- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.561
Garantide hisse alım diyince çıkmıyor bende GWIND diilmi kodu, işbanktan alıyordum normalde orda halka arz seçeneği var garantide yokki
Benimde yoğunluktanmıdır nedir. Daha onaylanmadı. Bankacımla görüştüm. 5 kadar devam ediyor. Yarım saat ya da bir saat sonra tekrar deneyin sıkıntı giderilir dedigarantıden ınternet bankacılıgından yaptım
halka arz kısmından
GWIND evet kodu
Garanti mobil bar bende aynı şey diilmi halka arz seçeneği yok burdagarantıden ınternet bankacılıgından yaptım
halka arz kısmından
GWIND evet kodu
En az miktara 1 yazman gerek doğru yapmışsın canım.diyelim 100 lot istedin ama eşit olarak 80 lot verildi sen en az miktara yine 100 yazarsan daha azını istemiyorum demiş olursun ve 80 lotuda vermezya yanındakı acıklamada eger bu gırdıgınızden daha arz verılırse sıze hıc verılmeyecektır dıyor
yanı kısı bası 99 dagıtıldı ben de oraya 100 yazdım. o zaman bana verılmeyecek gıbı anladım
ınsallah bırı yardım eder durun bakalım :)
Garanti mobil bar bende aynı şey diilmi halka arz seçeneği yok burda
Yuppi sen kaç yazdınEn az miktara 1 yazman gerek doğru yapmışsın canım.diyelim 100 lot istedin ama eşit olarak 80 lot verildi sen en az miktara yine 100 yazarsan daha azını istemiyorum demiş olursun ve 80 lotuda vermez
Ben 200 lot talep ettim min kısmınada 1 yazdım. Daha öncekilerdede o şekilde yapmıştım.Yuppi sen kaç yazdın
Mor beni işe alsanaO zaman basliyorum
Bugun temizlikci ablanin maasini odedim 4000 tl
Daha insallah bisey harcamam
Mor beni işe alsanasigorta da var mı?
Turex yarısını sattım kizlar ytd
yenGEnC kizlar biseyler satiyor.
4 kucu kucu 1 oglanla ciktim bakamiyorum.
Sadece seni etiketlemeye geldim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?