Ooo keşke önceden söyleseydin hasetlikten şikayet ederdim yasa dışı maskesiz parti yapılıyor diye

et et de adamı senin bir daha ülkeye girişini yasaklasın.ömür billah gelemezsin artık
Beni niye yasaklıyorlar ayol , benmi parti veriyorum sanki . Kanunlara en küçük noktasına kadar uyan ben sadece vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum . Ne yani şucuna ortak mı olsaydım biraz rüsvetle çözülmeyecek bir mesele değil aslında

Ooo keşke önceden söyleseydin hasetlikten şikayet ederdim yasa dışı maskesiz parti yapılıyor diye

Etsene, sey de hatta; "rus kadinlarla cilgin parti yaptilar"
Aswfadagafadqqas
Annem de burda.

et et de adamı senin bir daha ülkeye girişini yasaklasın.ömür billah gelemezsin artık

Korkutmasana kadini
Mafya sanicak adamimi.

Etsene, sey de hatta; "rus kadinlarla cilgin parti yaptilar"
Aswfadagafadqqas
Annem de burda.

Korkutmasana kadini
Mafya sanicak adamimi.
adamı tanımıyor ki.ben de anlatmadım.güvenilir kadınımdır anlatmammmm.sen anlatmak istersen anlatırsın bi ara.istemezsen de çatlasın meraktan

H Heytttt be sen hatirlar misin bi adam bi kere tweet atmisti
"958 bin lira nedir, öder gecerim umrumda olmaz"

Aklima o geldi

adamı tanımıyor ki.ben de anlatmadım.güvenilir kadınımdır anlatmammmm.sen anlatmak istersen anlatırsın bi ara.istemezsen de çatlasın meraktan

Ser verir sır vermezsin ❤❤
Ne diyim simdi aha bak benim sevgilim kim gör mü diyim hahahah

Oldu canım , sen iste yeter ispoyonculukta üsteme yoktur . Ayrıca bişey diyeyim mi .., ben korkmamki

Ben korkarim valla korkuyorum

Hahahah adamin adi mafyaya cikicak
Yok kiz kuzu gibi adam zaten
Inadi tutunca taniyamazsin o ayri
Ahaha sen seninkinden mi bahsediyorsun korkmam korkmam ondan da korkmam . Söylemesi ayıp benimde azcık mafyalıgım var . Zamanında az kavgalara karışmadım hemde tekme Tokatlı . Kavga gördüğüm zaman dayanamıyorum , gerçi o zamanlar kanımız daha deli akıyordu şimdi olsa hala öyle uçarı davranırmıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…