her hasar kayıtlı aynı değil ama nomu.motor aksamı hasarı başka kaporta hasarı başka.mihail daha iyi anlar konudan sanayi bebesi ya kendisi
Yaw kapının açılmaması suyun fışkırmaması falan arızadan sayılmaz ki :)) benim usta geçerken otoparka uğrayıp yapıyor ufak tefek şeyleri

Aynen öyle kazadan kazaya fark var. Ben mesela hep aynı kazayı yaparım, sağ ön farım kırılır, gider yaptırırım. Satarken istikrarlı kazalar yaptım diyecem. En işte şubatta servisçi amca arkadan vurdu tampon değişti nazarlık olsun o da.

Artık benim umudum kalmadı sanki herkes yakalanacak gibi kaçış yok H Heytttt be canım senin kronik rahatsızlığın var mıydı? varsa aşı sırası geldi
eşime yapıldı hafta içi ilk doz benim kronik hastalığım var ama birden fazla olmalı buralar aşı olmam için.mevcutta biri alınmış biri hala vucudumda tümörde var ama onlarda kötü huylu olmalıymış doktorum biraz bekle olmazsa sana bir rapor çıkarırız dedi

nomu ya yardımcı olda alsın bir araba.şöyle tuzlu olmayan sanayiye abone olmayan otomatik küçük bir araba istiyor anladığım kadarıyla

Nomu kazalı kazasız yeni eski her araba satılır onu dert etme, önemli olan senin rahat kullanacağın başını ağrıtmayacak bişey alman. Çevrende bu işten anlayan biri varsa ona danış birlikte alın derim. Netten araştırmayla olmaz pek, her arabayı gözünle görmen lazım.

Az daha dursun 1 hafta sonra zararını kapatsan olmaz mı 1 hafta sonra elime para geçecek yüksekten aylayım
tmm senin için yarın 1 gramlık altın alayım o zaman kesin düşer.ama param da kalmadı annemden borç isteyeyim ya da kızın kumbarasından tırtıklayayım napıyım

nomu ya yardımcı olda alsın bir araba.şöyle tuzlu olmayan sanayiye abone olmayan otomatik küçük bir araba istiyor anladığım kadarıyla
Bi tane forklift ayarlayalım :)) sanayiye abone olmayan küçük dertsiz bişey deyince direk budur yani :))

Benim i20de sanayiye uğramaz pek yaw nazar değmeyeyim de, periyodik bakımları var sadece. 6 senedir benle.

Bibibella gel kız buraya
Mune abla yikatir halilari sen bosver

Seni cok özledim artik cok geyik yapmiyorsun. Ciddi ciddi coin yazip gidiyorsun hahaha
kadına bir şey mi yaptınızda gelmiyor artık?aklı başında zeki eğlenceli üyelerimize sahip çıkalım lütfen .başka topiklere kaptırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…