- 10 Nisan 2014
- 43.791
- 116.446
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.001
evde yalnız olsam pizza atar atar yerim microya.yemekle falan uğraşmam.Öyle bi bezmişlik varki sabah aksam peynir ekmek yiyesim var
Ooo keşke önceden söyleseydin hasetlikten şikayet ederdim yasa dışı maskesiz parti yapılıyor diyeBen artik calismayan bir kadinim ve sahane dolu 3 adet dondurucum + 2 buzdolabimin dondurucu kisimlari varzor olmadi 50 cesit. Valla guzel oluyor. Hic bir sey de ziyan olmadi. 9 kisiydik zaten biri benim bebe.
8 kisi daha sahurda yiyecek. Ohh miss ❤
Cogu biter.
ben zavallı online netten oynuyorum.kimse yokkk oynayacakAdamlar oyuna daldi.
et et de adamı senin bir daha ülkeye girişini yasaklasın.ömür billah gelemezsin artıkOoo keşke önceden söyleseydin hasetlikten şikayet ederdim yasa dışı maskesiz parti yapılıyor diye
Onuda yapıyorum , ama tazeyken daha güzel oluyorevde yalnız olsam pizza atar atar yerim microya.yemekle falan uğraşmam.
Beni niye yasaklıyorlar ayol , benmi parti veriyorum sanki . Kanunlara en küçük noktasına kadar uyan ben sadece vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum . Ne yani şucuna ortak mı olsaydımet et de adamı senin bir daha ülkeye girişini yasaklasın.ömür billah gelemezsin artık
Var ya tam evlenilecek hatunsun; yüzün güzel huyun güzel, paran var ee marifetlisin 10 parmağında 10 marifet daha ne olsunBöregi yapmazdim da, biri cok severmis sahurda
Akan sular durdu.
Ooo keşke önceden söyleseydin hasetlikten şikayet ederdim yasa dışı maskesiz parti yapılıyor diye
et et de adamı senin bir daha ülkeye girişini yasaklasın.ömür billah gelemezsin artık
Var ya tam evlenilecek hatunsun; yüzün güzel huyun güzel, paran var ee marifetlisin 10 parmağında 10 marifet daha ne olsun
adamı tanımıyor ki.ben de anlatmadım.güvenilir kadınımdır anlatmammmm.sen anlatmak istersen anlatırsın bi ara.istemezsen de çatlasın meraktanEtsene, sey de hatta; "rus kadinlarla cilgin parti yaptilar"
Aswfadagafadqqas
Annem de burda.
Korkutmasana kadini
Mafya sanicak adamimi.
Oldu canım , sen iste yeter ispoyonculukta üsteme yokturEtsene, sey de hatta; "rus kadinlarla cilgin parti yaptilar"
Aswfadagafadqqas
Annem de burda.
Korkutmasana kadini
Mafya sanicak adamimi.
Beni niye yasaklıyorlar ayol , benmi parti veriyorum sanki . Kanunlara en küçük noktasına kadar uyan ben sadece vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum . Ne yani şucuna ortak mı olsaydımbiraz rüsvetle çözülmeyecek bir mesele değil aslında
durunnn gidip bozukluklarımı sayayımmm.herkese iyi geceler hayırlı sahurlarrrrH Heytttt be sen hatirlar misin bi adam bi kere tweet atmisti
"958 bin lira nedir, öder gecerim umrumda olmaz"
Aklima o geldi
Pis cey morun 50 cesit yemeğine iki dakikada sattı beniadamı tanımıyor ki.ben de anlatmadım.güvenilir kadınımdır anlatmammmm.sen anlatmak istersen anlatırsın bi ara.istemezsen de çatlasın meraktan
adamı tanımıyor ki.ben de anlatmadım.güvenilir kadınımdır anlatmammmm.sen anlatmak istersen anlatırsın bi ara.istemezsen de çatlasın meraktan
Oldu canım , sen iste yeter ispoyonculukta üsteme yoktur. Ayrıca bişey diyeyim mi .., ben korkmamki
peküüüüüPis cey morun 50 cesit yemeğine iki dakikada sattı beniyok sana volvo molvo
Kimden mafyadan mı ? Ahaha niye korkucan ayol , Allah’a verilecek bi canımız var onuda ha bu gün ha yarın vereceğiz olucak bitecekSer verir sır vermezsin ❤❤
Ne diyim simdi aha bak benim sevgilim kim gör mü diyim hahahah
Ben korkarim valla korkuyorum
durunnn gidip bozukluklarımı sayayımmm.herkese iyi geceler hayırlı sahurlarrrr
peküüüüü
Kimden mafyadan mı ? Ahaha niye korkucan ayol , Allah’a verilecek bi canımız var onuda ha bu gün ha yarın vereceğiz olucak bitecek
Ahaha sen seninkinden mi bahsediyorsunHahahah adamin adi mafyaya cikicak
Yok kiz kuzu gibi adam zaten
Inadi tutunca taniyamazsin o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?