Heh işte beklediğim cümle. arteemis nerdesin tuzluk hazırmı?bibinin arkasından girip, gümüş cephesinide çökertip savaşı bitiriyoruz, Ya Allah ceddin dedennn...
Vay vicdansizlar bir gece bos bıraktık buraları ne muhabbet dönmüş

Gruplar kendini imha etti H Heytttt be im artık herşey ortada ve net

Bir o cephe kaldı yuppim orayı da cokertirsem dağ başına yerleşip keçi besleyeceğim benim yüzümden ocaklar sönmesin

Çocukların rahat ettiği butik bir site. Daha 1 sene dolmadı tasinali. Çok da kalabalık değil. Kimseyi de tanımıyorum. Zaten pandemi kimse kimseyle görüşmüyor. Ama çocuklar için çok iyi oldu. Bahçesi parkı falan kız en azından arkadaşlarıyla oynuyor bizim de kafamız rahat gönderiyoruz dışarıya.

E Esila09 nerelerdesin? Gel bize biraz coinlerden haber ver

Burdayim canim su an zarar etmeyenler ancak cok alttan toplayip orta uzun vade bekleyenlerdir ama problem yok hic bir piyasa sonsuza dek yukselmez
Bu ara olumsuz haberleri saliyorlar ama ekranlarda alttan toplaniyor bizim ulkemizde uzucu seyler yasandi bir kismi ekranlara dogru yansimadi bahsedilen rakamlar aciklamasi var borsa bilgileri var bilmiyorum 2 tane fikrim var zaman gostericek
keske toplum olarak bilmedigimize baliklama dalmasak hala piyasayi btt hot win zannedenler var gulben ergen bile elon musk tweeti ile doge almis ne diyimki boyle bir teknoloji devrimi meraktan bile incelenir.
Mesela bu hafta en cok kazandiranlar taraftar tokenlar oldu 1 tanesi cok kisa surede 2.5x yapti ligleri bilen 1 ay once alip unutan icin gayet iyi rakam
Bir tane takim butcesine katki ile ilgili aciklama yapti pandemi bitse maclar acilsa nba dunya kupalari seyircili olsa bak sen coskuyu
Ben firsat varsa kisa vade yoksa orta uzuncuyum. Dustu dedigimiz rakamlari bir ay once heyecanla bekliyorduk.
En kisa zamanda soguk cuzdan edinecegim nasil yapildigini ogrendim. Hem satarken ekranda gorup heyecalanmam

Galata 5.60 aldık günü yüzde 9.88 artış ile kapattı

Bir hisse BIR GUNDE borsada en fazla yüzde 10 artabilir ya da yüzde 10 azalabilir zaten

Hatta kusuratlardan dolayı 9.97 de artsa oo tavan yaptı deriz. Yanı artabileceği en en en çok miktarı artmış olur

Bir de mesela 50 k yatırdın oransal için,sana hepsiyle zaten lot vermeyecek mesela 4000 tl lik lot verdi diyelim. Geri kalan paranı iade edecek. Sen dIyorsun ki ilk gün alayım (son zamanlarda bu biraz değişse de oransalda bence yine eski düzen gibi olabilir), ilk gün kimse satış yapmak istemez, herkes almak ister o yüzden senin ilk gün alacağın şüpheli, yani borsada bir satıcı varsa anca o zaman alabilirsin . Ki satmak isteseler de tepeden emir girerler yani yüzde 10 arttığında bu hisse ne olur onu hesaplayıp o fiyattan sat derler ( dediğim gibi ziraat için bence bu dediğim zor ama tabii ki de bilinmez)

Ama şu olabilir

Sırf borç ödemek ici halka arza katılmış, şirket hakkında bir güzel haber yok, bunun halka arzına gireceğime, yillardir kendini büyütmüş iyi bir şirketten hisse al o zaten senin halka arzdan kazandığını sana fazlasıyla kazandırır gibi bir yorum

Ya çıkacak mı bu gümüş gerçekten o zaman ben gümüşçülerin kralıyım 1 kilo var eşimde eğer çok çıkarsa sizi tanımam çıkarım gruptan ona göre

Çift hane olacakmış, sonra da bölünme hahaahha ay yok bu o değildi hahahah

Teşekkür ederim yanitldgnz için kredi çekmeye karar verdik 1 sene sonra ki ev fiyatları aynı kalmyr diye. Ev arama durumundyz şuan bakalım nasl olacak

Evet konunuzu görüp yorum da yaomsitim orada

Sağlıkla huzurla alıp oturun insallah

Ben isteyen herkesin sağlıkla huzurla bir eVi olsun isterim, kiraya giden paraya çok üzülürüm:)

Kredi çıkacak mı inecek mi derken kaldik böylece. Ev sahibi krizi fırsat bulup 100tl artırma anlastgmz halde 200tl arttırdı ve o bardağı taşıran son damla oldu bizim için

Kredi çıkacak mı inecek mi derken kaldik böylece. Ev sahibi krizi fırsat bulup 100tl artırma anlastgmz halde 200tl arttırdı ve o bardağı taşıran son damla oldu bizim için

Hatırlıyorum sigorta girişi ile ilgili bir şeyler vardı

Kira zammı için en güzeli yıllık yüzde kaç yazıyorsa ona uymak. Tefe tüfe kac çıkarsa. Biz kirada hep öyle yaoarfuk şubattan subata zam gelirdi. Şubat ayi kira artış oranları yazip cika n değeri baz alırdık

Her şey de vardır bir hayır

Biz kaç eve taLip olduk

Birine kapora bile vermiştik

Diğerinden tapu fotokopisi bile almıştık islemleri başlatmak için

Ama hiiiç ummadığımız bit şekilde bu ev oldu Allaha şükür

Günaydın bebekler bu soğuk cüzdan nedu ya E Esila09

Bibi mesela en dipten 3tane sxp uzun sure satmak istemiyorsun o zmn borsadan soguk cuzdana cekebilirsin banka hesabi gibi dusun. Tamamen senin kontrolunde oluyor. Flash diskte olabilir online da olabilir. Keske en basta alsaydim ama vakit ayirip anlayamamistim.

Habertürkte anlatıldı ayrıntılı ben bile öğrendim

Peki bu soğuk cüzdana çekeceğimiz coinleri nerden alabiliyoruz?diyelim binanceden alıpmı çekiyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…