- 13 Nisan 2021
- 77
- 95
- 3
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.041
Iyi yatirimgüle güle kullanin
teşekkür ederimIyi yatirimgüle güle kullanin
Zeytinyağlı
Yok kiz oyle deme bence degildin
Süpürgesiz olmazzz. Eli kolu bir kadının. Ben de kablolusunu aldım o markanın iyiki almışım dedimSüpürge yada Kripto Para arasında kaldım
Kablosuz alırken sarjı yeterli olurmu endişesi yaşadım , 100 metre kare ev komple süpürünce yarı şarj gidiyor ,Süpürgesiz olmazzz. Eli kolu bir kadının. Ben de kablolusunu aldım o markanın iyiki almışım dedim
Güle güle kullanKablosuz alırken sarjı yeterli olurmu endişesi yaşadım , 100 metre kare ev komple süpürünce yarı şarj gidiyor ,
duvara takıyorsun yerde kaplamıyor minak ama işlevsel ,
bundan önceki de Dyson kablolu ilk çıkanlardan sarı makineydi 1 kere hortumu delindi o değişim oldu onun dışında motor hala çılgınca çekiyor, hafif olsun diye yatırım yaptım
Haklısınız şarj düşdükçe çekme gücü azalıyor , gülle gülle Kullanın, tek sıkıntı makine eskimiyorGüle güle kullan12 taksiti öderi nolacak ben animal ball pro aldım. Evim sizin evin 2 katına yakın. Şarjlı işimi görmezdi
Eskimesin zaten zor alıyoruzHaklısınız şarj düşdükçe çekme gücü azalıyor , gülle gülle Kullanın, tek sıkıntı makine eskimiyor
Gönlümüz Zengin olsun dimiEskimesin zaten zor alıyoruzmalum fakiriz
Ekran berbat. Moral bozucuPortföyde halka arzlar dışında ereğli, bimas, vesbe direniyor diğerleri kurşunlanmış yine
Daha çok tokatlayacaklar mı acabaEkran berbat. Moral bozucu
Bounty ye sordum net cevap vermedi. Bu gidişle öyle gözüküyor banka hisseleri bile yerlerde sürünüyor.Daha çok tokatlayacaklar mı acaba
Valla bütün pörtföy kırmızı halka arzlar hariç,dahada düşecekse yandık
Biz anlıq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?