümMarkete gitmek doya doya lüks sarkuteri ürünü almak istiyorum
Eve yakin sok market var haftasonu veya ise girmeden, isten cikinca ugrayabilecegim ama ancak zaruri ihtiyac karsilaniyor...
Buyuk guzel marketlere gitmeyi hayal ediyorum. Seviyem yerlerde
Ben gecen senelerde kafama esip kübaya malezyaya giden insandim
yok yahu ne işi var burada.başka topikte devamlı bahsettiğimden rahatsız olunmuş.o yüzden kuzen out yufkacı in
istediğinizi konuşabilirsiniz kuzum özelden.kimseyi kısıtlamayın yeri gelir özelden yeri gelir burdan konuşursunuz gayet doğal.grupta ceycey yok, bence cok özel olmayan seyler icin burayi kullanalim
Ama sorun olabilcek seyler konusursak gruba geceriz tabisi
Emret komutanım!Yarin qua granit halka arzi var.
Ona girersin kuzum
o kelime cıss artık x diyelim biz ona konuşurkenHeee ay tamam.
Ben dun bi niyetlendim senin kuzene ahhahahahaha
Dedim aha adam okumuş kepazelik tavan serisi morr
Emret komutanım!Eki Görüntüle 2816854
(Yatırım tavsiyesi değildir tabii ki,küçük bir öneri diyelim)
istediğinizi konuşabilirsiniz kuzum özelden.kimseyi kısıtlamayın yeri gelir özelden yeri gelir burdan konuşursunuz gayet doğal.
Yengeccim bugünden emir girersen yarına iptal olur yarın tekrar alış emri gir...Emret komutanım!Eki Görüntüle 2816854
(Yatırım tavsiyesi değildir tabii ki,küçük bir öneri diyelim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?