- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.821
Ceycey ya sayende aydınlanma yasadım. Bu kısmı bilmiyordum ben o kadar gramı tek tek yazıp ortalama alıyordum utandım şimdiAmma yüksekten almışım altın arttı ben halaa zarardayım ha ha ha
sokağa çıkma yasağı var.Haftasonu bir beyle görüsecegim de
sokağa çıkma yasağı var.
ülser teşhisi koydu zaten doktor.1 aydır iyiydim ama dün ve bugün kötüleştim.sadece çorba içtim az önce.streste etkiliyor tabiki.eve hapsoldum insan da moral mi kalır?kızla arabayla dolaşıyoruz ama gidecek bir yer yok yani zevki de yok.Ülser olmasın ? Geçenlerde benimde birden midem ağrımaya başladı . Hem agrı hem bulantı , sanki hazımsızlık yaşıyormuşum gibiydi . Doktoru aradım ülser olabilir dedi yani mide katarı. İlac yazdı bir kaç gün kıllandım sonra geçti . En çok stresten oluyormus, bende hayatımda ilk kez böyle bir rahatsızlık geçirdim
ben de şu coin işini öğreneceğim .burda konuşuyorlar bana yabancı bir dil konuşuyorlar gibi geliyor.o derecede bilgisizimCeycey ya sayende aydınlanma yasadım. Bu kısmı bilmiyordum ben o kadar gramı tek tek yazıp ortalama alıyordum utandım şimdi
Bu aksamdan kacicaz bebegim :)
Rezervasyon olunca no prob ❤
Hayirdir gorusmeyelim mi istiyorsun
niye istemeyeyim yahu.sanki onla görüşmeyince biz mi buluşacağız tövbe tövbe
Zebrali pijamalarim hazir.
kirazlı takımını da al yanına.o kadar çok reklamı burda geçiyor ki sonunda tüm kızlar birer takım alacağız
borsa çok kötü bir dönem yaşıyor maalesef.her gün öğlene doğru kıpkırmızı oluyor tüm hisseler neredeyse.sepet yapın yatırım için.gümüş altın döviz borsa.borsadan gayet güzel para kazanılıyordu ama son aylarda öyle değilşu dönemde yatırım yapmak eziyet borsa deniyordum bir anda bütün hisseler düştü moral bozuldu tabi ama bu işlerde düşünce heyecana kapılıp yatırım yapılan şeyi bozmamak önemliymiş
şu dönemde yatırım yapmak eziyet borsa deniyordum bir anda bütün hisseler düştü moral bozuldu tabi ama bu işlerde düşünce heyecana kapılıp yatırım yapılan şeyi bozmamak önemliymiş
Şarapta yollayalım severKızlar bibiye sigara ve camasir goturucem. Kek borek yollamak isteyen varsa hazirlasin
Bibi ❤
hayırlı olsun canımKizlar Allaha sukur son gunu tamamladim.
Darısı isteyenlerin basina.
Y Yuppiyayye E Esila09 önce siz ❤
Kizlar Allaha sukur son gunu tamamladim.
Darısı isteyenlerin basina.
Y Yuppiyayye E Esila09 önce siz ❤
İnşallah canımHadi hayirli ugurlu olsun canimm
Once saglik tabi ama ben hedefime ulasacagim biliyorummm
hayırlı olsun canıminşallah bundan sonrası istediğin gibi olur.
Hadi hayirli ugurlu olsun canimm
Once saglik tabi ama ben hedefime ulasacagim biliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?