- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.861
Konuştuğumuz da biz meraklı tıfılların coin hisse soruları, kısır muhabbet yani bişey kaybetmiyosun ceycey, hatta kafan şişmediği için kardasın. tavan tavan hadi yine iyisin :))istediğinizi konuşabilirsiniz kuzum özelden.kimseyi kısıtlamayın yeri gelir özelden yeri gelir burdan konuşursunuz gayet doğal.
Yaaa, o neden kiYengeccim bugünden emir girersen yarına iptal olur yarın tekrar alış emri gir...
Yaaa, o neden kiilk hisse alisimda bir an panik yapıp iptal etmiştim, param hesabıma hala yatmadan yenisini aldim. Bunda da iptal edersem ve yine yatirmazlarsa yenisini alacak param kalmayabilir napsam ki
özeline biraz uzun bir şeyler yazdım mihail başını şişireceğim ama bilmeni istedimKonuştuğumuz da biz meraklı tıfılların coin hisse soruları, kısır muhabbet yani bişey kaybetmiyosun ceycey, hatta kafan şişmediği için kardasın. tavan tavan hadi yine iyisin :))
ay çeyiz gibi olmuş aldıkların.güle güle kullanKendime pijama aldim, 3 takim. Nevresim takimi aldim. Havlu, masa örtüsü aldim.
Benim evimde her sey cok eski ya. Icim karariyor galiba. Buralara yatirim yaptim.
Insallah guzel cikarlar. Yoksa iade ederim
ay çeyiz gibi olmuş aldıkların.güle güle kullan
Quagr icin verdiğin emirden hesabından para kesildi mi yani aldı mı parayı sabah kontrol et aldıysa emir girmiş demektir almadiysa otomatik iptal olur paran hesabinda olur tekrar emir girersin.. Bankadan bankaya farklılıklar olabiliyormu bilmiyorum mesela benim banka günlük emir girebiliyorum ertesi güne iptal oluyor.. granit halka arzı için yarın emir gireceğim..Yaaa, o neden kiilk hisse alisimda bir an panik yapıp iptal etmiştim, param hesabıma hala yatmadan yenisini aldim. Bunda da iptal edersem ve yine yatirmazlarsa yenisini alacak param kalmayabilir napsam ki
Ya dediğim gibi bir önceki iptal ettigim 500umu hala alamadım, kabul edilmeyen lotumdan kalma ,geri verilecek 150 lirayı da alamadım,şimdi bir 500umu daha ödemezlerse yeni bir 500 alcak bütçem kalmayabilirQuagr icin verdiğin emirden hesabından para kesildi mi yani aldı mı parayı sabah kontrol et aldıysa emir girmiş demektir almadiysa otomatik iptal olur paran hesabinda olur tekrar emir girersin.. Bankadan bankaya farklılıklar olabiliyormu bilmiyorum mesela benim banka günlük emir girebiliyorum ertesi güne iptal oluyor.. granit halka arzı için yarın emir gireceğim..
Ya dediğim gibi bir önceki iptal ettigim 500umu hala alamadım, kabul edilmeyen lotumdan kalma ,geri verilecek 150 lirayı da alamadım,şimdi bir 500umu daha ödemezlerse yeni bir 500 alcak bütçem kalmayabilir
sen ve morportakalin dediği gibi, yarın sabah bakacağım, iptal edilmiş mi diye. Eğer edildiği halde hala ödenmesi gereken paralarım hala ödenmediyse çağrı merkezini arayacağımbir şekilde halletme,tekrar almaya çalışacağım teşekkür ederim bilgi icin.
Satma zamanı da beni bir etiketlerseniz mutlu olurum, Cook yabancıyım bu işlere S Sonilmek &GeyikliGece
Selamm kızlarözeline biraz uzun bir şeyler yazdım mihail başını şişireceğim ama bilmeni istedim
Yettim yettim ceyceyimi yedirmem kimseyearteemis gel buraya :))
Yengeccim eğer garanti ise iptal olmuyor eşimin hesabından 1 gece önceden emir veriliyordu turexe verdim iptal olmadı aldı halka arzda cuma gecesi de qua için emir girdim yarin kontrol ederim yine ama iptal olmaz büyük ihtimalleYa dediğim gibi bir önceki iptal ettigim 500umu hala alamadım, kabul edilmeyen lotumdan kalma ,geri verilecek 150 lirayı da alamadım,şimdi bir 500umu daha ödemezlerse yeni bir 500 alcak bütçem kalmayabilir
sen ve morportakalin dediği gibi, yarın sabah bakacağım, iptal edilmiş mi diye. Eğer edildiği halde hala ödenmesi gereken paralarım hala ödenmediyse çağrı merkezini arayacağımbir şekilde halletmeye,tekrar almaya çalışacağım teşekkür ederim bilgi icin.
Satma zamanı da beni bir etiketlerseniz mutlu olurum, Cook yabancıyım bu işlere S Sonilmek &GeyikliGece
Aaa öyle oluyor mu ben alamıyorum bir gece önceden.. Ama halka arz sonrası artan para hemen yatıyor hesaba..Yengeccim eğer garanti ise iptal olmuyor eşimin hesabından 1 gece önceden emir veriliyordu turexe verdim iptal olmadı aldı halka arzda cuma gecesi de qua için emir girdim yarin kontrol ederim yine ama iptal olmaz büyük ihtimalle
özeline biraz uzun bir şeyler yazdım mihail başını şişireceğim ama bilmeni istedim
temizlik yapıyorum mor akşam anlatırım .sizle ilgili değil.burdaki herkes iyi ki varlar.pandemi de arkadaşım yoldaşım oldular.her türlü şakamı kaldırdılar sağolsunlar.Aaa ben bunu gormemisim kiz. Bisey mi oldu?
temizlik yapıyorum mor akşam anlatırım .sizle ilgili değil.burdaki herkes iyi ki varlar.pandemi de arkadaşım yoldaşım oldular.her türlü şakamı kaldırdılar sağolsunlar.
Garantide oluyor vakıf ve akta olmuyorAaa öyle oluyor mu ben alamıyorum bir gece önceden.. Ama halka arz sonrası artan para hemen yatıyor hesaba..
Akbank benim ki ben bütün bankalar aynı zannediyordum..Garantide oluyor vakıf ve akta olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?