Bundan sonra acılara parmak basmıycam kuzum rahat ol amannn nolacak yarın harcarsın,harcamasan nolacak amannn

Harcamasam icime oturur kiz 3400 az para mi

Evet arkadaslar alismadik popoda don durmuyordu. Son 1 ayda bile resmen 10 15 sinif atladim ama neye yarar... Ruhum fasfakir. Yapcak bisey yok. Sosyalist ana baba cocuguyum ben iliklerime kadar islemis.

Evet arkadaslar alismadik popoda don durmuyordu. Son 1 ayda bile resmen 10 15 sinif atladim ama neye yarar... Ruhum fasfakir. Yapcak bisey yok. Sosyalist ana baba cocuguyum ben iliklerime kadar islemis.
lenin stalin de dersin az sonra sus susssss

Sedatın babasından zenginmisin yahu, adam zeytini bile sayıyla yediriyor

daha çok halka arz varmış hergün bir firma başvuruyor resmen,onlara girersin.multineti yarın harcarsın, diziyi 1000 kere verirler yeniden takma

Yolum yol degil
Neyse oransallara gircem artik. 500 bin talem duruyor gedikte. Arkadasimdan borc almistim ya, geri almadi parayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…