Seni o vakitler tanisammm...
Ne eglenirdik be

Seni o vakitler tanisammm...
Ne eglenirdik be
o konuda ne geyik dönmüştü ya.akıllara zarardı kadın da saf ötesiydi kocasından gizli gizli 20 bin 30 bin james bradley sanarak adama paraları gönderiyordu.parası azalınca da arkadaşlarından borç istemeye kadar vardırmış işi.acaba şimdilerde ne yapıyor?kocası boşamıştır diye diliyorum

Ben fake diye şikayet et butonuna bastım o zamanlar

Bence hala fake :)

Ben fake diye şikayet et butonuna bastım o zamanlar

Bence hala fake :)
yok valla bence değil.kadın ciddi dolandırılmış konu twitterlara düşmüş kadın görmüş arkadaşına kızmış.mune den rica ettiler konu kapatıldı ama hala görünüyor okuyor herkes

Benim bittigim nokta seydi, "ben kocama ihanet etmedim, yardim amacli yaptim"

Ya hahahaha konu ihanet degil ki, senin salakligin

Teyzem ve ailesi esi haric 3 cocuk hastaymis. 1 kisi negatif cikiyormus ama hastadir.
Esi ztn cok agir gecirmisti
Bir kuzenim hastahanede. 16 yasinda. Cok zayiflamis.
Geçmiş olsun en kısa sürede kolaylıkla atlatirlar inşallah kuzeninde biran önce sağlığına kavusup çıkar hastaneden..

çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirler.hala eğlence peşinde parti peşinde düğün peşinde olanlar okusun yazdıklarını

Yok o konuda birsey diyemiyorum cunku sifir tedbirdi belki esi hastalandiktan sonra toparlamislardir bilemem salgina inanmamak degilde korkmuyorlardi

Bdv çok takip etmedigim halde bu konuyu ben bile hatırlıyorum

Yok o konuda birsey diyemiyorum cunku sifir tedbirdi belki esi hastalandiktan sonra toparlamislardir bilemem salgina inanmamak degilde korkmuyorlardi
artık mutasyonlu virüs 1 dakika içerisinde bulaşıyor maalesef.apartmanımda da var bir kaç kişi.asansöre binmeye korkuyorum.işyerleri kapansa bir türlü kapanmasa bir türlü okullar da öyle.tam bir çaresizlik içindeyiz .önümüzü göremiyoruz artık

Benim ablamla adam kiyamet kopardi ise gitmeyeceksin diye.
Ödüm kopuyor vallahi ama gidicem mecbur napiym

Allahim sen koru.

Benim ablamla adam kiyamet kopardi ise gitmeyeceksin diye.
Ödüm kopuyor vallahi ama gidicem mecbur napiym

Allahim sen koru.
bu virüs vucudda hasarlı neresi varsa direkt o organa gidip oraya yerleşiyormuş.doktorum söyledi gelme hastaneye dedi durumlar kötü dedi.

Evet benide bu duygu mahvediyor

Bu twitter a bile düştü ya arthurcuguma iftira attilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…