- 20 Ocak 2010
- 48.870
- 189.353
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.121
Bende ameliyattan sonra hep düsük tansiyonumBende bugün o sekildeydim sürekli başım dönüyor ayakta duramadim ilacın yan etkisi diye düşünüyorum abla pazartesi doktorumla konuşacağım yarında devam ederse..
Evet kuzum gel sarılalım, evet 1 kilo gümüşüm var ama keşke 1 kilo altınım olsaydıneyyy 1 kilo gümüşün mü var_gel sarılalımm en iyi arkadaşım sensin bundan sonra
BinEvet kuzum gel sarılalım, evet 1 kilo gümüşüm var ama keşke 1 kilo altınım olsaydıhahaha her ay 1 gram alsam kaç sene sonra 1 kilo altınım olur acaba
kol sarkması göbekte deri fazlası falan oldu mu sen de bibi.eczacı arkadaşımda mide küçültme ameliyatı oldu 130 kilo civarıydı.şimdilerde 87 falandır.onda fazla bir deformasyon olmadı.güzelleşti zayıflayınca.Bende ameliyattan sonra hep düsük tansiyonumvucut daha adapte olamıyormuş eskiden 12/7 di fix şikdi 10 u gecmiyor genelfe 10/5 ayağa kalkinca saniyelik goz kararması yaşiyorum tuzu arttırdım eskiden tuz kullanmazdım nerdeyse
Hahaha ben anca yurt içi düşündüm ya benden olmaz boşa estetiğe para vermeyim gümüşe yatırım yapayımKız daha yaptırmadım gecende kocam diyorki arkadasima zayıfladı başka oldu bu estetikde olursa artık yurt dısına açilır
Ömrüm yetmez o kadar ya bende kilolarca gümüş alayım zengin hisettirir beni en azındanBinay bin ay 83 yıl yapıyor
Dıstan öyle belirgin şeyler yok ama meme kol ve gobek biraz düzeltilmeli ilk istedigim kol ve meme aslinda kolum çok kotü diyemem ama alinmasi gereken deri var kolsuz giyiyorum ama gene sefam olsunkol sarkması göbekte deri fazlası falan oldu mu sen de bibi.eczacı arkadaşımda mide küçültme ameliyatı oldu 130 kilo civarıydı.şimdilerde 87 falandır.onda fazla bir deformasyon olmadı.güzelleşti zayıflayınca.
Benimde 32 gram gümüşüm var.. Geçenki halka arzlardan da 1 gram 100 USD almıştım diğerleri eksi bunlar artiiiiiEvet kuzum gel sarılalım, evet 1 kilo gümüşüm var ama keşke 1 kilo altınım olsaydıhahaha her ay 1 gram alsam kaç sene sonra 1 kilo altınım olur acaba
amann boşver ben de kilo alınca kollarım pehlivan gibi olmuştu gene de kolsuz giydim.millet için mi yaşıyoruz.Dıstan öyle belirgin şeyler yok ama meme kol ve gobek biraz düzeltilmeli ilk istedigim kol ve meme aslinda kolum çok kotü diyemem ama alinmasi gereken deri var kolsuz giyiyorum ama gene sefam olsun
Ben halka arzları değerlendiremedim onlar orada biriksin oransala gireyim 1 2 lot da olsa diye belki bende bu şekilde zengin olurumBenimde 32 gram gümüşüm var.. Geçenki halka arzlardan da 1 gram 100 USD almıştım diğerleri eksi bunlar artiiiii
Zengin olmaya adım adım..
Zaten hiç umrumds olmaz öyle şeyler eşimde hiç takmax taksa 120 kilo bi kadinla evlenmezdi ama kendim icin istiyorum yarim kaldı gibi birseyleramann boşver ben de kilo alınca kollarım pehlivan gibi olmuştu gene de kolsuz giydim.millet için mi yaşıyoruz.
Heh işte beklediğim cümle.Kuveyt türkümü yeniden yüklüyorum sayenizdegümüş alinacak seviyede mi hiç bilmiyorum
Aaa benimde vardı 5 6 yıl önce ama şifre falan hak getire mobilden halledebilir miyim acaba bankaya gitmeden şifre işleriniKuveyt türkümü yeniden yüklüyorum sayenizdegümüş alinacak seviyede mi hiç bilmiyorum
Vallahi ben de anlayamıyorum onu bugün zengin olan var mı vs soruyorlar ya, zenginlik kasıt ne bilmediğim için cevap veremiyorumKızlar hep zengin olacağız diyoruz da zenginlikten anladığınız ne mesela benim müstakil ev lüks araç ee birde çalışmadan geçim sağlayacak para çok yüksekte gözüm yok
anladım.ben de estetik olacağımm pandemi engel oldu maalesef.benimkiler dolgu ve gözkapağı düşüklüğü ameliyatı kolay olur sanırım.tek gözümde var.rimel bile süremiyorumm.uzaktan belli değil ama ben görüyorummZaten hiç umrumds olmaz öyle şeyler eşimde hiç takmax taksa 120 kilo bi kadinla evlenmezdi ama kendim icin istiyorum yarim kaldı gibi birseyler
Borçsuz bir hayat krediler bitmiş olsun,her ay düzenli bir gelir azda olsa,kendime bir araba, birazda birikim tüp bebek tedavisi için gerekli bu uzun vade için istediğim...Kızlar hep zengin olacağız diyoruz da zenginlikten anladığınız ne mesela benim müstakil ev lüks araç ee birde çalışmadan geçim sağlayacak para çok yüksekte gözüm yok
Teşekkür ederim yanitldgnz içinBen turgay tursusu videolarıyla başlamıştım
Bi de not defteri tutmuştum:)
Tane tane yazmışım ay dedim ne tatlı hahah
Bu adam nedense bana hem çok bilgili hem de bilgi aktarımı konusunda çok iyi geldi
Yanı daha bir sürü bilgili insan vardır ama işte aktarım konusunda çok emin olamıyorum
Ben eminevimi bilmiyorum şimdi ne desem saçma olur
Sadece eminevimle ilgili şöyle bir sorum var
12. Ayda ev verecek yani aralık ayı, ama ben şu an hem güzel hem uygun fiyatlı ev buldum ne olacak ya da hazıran ayında buldum.ne olacak ya da aralıkta bulamadım ne olacak
Birikime devam, günlük sahibinden takip devam, belki de cook uygun çok güzel bir ev düşebilir diyesim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?