- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.601
Eveeet halka arz balonu da patliyor mu ne
Tam onu yazacaktım bende.sanırım halka arz furyasınıda yavaş yavaş bitirecekler.Çok takipçili hesaplardan dün çok yorum yapılmış,çıkmayacak insanlarda panikle çıkmak istedi, o yüzden bozdu ikiside.artık kar aldıkça devam edicem az çok demeden, patlayıncada bırakırım ne yapayımEveeet halka arz balonu da patliyor mu ne
Tam onu yazacaktım bende.sanırım halka arz furyasınıda yavaş yavaş bitirecekler.Çok takipçili hesaplardan dün çok yorum yapılmış,çıkmayacak insanlarda panikle çıkmak istedi, o yüzden bozdu ikiside.artık biz kar aldıkça devam edicez az çok demeden, patlayıncada bırakırız napalım
E ne olacak böyle ben anlamadım.ne temel ne teknik çalışıyor şu an.bunun altından yeni furyalarmı çıkacak dersinBedelli furyasi da bitti.
Dohol hareket yapar mi demistim halka arzi var... dun biraz yapti bugun yokarz eden sirketin ucmasi da bitti.
Küçülenleri sat dolap vb. Gibi sitelerde. Ben öyle yapıyorum yeni yeni kaldılar pandemide giyilmediklerindenBak ben kıyıp ta alamadim hala şarjlı süpürge 13 yıllık aslan rowentamla takiliyorum yaz geliyor benim kız deli boy atti baştan aşağı gardrop yenilememiz lazım
Dolar mı alsam ben de 50 dolar kadar hazır düşmüşken?Karla bende altın alacağım
Ben girsem tepetaklak olurdunuz ha ha ha. Bankama şükredin bana satmadı diye. Bak altın alayım akşamına dibi görüyordu meselaBiz girdik patlamasa sasardim
Kızlar mtrks daha bozmaya başlarken hemen satış verdim. Ama hala bekleyen işlemlerde.
Bu durumda ben hala düşüsteyim .
Avod da da aynısını yaşadım.
Sattım satılmadı. Ertesi gün işlem iptal halde koca zararla elimde kalakaldı.
Bu nasıl iş ben elimdeki kağıdı o an neden sat dediğim fiyattan satamıyorum.
Bilen aydınlatabilir mi?
GeyikliGece ne diyorsun bu işe?
Sen sat diyene kadar, emri girene kadar kagit 1 kurus daha duserse satamazsin.
Sen ekmegini 2.50den satisa koydun. Fiyat etiketi yazana kadar ekmegin fiyati 2.49a indi tüm piyasada. Elinde kalir.
Cunku herkes 2.49dan alir.
2.49 ekmek kalmazsa biri gelir 2.50den de alir.
O yüzden 2.45e koy mesela, zaten daha yuksekten alici varsa yine yuksekten satarsin.
Eve alışveriş yapmam kartımla. Kıza ve bana harcıyorum. Bir ayakkabı olmuş 400 tl en ucuz yüz serumu 140 tl kız boy attı artemisin çocuğu gibi. Herşeyin yenisini almak zorunda kaldım. Ayda 2500 gidiyor valla sadece süpürge taksidi 358 tlKarti nelere kullaniyorsun?
Eve biseyler aliniyorsa normal yani, ama bazen kayda deger hic bisey yapmiyorum ay sonunda bi bakiyorum, neyse bakmasam daha iyi
Eve alışveriş yapmam kartımla. Kıza ve bana harcıyorum. Bir ayakkabı olmuş 400 tl en ucuz yüz serumu 140 tl kız boy attı artemisin çocuğu gibi. Herşeyin yenisini almak zorunda kaldım. Ayda 2500 gidiyor valla sadece süpürge taksidi 358 tlha artık dışardan yemek sinemada yok ona şaşıyorum pandemi öncesi bu miktarla çok rahat harcardım kuaförüne kahvaltısına yeterdi. Vallahi yetmiyor son aylarda.
Kızlar mtrks daha bozmaya başlarken hemen satış verdim. Ama hala bekleyen işlemlerde.
Bu durumda ben hala düşüsteyim .
Avod da da aynısını yaşadım.
Sattım satılmadı. Ertesi gün işlem iptal halde koca zararla elimde kalakaldı.
Bu nasıl iş ben elimdeki kağıdı o an neden sat dediğim fiyattan satamıyorum.
Bilen aydınlatabilir mi?
GeyikliGece ne diyorsun bu işe?
Borsa değil ama bu eşitsel halka arzlar mantıklı değilmiş, veya girip bir iki tabanda-taban bozunca çıkmalık ancak. 200 lira için uğraşılmaz yani bence de, düzgün hisse alsan zaten o da çıkıyor.Eki Görüntüle 2825838
25'ten girdiğim iptal kabul olmayınca 22,5'ten 673 liraya sattım .
493 liraya almıştım, 180 TL kar ettim..
Turexten de 160 kâr etmiştim,
Toplam 340 TL kar ettim...
Sabahla arasında 200 TL zarar var ama böyle düşünüp canımı sikmak istemiyorum, onun yerine kârima odaklanacağim:)
Bu borsa işleri cidden dikkat vs gerektiren işlermiş ya, 5 dakikada degisiveriyor. Çok bana göre değil sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?