Bende bugün o sekildeydim sürekli başım dönüyor ayakta duramadim ilacın yan etkisi diye düşünüyorum abla pazartesi doktorumla konuşacağım yarında devam ederse..
Bende ameliyattan sonra hep düsük tansiyonum vucut daha adapte olamıyormuş eskiden 12/7 di fix şikdi 10 u gecmiyor genelfe 10/5 ayağa kalkinca saniyelik goz kararması yaşiyorum tuzu arttırdım eskiden tuz kullanmazdım nerdeyse

kol sarkması göbekte deri fazlası falan oldu mu sen de bibi.eczacı arkadaşımda mide küçültme ameliyatı oldu 130 kilo civarıydı.şimdilerde 87 falandır.onda fazla bir deformasyon olmadı.güzelleşti zayıflayınca.

Dıstan öyle belirgin şeyler yok ama meme kol ve gobek biraz düzeltilmeli ilk istedigim kol ve meme aslinda kolum çok kotü diyemem ama alinmasi gereken deri var kolsuz giyiyorum ama gene sefam olsun

Evet kuzum gel sarılalım, evet 1 kilo gümüşüm var ama keşke 1 kilo altınım olsaydı hahaha her ay 1 gram alsam kaç sene sonra 1 kilo altınım olur acaba
Benimde 32 gram gümüşüm var.. Geçenki halka arzlardan da 1 gram 100 USD almıştım diğerleri eksi bunlar artiiiii
Zengin olmaya adım adım..

Dıstan öyle belirgin şeyler yok ama meme kol ve gobek biraz düzeltilmeli ilk istedigim kol ve meme aslinda kolum çok kotü diyemem ama alinmasi gereken deri var kolsuz giyiyorum ama gene sefam olsun
amann boşver ben de kilo alınca kollarım pehlivan gibi olmuştu gene de kolsuz giydim.millet için mi yaşıyoruz.

Benimde 32 gram gümüşüm var.. Geçenki halka arzlardan da 1 gram 100 USD almıştım diğerleri eksi bunlar artiiiii
Zengin olmaya adım adım..
Ben halka arzları değerlendiremedim onlar orada biriksin oransala gireyim 1 2 lot da olsa diye belki bende bu şekilde zengin olurum

Kızlar hep zengin olacağız diyoruz da zenginlikten anladığınız ne mesela benim müstakil ev lüks araç ee birde çalışmadan geçim sağlayacak para çok yüksekte gözüm yok
Vallahi ben de anlayamıyorum onu bugün zengin olan var mı vs soruyorlar ya, zenginlik kasıt ne bilmediğim için cevap veremiyorum 2 gündür 5 kuruş kazanmadigim kesin ama

Zaten hiç umrumds olmaz öyle şeyler eşimde hiç takmax taksa 120 kilo bi kadinla evlenmezdi ama kendim icin istiyorum yarim kaldı gibi birseyler
anladım.ben de estetik olacağımm pandemi engel oldu maalesef.benimkiler dolgu ve gözkapağı düşüklüğü ameliyatı kolay olur sanırım.tek gözümde var.rimel bile süremiyorumm.uzaktan belli değil ama ben görüyorumm

Kızlar hep zengin olacağız diyoruz da zenginlikten anladığınız ne mesela benim müstakil ev lüks araç ee birde çalışmadan geçim sağlayacak para çok yüksekte gözüm yok
Borçsuz bir hayat krediler bitmiş olsun,her ay düzenli bir gelir azda olsa,kendime bir araba, birazda birikim tüp bebek tedavisi için gerekli bu uzun vade için istediğim...
Kısa vade içinse zarar etmediğim her günü zengin sayıyorum şuan

Teşekkür ederim yanitldgnz için kredi çekmeye karar verdik 1 sene sonra ki ev fiyatları aynı kalmyr diye. Ev arama durumundyz şuan bakalım nasl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…