- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.741
Bundan sonra acılara parmak basmıycam kuzum rahat olamannn nolacak yarın harcarsın,harcamasan nolacak amannn
Öyle terapistmi olur ya, tarafsız olması lazım.ilginçmişBen zaten terapistimi degistirmeyi dusunuyorum. Kadinin resmen taraf tuttugunu hissettim.
Sadece bir tarafi aklamaya, onun dogrularini normallestirmeye cabaladigini dusunuyorum.
Anlat, nerden basliyoruz?
lenin stalin de dersin az sonra sus susssssHarcamasam icime oturur kiz 3400 az para mi
Evet arkadaslar alismadik popoda don durmuyordu. Son 1 ayda bile resmen 10 15 sinif atladim ama neye yarar... Ruhum fasfakir. Yapcak bisey yok. Sosyalist ana baba cocuguyum beniliklerime kadar islemis.
Yok ayol neden acıların kadını olsun.o bir aşk kadınıacıların kadını mor mu yani?
Sedatın babasından zenginmisin yahu, adam zeytini bile sayıyla yediriyorHarcamasam icime oturur kiz 3400 az para mi
Evet arkadaslar alismadik popoda don durmuyordu. Son 1 ayda bile resmen 10 15 sinif atladim ama neye yarar... Ruhum fasfakir. Yapcak bisey yok. Sosyalist ana baba cocuguyum beniliklerime kadar islemis.
aşk var mıki?şair ne demiş tanışırsın kavuşamazsın adı aşk olur.tanışınca aylar yıllar ilerleyince de iyyyy bula bula bunu mu bulmuşum dersinYok ayol nedrn acılaron kadını olsun.o bir aşk kadını
Sedatın babasından zenginmisin yahu, adam zeytini bile sayıyla yediriyor
Yok ayol neden acıların kadını olsun.o bir aşk kadını
içim cızzz etti mor.bayramda bana uğra el öper harçlık alırsın.malum yaş olarak bebesin sen daha
Yok yok sende bi anormallik yok sedat camdaki kızdaki bir karakter,yeni diziYa sedat kimdiben yine beyin tutulmasindayim. Ben aslinda yoğum.
kızmak ne kelime yolarımAbla desem kizarsin.
Yok yok sende bi anormallik yok sedat camdaki kızdaki bir karakter,yeni diziaz önce izledimde,hangi karakter daha manyak anlamadım
kızmak ne kelime yolarım
benim de ruhum 18 o nolacak?Ama ben bebe degil miyim
Bak daha 30 bilem olmadim.
daha çok halka arz varmış hergün bir firma başvuruyor resmen,onlara girersin.multineti yarın harcarsın, diziyi 1000 kere verirler yenidenEvet kizlar mora bir alkisssss
Halka arzi unuttum
Multineti unuttum
10 gundur bekledigim diziyi de unuttum....
benim de ruhum 18 o nolacak?
daha çok halka arz varmış hergün bir firma başvuruyor resmen,onlara girersin.multineti yarın harcarsın, diziyi 1000 kere verirler yenidentakma
hızlı yaşamışsın .herşeye erken atılmışsın iş eş çocuk.ben ne yapayımm?Benimki 40. Bu ne olacak yasam kocu hanim?
hızlı yaşamışsın .herşeye erken atılmışsın iş eş çocuk.ben ne yapayımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?