ülser teşhisi koydu zaten doktor.1 aydır iyiydim ama dün ve bugün kötüleştim.sadece çorba içtim az önce.streste etkiliyor tabiki.eve hapsoldum insan da moral mi kalır?kızla arabayla dolaşıyoruz ama gidecek bir yer yok yani zevki de yok.

şu dönemde yatırım yapmak eziyet borsa deniyordum bir anda bütün hisseler düştü moral bozuldu tabi ama bu işlerde düşünce heyecana kapılıp yatırım yapılan şeyi bozmamak önemliymiş

şu dönemde yatırım yapmak eziyet borsa deniyordum bir anda bütün hisseler düştü moral bozuldu tabi ama bu işlerde düşünce heyecana kapılıp yatırım yapılan şeyi bozmamak önemliymiş
borsa çok kötü bir dönem yaşıyor maalesef.her gün öğlene doğru kıpkırmızı oluyor tüm hisseler neredeyse.sepet yapın yatırım için.gümüş altın döviz borsa.borsadan gayet güzel para kazanılıyordu ama son aylarda öyle değil

Yazin yukselis gelir, sabir
Hepimiz ayni sekildeyiz. Profesyonel borsacilar bile coinlere kayiyor valla suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…