- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.781
Kadın üç erkekle aşna fişne yapmış . Aslında oda kesin olarak babası kim bilmiyor sadece ya tutarsa diyorKonuyu anlayan bana da anlatsın
Yuh 5 kilo fıstığı nasıl yedin hemen100 iyiymis valla ben gecen 130dan aldim.
Sonra dedim ki mor sen salaksin. Soylesene adama getirsin
5 kilo getirdi yedim bitti simdi yine istedim. Bakiniz icimdeki sincap
Yuh 5 kilo fıstığı nasıl yedin hemen. Ben yesem o kadar fıstık bir ay tuvaletten çıkamazdım
Eki Görüntüle 2820842
Bununla uğraşıyordum . Hersey tamam ama lavabonun borusu uzun geldi . Şimdi testereyle dolabın alt katından biraz giriş kesmem lazım
Olsun yinede , nimettir o nimet . 5 kilo fıstık demek beş mevsim demektirTek seferde yemedim canim. Annemler de yedi 3 haftada falan yedik.
Ahhaha . İş basa düşünce mecbur ögrenirsin. Biz çoğu şeyi okulda öğrendik. Örnegin dikiş dikmeyi , keresteden tabure yapmayı hatta yemek dersimiz bile vardı. Yaz olsun Bodrum kata çamaşır hane yapacağım ayrıca yerlere parke döşeyip duvarlara yeni kagıt çekeceğim. Adam tutsam altından kalkamamEllerine saglik masallah beceriklisin
Halledersin sen, gule gule kullan
Ben ampul bitince apartman gorevlisini cagriyorumhenuz o asamadayim
Maşallah ama böyle kadınların kıymeti olmaz. Boş boş oturup koca parası yiyip tüm vaktini de sosyal medyaya resim atmakla harcayanlar makbul artıkAhhaha . İş basa düşünce mecbur ögrenirsin. Biz çoğu şeyi okulda öğrendik. Örnegin dikiş dikmeyi , keresteden tabure yapmayı hatta yemek dersimiz bile vardı. Yaz olsun Bodrum kata çamaşır hane yapacağım ayrıca yerlere parke döşeyip duvarlara yeni kagıt çekeceğim. Adam tutsam altından kalkamam
Doğru diyorsun . Tanığım biri var , kadın gerçekten parmakla gösterilecek türden biri . Bana gelir mesela iki dk oturmaz . Evimi resmen baştan asagı değiştirir gider . Ama gel gör ki kocası tam bir malMaşallah ama böyle kadınların kıymeti olmaz. Boş boş oturup koca parası yiyip tüm vaktini de sosyal medyaya resim atmakla harcayanlar makbul artık
Ülser olmasın ? Geçenlerde benimde birden midem ağrımaya başladı . Hem agrı hem bulantı , sanki hazımsızlık yaşıyormuşum gibiydi . Doktoru aradım ülser olabilir dedi yani mide katarı. İlac yazdı bir kaç gün kıllandım sonra geçti . En çok stresten oluyormus, bende hayatımda ilk kez böyle bir rahatsızlık geçirdimİçli köfteleri mor yedi ama midesi ağrıyan benim1 aydır rahattım gene bAşladı bu ağrı
Olsun yinede , nimettir o nimet . 5 kilo fıstık demek beş mevsim demektir
Ahhaha . İş basa düşünce mecbur ögrenirsin. Biz çoğu şeyi okulda öğrendik. Örnegin dikiş dikmeyi , keresteden tabure yapmayı hatta yemek dersimiz bile vardı. Yaz olsun Bodrum kata çamaşır hane yapacağım ayrıca yerlere parke döşeyip duvarlara yeni kagıt çekeceğim. Adam tutsam altından kalkamam
İçli köfteleri mor yedi ama midesi ağrıyan benim1 aydır rahattım gene bAşladı bu ağrı
Harcamasam icime oturur kiz 3400 az para mi
Evet arkadaslar alismadik popoda don durmuyordu. Son 1 ayda bile resmen 10 15 sinif atladim ama neye yarar... Ruhum fasfakir. Yapcak bisey yok. Sosyalist ana baba cocuguyum beniliklerime kadar islemis.
Ya sen yazınca böyle gülesim geliyor demistim ya şimdi de şey geliyor
Bayaaa zengin sosyetik bi kadın şey demişti
Kombin yapmak için cok paraya gerek yok 2bin 3 bin ile de çok güzel kombinler yapılır jajajajaja
Kadının kafadan istiyorum hahah
"Şık olmak icin cok paraya ihtiyac yok, 3 5 bin liraya da guzel kombinler yapilabilir" by Yasemin Özilhan hahahahaha
Yalniz bunu dediginde 3 5 bin cok buyuk paraydi suan zaten adidastan bi ayakkabi alsan 1000 civari. O zamanlar 200 300dü.
Ne oldu Bibi’ye?Bibiiii sesimizi duyuyor musun?
Ahhh libbibidom beeee, ne yuz goz olursun milletle. Gelseydin esila sen ben iyiydikhahahaha
Ins cok surmez ❤
4. Kişi kimevde 4 kişiyiz 2 si iştahsız ama aylık 4000 e dayandı mutfak masrafı bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?