- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.141
İnşallah hayallerin gerçek olur canım, kısa vade düşünmedim hiç yani düşünürsem düpedüz fakirim işte neyini düşüneyimBorçsuz bir hayat krediler bitmiş olsun,her ay düzenli bir gelir azda olsa,kendime bir araba, birazda birikim tüp bebek tedavisi için gerekli bu uzun vade için istediğim...
Kısa vade içinse zarar etmediğim her günü zengin sayıyorum şuan
Biz yatırıma başladık hemde her koldan borsa, bitcoin,altın, gümüş,dolar,ikinci el satımı, biri gitmese biri gidecek illakiİnşallah hayallerin gerçek olur canım, kısa vade düşünmedim hiç yani düşünürsem düpedüz fakirim işte neyini düşüneyim
Aslında Avrupalılar da yatırımlarını birçok şekilde yapıyor. Onun için mesela coin işinde çok yokmuş gibi görünüyorlar.. çünkü bölüyorlar. Adamlar evcil evlatlarına bile yatırım yapan insanlar varsa eğer. Bu şekilde bölmek de çok mantıklı bence.Biz yatırıma başladık hemde her koldan borsa, bitcoin,altın, gümüş,dolar,ikinci el satımı, biri gitmese biri gidecek illaki
Aradım 2 dk da sifre aldım canim tc ve şifreyle giroyorsun zatenAaa benimde vardı 5 6 yıl önce ama şifre falan hak getire mobilden halledebilir miyim acaba bankaya gitmeden şifre işlerini
Hayırlı bol bereketli olsun canımSelam bebekler tuzluğumka geldimeşimde diyor napıcan kuveyti dedim gümüş alacam zengin olucaz boyle bakiyor
ev borcum yok çok şükür kiradayım miss gibii.eve sıfır oturdum eskittim.3 seneye anca evim yapılır en erken.o zamana 1 ev daha eskitirim kiracı olarakEşimin denizbank hesabi vardı konut kredisi kullandığını zamandan kalan.krediyi kapattıktan sonra o banka ile çalışmayı bırakıp arkamıza bakmadan kalmıştık
Kartı falan da yok. Kocanın teline indireyim de uygulamayı şifre falan almaya çalışayim da gümüş hesabı açayımondan eksik kalmayayim. Azar azar diye diye eldeki tüm parayi borç ödemek yerine yatırıma aktarayım yatırım yapmaktan borçları odemeyw para kalmiyor sonra
Hmm arayayım o zaman bende şifremi unuttum kart falan sordu kart mı kalır şimdiyeAradım 2 dk da sifre aldım canim tc ve şifreyle giroyorsun zaten
Ben evlenip hemen ev aldım 7 sene sonra borcunu bitirip 1 sene sonrası sattik. Parasını başka yerlerden gayrimenkul olarak değerlendirdik. Şuanda 30 sene de kredi ödeyip borcunu bitiremeyecegim evde kiraciyimev borcum yok çok şükür kiradayım miss gibii.eve sıfır oturdum eskittim.3 seneye anca evim yapılır en erken.o zamana 1 ev daha eskitirim kiracı olarakyahudiler böyle yaparmışş eve para bağlamazlarmış ticaret yaparlarmış o parayla
eve asla milyon tl bağlamam değmez.ev eskiyen mal oturacak uygun düzgün bir semtte olsa yeter.dükkan almak daha mantıklı eskimiyor tadilat vs istemiyor kiracı yaptırıyor hepsini.4 duvar altı üstü.ama evi kiraya ver 3 sene sonra yüzüne bakılmaz hale geliyorlar.1 ev aileye kesin lazım gerisi gereksiz.Ben evlenip hemen ev aldım 7 sene sonra borcunu bitirip 1 sene sonrası sattik. Parasını başka yerlerden gayrimenkul olarak değerlendirdik. Şuanda 30 sene de kredi ödeyip borcunu bitiremeyecegim evde kiraciyim
Ama kiralar çok yüksek havaya verilen para gibi de gelmiyor değil.birkac yıl sonra daha makul ve içine sinen bir ev olursa tekrar ev alıp otururum o da ayrı birşey
Dükkan da aldım ama pandemi sebebiyle henüz kiraya veremedik. Yeni yerleşim yeri zaten 10 yıl sonrasını düşünerek almıştıkeve asla milyon tl bağlamam değmez.ev eskiyen mal oturacak uygun düzgün bir semtte olsa yeter.dükkan almak daha mantıklı eskimiyor tadilat vs istemiyor kiracı yaptırıyor hepsini.4 duvar altı üstü.ama evi kiraya ver 3 sene sonra yüzüne bakılmaz hale geliyorlar.1 ev aileye kesin lazım gerisi gereksiz.
Oturduğum eve yaklaşık 1.5 milyon istiyorlar. 3 bin küsur kira veriyoruz. Satın alsam ömrüm biter, ödemesi bitmezeve asla milyon tl bağlamam değmez.ev eskiyen mal oturacak uygun düzgün bir semtte olsa yeter.dükkan almak daha mantıklı eskimiyor tadilat vs istemiyor kiracı yaptırıyor hepsini.4 duvar altı üstü.ama evi kiraya ver 3 sene sonra yüzüne bakılmaz hale geliyorlar.1 ev aileye kesin lazım gerisi gereksiz.
yerleşim arttıkça değerlenir merak etmeyin.kira bu ara zor biz aylardır kira alamıyoruz.bahar sonu tutulabilir biraz da uyguna verin pandemi de ama pandemi bitişi fiyatı enflasyon üstünde arttıracağınıza dairde anlaşma yapın gerekirse senet alınDükkan da aldım ama pandemi sebebiyle henüz kiraya veremedik. Yeni yerleşim yeri zaten 10 yıl sonrasını düşünerek almıştık
sizin kira bayağı varmış.ev almak daha mantıklı bu durumda.ben şu an uyguna oturuyorum ama yaza taşınacağım 3000 civarı da ben vereceğim o zaman maalesef.çocuğun okulu için.ya koleje vereceğim.ya en iyi devlet okulunun yanına taşınacağım.ikisi de ayrı masrafOturduğum eve yaklaşık 1.5 milyon istiyorlar. 3 bin küsur kira veriyoruz. Satın alsam ömrüm biter, ödemesi bitmez
Acelemiz yok kiracı konusunda. Zaten onların ödemesini yapmıştık. Kurumsal firmaya vermek için bekliyoruz. Başka şehirde ve birine verip sonra kiracıya ugrasmak da sıkıntı sürekli başında olamayacagimiz için, boş kalsın kafamız rahat etsin mantigindayiz.yerleşim arttıkça değerlenir merak etmeyin.kira bu ara zor biz aylardır kira alamıyoruz.bahar sonu tutulabilir biraz da uyguna verin pandemi de ama pandemi bitişi fiyatı enflasyon üstünde arttıracağınıza dairde anlaşma yapın gerekirse senet alın
Oturduğum semt ile alakalı durum.bu muhit de sevdiğim kendimi güvende hissettiğim için bu parayı veriyorum. Yoksa 5 km ötesinde daha uyguna da ev var ama ben mahalleyi seviyorum diye bu parayı gözden çıkarıyoruzsizin kira bayağı varmış.ev almak daha mantıklı bu durumda.ben şu an uyguna oturuyorum ama yaza taşınacağım 3000 civarı da ben vereceğim o zaman maalesef.çocuğun okulu için.ya koleje vereceğim.ya en iyi devlet okulunun yanına taşınacağım.ikisi de ayrı masraf
kurumsala verirseniz sorun yaşanmaz.şahısta sorun çıkıyor maalesef.bizim biri hiç ödemiyor diğeri değerinin altın da 2 yıldır zam yapmadık parça parça ödüyor bazen.pandemi diye seslenmiyoruz.dükkan iyi bir yatırımdır pişman ettirmez.Acelemiz yok kiracı konusunda. Zaten onların ödemesini yapmıştık. Kurumsal firmaya vermek için bekliyoruz. Başka şehirde ve birine verip sonra kiracıya ugrasmak da sıkıntı sürekli başında olamayacagimiz için, boş kalsın kafamız rahat etsin mantigindayiz.
Çocukların üniversite hayatına kaşar değerlense yeterli. Onların geleceği için almıştık
severek oturuyorsanız verin tabiki.önemli olan sizin huzurunuz mutluluğunuz.çevrede çok önemli haklısınız.ben apartman komşularımdan memnunum zaten 6 7 siyle arkadaşım gerisi beni ilgilendirmiyor.Ama çocuğun okulundan çok çektim.öğretmenler muhteşem ama veliler sorunlu sabit düşünceli eğitim düzeyi düşük.o yüzden yaza taşınacağım mecbur ya da çocuğu koleje vereceğimm henüz karar veremedimmOturduğum semt ile alakalı durum.bu muhit de sevdiğim kendimi güvende hissettiğim için bu parayı veriyorum. Yoksa 5 km ötesinde daha uyguna da ev var ama ben mahalleyi seviyorum diye bu parayı gözden çıkarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?