istediğinizi konuşabilirsiniz kuzum özelden.kimseyi kısıtlamayın yeri gelir özelden yeri gelir burdan konuşursunuz gayet doğal.
Konuştuğumuz da biz meraklı tıfılların coin hisse soruları, kısır muhabbet yani bişey kaybetmiyosun ceycey, hatta kafan şişmediği için kardasın. tavan tavan hadi yine iyisin :))

Yengeccim bugünden emir girersen yarına iptal olur yarın tekrar alış emri gir...
Yaaa, o neden ki ilk hisse alisimda bir an panik yapıp iptal etmiştim, param hesabıma hala yatmadan yenisini aldim. Bunda da iptal edersem ve yine yatirmazlarsa yenisini alacak param kalmayabilir napsam ki

Yaaa, o neden ki ilk hisse alisimda bir an panik yapıp iptal etmiştim, param hesabıma hala yatmadan yenisini aldim. Bunda da iptal edersem ve yine yatirmazlarsa yenisini alacak param kalmayabilir napsam ki

Yarin sabah bi bak yengec. Iptal olmaz bence bu. Olursa ara bankani napabilirim diye sor. Cunku tüm bankalar kafasina gore takiliyor.

Konuştuğumuz da biz meraklı tıfılların coin hisse soruları, kısır muhabbet yani bişey kaybetmiyosun ceycey, hatta kafan şişmediği için kardasın. tavan tavan hadi yine iyisin :))
özeline biraz uzun bir şeyler yazdım mihail başını şişireceğim ama bilmeni istedim

Quagr icin verdiğin emirden hesabından para kesildi mi yani aldı mı parayı sabah kontrol et aldıysa emir girmiş demektir almadiysa otomatik iptal olur paran hesabinda olur tekrar emir girersin.. Bankadan bankaya farklılıklar olabiliyormu bilmiyorum mesela benim banka günlük emir girebiliyorum ertesi güne iptal oluyor.. granit halka arzı için yarın emir gireceğim..

Ya dediğim gibi bir önceki iptal ettigim 500umu hala alamadım, kabul edilmeyen lotumdan kalma ,geri verilecek 150 lirayı da alamadım,şimdi bir 500umu daha ödemezlerse yeni bir 500 alcak bütçem kalmayabilir
sen ve morportakalin dediği gibi, yarın sabah bakacağım, iptal edilmiş mi diye. Eğer edildiği halde hala ödenmesi gereken paralarım hala ödenmediyse çağrı merkezini arayacağım bir şekilde halletmeye,tekrar almaya çalışacağım teşekkür ederim bilgi icin.
Satma zamanı da beni bir etiketlerseniz mutlu olurum, Cook yabancıyım bu işlere S Sonilmek & GeyikliGece

Son düzenleme:

Bankadan bankaya, kagittan kagida cok fark oluyor yengeccim. Cagri merkezini ara en guzel cozum.
Biz satarken haber veririz.
Sat demeyiz biz satiyoruz deriz

Yengeccim eğer garanti ise iptal olmuyor eşimin hesabından 1 gece önceden emir veriliyordu turexe verdim iptal olmadı aldı halka arzda cuma gecesi de qua için emir girdim yarin kontrol ederim yine ama iptal olmaz büyük ihtimalle

Aaa öyle oluyor mu ben alamıyorum bir gece önceden.. Ama halka arz sonrası artan para hemen yatıyor hesaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…