Turex Sabah 580 liraydı, şimdi 510 TL'den sattım (17,6 TL'den)
Zarara değil , kârıma odaklanacagim, 350 liralık almıştım zaten...
Bana çiçek Abbas sözü hatırlattı bu olay bana; aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli
Ne zaman cikacagini kestirmek borsanın altın kuralı sanirim

%50 Allah bereket versin deyip önümüze bakacagiz

Kesinlikle ben anlamıyorum nasıl gidiyor bir bakıyorum alınan hiç birşey yok
Aynen öyle kıza kıyafet en ucuzlarından kozmetik süpürge taksidi lego taksidi ha 2 de ayakkabı aldım 10 bine yakın borcum var halaa. Öde öde bitmiyor. Robot süpürge ihtiyacım var erteledim gene

Bunu çözdüysen günlük al sat bile yapabilirsin

Aynen öyle kıza kıyafet en ucuzlarından kozmetik süpürge taksidi lego taksidi ha 2 de ayakkabı aldım 10 bine yakın borcum var halaa. Öde öde bitmiyor. Robot süpürge ihtiyacım var erteledim gene
Bak ben kıyıp ta alamadim hala şarjlı süpürge 13 yıllık aslan rowentamla takiliyorum yaz geliyor benim kız deli boy atti baştan aşağı gardrop yenilememiz lazım

2300 kredi kartıma bayıldım 208 tl de kaldı yetmedi . Paranın hiç değeri kalmamış. Eskiden bu miktarla ev geçindirilirdi. Şimdilerde ıvır zıvıra gidiveriyor

Karti nelere kullaniyorsun?
Eve biseyler aliniyorsa normal yani, ama bazen kayda deger hic bisey yapmiyorum ay sonunda bi bakiyorum, neyse bakmasam daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…