- 17 Ağustos 2011
- 25.851
- 164.541
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.581
Bek hepsini sattım ama cok bildiğimden değil . Cok çabuk tavan bozdu iflah olmaz dedimYaaa çok tatlısın
Ama turex 18 liryaa düşmüş
Puff sabah 20 liraydı, nasıl da düşmüş. Hepsini şimdi satsam mi yoksa azıcık beklesem mi
Doğru karar bence nt gaz gibi elde kalırdı sonraBek hepsini sattım ama cok bildiğimden değil . Cok çabuk tavan bozdu iflah olmaz dedim
Kesinlikle ben anlamıyorum nasıl gidiyor bir bakıyorum alınan hiç birşey yok2300 kredi kartıma bayıldım 208 tl de kaldı yetmedi . Paranın hiç değeri kalmamış. Eskiden bu miktarla ev geçindirilirdi. Şimdilerde ıvır zıvıra gidiveriyor
%50 Allah bereket versin deyip önümüze bakacagizTurex Sabah 580 liraydı, şimdi 510 TL'den sattım (17,6 TL'den)
Zarara değil , kârıma odaklanacagim, 350 liralık almıştım zaten...
Bana çiçek Abbas sözü hatırlattı bu olay bana; aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli
Ne zaman cikacagini kestirmek borsanın altın kuralı sanirim
Aynen öyle kıza kıyafet en ucuzlarından kozmetik süpürge taksidi lego taksidi ha 2 de ayakkabı aldım 10 bine yakın borcum var halaa. Öde öde bitmiyor. Robot süpürge ihtiyacım var erteledim geneKesinlikle ben anlamıyorum nasıl gidiyor bir bakıyorum alınan hiç birşey yok
Bunu çözdüysen günlük al sat bile yapabilirsinTurex Sabah 580 liraydı, şimdi 510 TL'den sattım (17,6 TL'den)
Zarara değil , kârıma odaklanacagim, 350 liralık almıştım zaten...
Bana çiçek Abbas sözü hatırlattı bu olay bana; aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli
Ne zaman cikacagini kestirmek borsanın altın kuralı sanirim
Bak ben kıyıp ta alamadim hala şarjlı süpürge 13 yıllık aslan rowentamla takiliyorum yaz geliyor benim kız deli boy atti baştan aşağı gardrop yenilememiz lazımAynen öyle kıza kıyafet en ucuzlarından kozmetik süpürge taksidi lego taksidi ha 2 de ayakkabı aldım 10 bine yakın borcum var halaa. Öde öde bitmiyor. Robot süpürge ihtiyacım var erteledim gene
2300 kredi kartıma bayıldım 208 tl de kaldı yetmedi . Paranın hiç değeri kalmamış. Eskiden bu miktarla ev geçindirilirdi. Şimdilerde ıvır zıvıra gidiveriyor
Ceycey senin kağıtlar baya yükselmiş bugünDoğru karar bence nt gaz gibi elde kalırdı sonra
Karla bende altın alacağımDoğru karar bence nt gaz gibi elde kalırdı sonra
Turex çok erken bozdu tavanı, matrixte bozdu az önce inşallah qua granit haftaya kadar dayanır.
Valla toplum davranışlarını düşünürsek bundan sonrakiler daha az gidecektir gibi geliyorAynen ya çok çok az gittiler inşallah bunlar boyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?