- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.941
o konuya neler yazdım neler.en favori konularımın başındadır sitede.james bradley meğersem neymişşşmilyon dolarlar kazanan adam halinden mutsuz türkiyeye yerleşecekmiş konuştuğu kadın yardım ederse ha ha ha.dolandırıcılıkta nirvana.şapka çıkarılır
o konuda ne geyik dönmüştü ya.akıllara zarardı kadın da saf ötesiydi kocasından gizli gizli 20 bin 30 bin james bradley sanarak adama paraları gönderiyordu.parası azalınca da arkadaşlarından borç istemeye kadar vardırmış işi.acaba şimdilerde ne yapıyor?kocası boşamıştır diye diliyorumSeni o vakitler tanisammm...
Ne eglenirdik be
Bir garip dolandırıcılık hikayesi
İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı...www.kadinlarkulubu.com
Ya eski konu ama bilmeyen varsa bilmeli diye düsündüm
yok valla bence değil.kadın ciddi dolandırılmış konu twitterlara düşmüş kadın görmüş arkadaşına kızmış.mune den rica ettiler konu kapatıldı ama hala görünüyor okuyor herkesBen fake diye şikayet et butonuna bastım o zamanlar
Bence hala fake :)
o konuda ne geyik dönmüştü ya.akıllara zarardı kadın da saf ötesiydi kocasından gizli gizli 20 bin 30 bin james bradley sanarak adama paraları gönderiyordu.parası azalınca da arkadaşlarından borç istemeye kadar vardırmış işi.acaba şimdilerde ne yapıyor?kocası boşamıştır diye diliyorum
Geçmiş olsun en kısa sürede kolaylıkla atlatirlar inşallah kuzeninde biran önce sağlığına kavusup çıkar hastaneden..Teyzem ve ailesi esi haric 3 cocuk hastaymis. 1 kisi negatif cikiyormus ama hastadir.
Esi ztn cok agir gecirmisti
Bir kuzenim hastahanede. 16 yasinda. Cok zayiflamis.
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirler.hala eğlence peşinde parti peşinde düğün peşinde olanlar okusun yazdıklarını
Bdv çok takip etmedigim halde bu konuyu ben bile hatırlıyorumBir garip dolandırıcılık hikayesi
İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı...www.kadinlarkulubu.com
artık mutasyonlu virüs 1 dakika içerisinde bulaşıyor maalesef.apartmanımda da var bir kaç kişi.asansöre binmeye korkuyorum.işyerleri kapansa bir türlü kapanmasa bir türlü okullar da öyle.tam bir çaresizlik içindeyiz .önümüzü göremiyoruz artıkYok o konuda birsey diyemiyorum cunku sifir tedbirdi belki esi hastalandiktan sonra toparlamislardir bilemem salgina inanmamak degilde korkmuyorlardi
artık mutasyonlu virüs 1 dakika içerisinde bulaşıyor maalesef.apartmanımda da var bir kaç kişi.asansöre binmeye korkuyorum.işyerleri kapansa bir türlü kapanmasa bir türlü okullar da öyle.tam bir çaresizlik içindeyiz .önümüzü göremiyoruz artık
bu virüs vucudda hasarlı neresi varsa direkt o organa gidip oraya yerleşiyormuş.doktorum söyledi gelme hastaneye dedi durumlar kötü dedi.Benim ablamla adam kiyamet kopardi ise gitmeyeceksin diye.
Ödüm kopuyor vallahi ama gidicem mecbur napiym
Allahim sen koru.
artık mutasyonlu virüs 1 dakika içerisinde bulaşıyor maalesef.apartmanımda da var bir kaç kişi.asansöre binmeye korkuyorum.işyerleri kapansa bir türlü kapanmasa bir türlü okullar da öyle.tam bir çaresizlik içindeyiz .önümüzü göremiyoruz artık
Bu twitter a bile düştü ya arthurcuguma iftira attilarBir garip dolandırıcılık hikayesi
Bebeler hafif ateşle geçirdi
Hafta sonu yogundum baya tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?