- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.161
Vay vicdansizlar bir gece bos bıraktık buraları ne muhabbet dönmüşHeh işte beklediğim cümle.arteemis nerdesin tuzluk hazırmı?bibinin arkasından girip, gümüş cephesinide çökertip savaşı bitiriyoruz, Ya Allah ceddin dedennn...
Çocukların rahat ettiği butik bir site. Daha 1 sene dolmadı tasinali. Çok da kalabalık değil. Kimseyi de tanımıyorum. Zaten pandemi kimse kimseyle görüşmüyor. Ama çocuklar için çok iyi oldu. Bahçesi parkı falan kız en azından arkadaşlarıyla oynuyor bizim de kafamız rahat gönderiyoruz dışarıya.severek oturuyorsanız verin tabiki.önemli olan sizin huzurunuz mutluluğunuz.çevrede çok önemli haklısınız.ben apartman komşularımdan memnunum zaten 6 7 siyle arkadaşım gerisi beni ilgilendirmiyor.Ama çocuğun okulundan çok çektim.öğretmenler muhteşem ama veliler sorunlu sabit düşünceli eğitim düzeyi düşük.o yüzden yaza taşınacağım mecbur ya da çocuğu koleje vereceğimm henüz karar veremedimm
gruba almadılar beni ama.aslında borsadan en iyi anlayan benim evde oturuyor haberleri yok
Bibibella canım kuveyt hesabımda para unutmuşum 32 tl gel birlikte ezelim nasıl unutmuşum çok şaşırdım dolar birde tl değil 5 sene öncesinin falan iyi zengin oldum bir anda
Birşey sormak istiyorum borsadan anlayan arkadaşlara.
Şimdi galata da biz 5.60 dan aldık sonra çok fazla bir artık olmadı. Bugün yeniden almak istersen yine 6 nin altındadır lot fiyatı.
Önümüzdeki ziraat de oransal olduğu için küçük yatırımcı için mantıklı değil evet. Büyük paralar yatırıp 1.60 dan almak yerine borsaya düştüğü zaman ne kadar artabilir ki yine 2 bin altinda olur. Değil mi? 5-10 lot için halka arza girmek pek mantıklı değil o zaman
Ya çıkacak mı bu gümüş gerçekten o zaman ben gümüşçülerin kralıyım 1 kilo var eşimde eğer çok çıkarsa sizi tanımam çıkarım gruptan ona göre
Teşekkür ederim yanitldgnz içinkredi çekmeye karar verdik 1 sene sonra ki ev fiyatları aynı kalmyr diye. Ev arama durumundyz şuan bakalım nasl olacak
Kredi çıkacak mı inecek mi derken kaldik böylece. Ev sahibi krizi fırsat bulup 100tl artırma anlastgmz halde 200tl arttırdı ve o bardağı taşıran son damla oldu bizim içinGalata 5.60 aldık günü yüzde 9.88 artış ile kapattı
Bir hisse BIR GUNDE borsada en fazla yüzde 10 artabilir ya da yüzde 10 azalabilir zaten
Hatta kusuratlardan dolayı 9.97 de artsa oo tavan yaptı deriz. Yanı artabileceği en en en çok miktarı artmış olur
Bir de mesela 50 k yatırdın oransal için,sana hepsiyle zaten lot vermeyecek mesela 4000 tl lik lot verdi diyelim. Geri kalan paranı iade edecek. Sen dIyorsun ki ilk gün alayım (son zamanlarda bu biraz değişse de oransalda bence yine eski düzen gibi olabilir), ilk gün kimse satış yapmak istemez, herkes almak ister o yüzden senin ilk gün alacağın şüpheli, yani borsada bir satıcı varsa anca o zaman alabilirsin . Ki satmak isteseler de tepeden emir girerler yani yüzde 10 arttığında bu hisse ne olur onu hesaplayıp o fiyattan sat derler ( dediğim gibi ziraat için bence bu dediğim zor ama tabii ki de bilinmez)
Ama şu olabilir
Sırf borç ödemek ici halka arza katılmış, şirket hakkında bir güzel haber yok, bunun halka arzına gireceğime, yillardir kendini büyütmüş iyi bir şirketten hisse al o zaten senin halka arzdan kazandığını sana fazlasıyla kazandırır gibi bir yorum
Çift hane olacakmış, sonra da bölünme hahaahha ay yok bu o değildi hahahah
Evet konunuzu görüp yorum da yaomsitim orada
Sağlıkla huzurla alıp oturun insallah
Ben isteyen herkesin sağlıkla huzurla bir eVi olsun isterim, kiraya giden paraya çok üzülürüm:)
Kredi çıkacak mı inecek mi derken kaldik böylece. Ev sahibi krizi fırsat bulup 100tl artırma anlastgmz halde 200tl arttırdı ve o bardağı taşıran son damla oldu bizim için
Habertürkte anlatıldı ayrıntılı ben bile öğrendimBibi mesela en dipten 3tane sxp uzun sure satmak istemiyorsun o zmn borsadan soguk cuzdana cekebilirsin banka hesabi gibi dusun. Tamamen senin kontrolunde oluyor. Flash diskte olabilir online da olabilir. Keske en basta alsaydim ama vakit ayirip anlayamamistim.
Habertürkte anlatıldı ayrıntılı ben bile öğrendim
Peki bu soğuk cüzdana çekeceğimiz coinleri nerden alabiliyoruz?diyelim binanceden alıpmı çekiyoruz ?Bibi mesela en dipten 3tane sxp uzun sure satmak istemiyorsun o zmn borsadan soguk cuzdana cekebilirsin banka hesabi gibi dusun. Tamamen senin kontrolunde oluyor. Flash diskte olabilir online da olabilir. Keske en basta alsaydim ama vakit ayirip anlayamamistim.
Peki bu soğuk cüzdana çekeceğimiz coinleri nerden alabiliyoruz?diyelim binanceden alıpmı çekiyoruz ?
Pazartesi neler olacak acaba? Tüm yatırım araçlarının durumlarını heyecanla bekliyor yatırımcılarHeryerden cekebilirsin. Banka hesabinda altin ve fiziki altin gibi dusun.
Pazartesi neler olacak acaba? Tüm yatırım araçlarının durumlarını heyecanla bekliyor yatırımcılar
Elimde dolar var hisseler düşmüşken dolardan çıkıp hepsini hisselere mi yatırsam diyorum?Bilmiyorum bence hem tetikte hemde sakin olmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?