- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.921
hiç mi banlanmadın yani nasıl olur?
başkanımız konuşacak konuşma olunca düşüyorya borsa.100 kusür emekli amiral muhtıra yayınladı ya .onun sonuçları da ağır olur yarın.Ne konuşması ne amiraki ceycey ?
başkanımız konuşacak konuşma olunca düşüyorya borsa.100 kusür emekli amiral muhtıra yayınladı ya .onun sonuçları da ağır olur yarın.
kadını hem bebeği olacağı için hem de eşi için tebrik edeceğim.helal olsun vallaKadin 42 adam 28 yasindaymis.
Ooff bayiliyorum citir adam alan kadinlara.
Hep kart adamlar mi fistik gibi hatunlari götürecek...
Burda yine kendime giydirdim galiba neyse bosverelim beni
paraları alıp kaçmasın sonraKagitlarim babalarinda. Benim keyfim yerinde. Insallah babalari iyi bakiyordur
yani evlenirken çok fazla altın istemek demek kilosuna göre değil yanii.Kizlar agirliginca altin istemek ne demek?
paraları alıp kaçmasın sonrakızım dün babasına 100 tl borç verdi su almak için.yarın söke söke alacakmış.benim kızı örnek al .
Kizlar agirliginca altin istemek ne demek?
yani evlenirken çok fazla altın istemek demek kilosuna göre değil yanii.
öyle deme.bak tosuncukta az az topladı paraları sonra da vınn kaçtııııYa hahahahah
Tenezzul etmez. Ona göre 3 kurusluk sey
Sen 45 kilosun 45 kilo altın
Ahh keşke 80 olsaydın
öyle deme.bak tosuncukta az az topladı paraları sonra da vınn kaçtıııı
Teyzem ve ailesi esi haric 3 cocuk hastaymis. 1 kisi negatif cikiyormus ama hastadir.
Esi ztn cok agir gecirmisti
Bir kuzenim hastahanede. 16 yasinda. Cok zayiflamis.
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirler.hala eğlence peşinde parti peşinde düğün peşinde olanlar okusun yazdıklarınıTeyzem ve ailesi esi haric 3 cocuk hastaymis. 1 kisi negatif cikiyormus ama hastadir.
Esi ztn cok agir gecirmisti
Bir kuzenim hastahanede. 16 yasinda. Cok zayiflamis.
o konuya neler yazdım neler.en favori konularımın başındadır sitede.james bradley meğersem neymişşşBir garip dolandırıcılık hikayesi
İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı...www.kadinlarkulubu.com
Ya eski konu ama bilmeyen varsa bilmeli diye düsündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?