- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.081
Onu bilmiyorum canım ama halka arz sayfasında paylaşılan bir tabloydu..Diğer halka arzlarda tüm kurum ve bankalar yazıyordu bunda sadece belirli kurum ve bankalar yazıyor..Ya bu tablo galata ya oransal girecekler icin olmasın
Hem eşit hem oransal ya o
Ne biliyim iş bankasından beklemezdim hahahah
Mesaj geldi mi SMS olarak..Ziraat bankasından yatırım hesabı açmıştım internet sitesinden giriş yapılıyor. Şifremi unuttum giriş yapamıyorum müşteri numarası yanlış diyor..
Mobilden giriş yapılmıyor ne uğraştırıyor yaaa
Aaa niye o banka değilmiymiş?H Heytttt be sen persembe gunu halka arz ıcın ıs bankası dusunuyordun demı
bıraz once paylasılan tabloya gore ıs bankasından olmuyormus
Aaa niye o banka değilmiymiş?
Vermezse vermesin ben de banka hissesi alırım 3 yıl elde tutsam 20 katına satarım. YtdAy valla anlamadım neye gore ya
O nasıl olacak kız, bizde alalı öyle olacaksaVermezse vermesin ben de banka hissesi alırım 3 yıl elde tutsam 20 katına satarım. Ytd
Borsa dersi veren bir şahsiyetten duydum özele yazayımO nasıl olacak kız, bizde alalı öyle olacaksa
Gıcık oldum bankama halka arz satmaz gümüş satmaz . Kaçıracak beni az kaldıAy valla anlamadım neye gore ya
Eşimin hesabından alsam o parayı kendi portfoyüne katar cıks o da olmaz. Bist 30 dan hisse beğeneyim ben uzun vadede kazanacağım.
Hani bize hani bizeBorsa dersi veren bir şahsiyetten duydum özele yazayım
Eşimin hesabından alsam o parayı kendi portfoyüne katar cıks o da olmaz. Bist 30 dan hisse beğeneyim ben uzun vadede kazanacağım.
Aman boşver sefan olsun, zengin olunca hayalimdeki hayat
Yedinmi dolaptaki yemeklerini ?Valla cok iyi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?