- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.221
Fiziki gümüş her yerde bulamazsınız, bulsanız da her yerde ha diyince bozduramazsınız. Bu kadar ince düşünmeyin yahu niye el koysunlar savaşta mıyızFiziki almayi oneriyorlar ama nerde saklariz ben.evde altinda tutmuyorum altın .hesabim var onuda bozup fizki alin el konulabilir diyenlrr var
İnternetten bu tarz şeyler alınmaz ama siz bilirsinizFiziki gümüş tren...l da bile satılıyor. Külçe gümüşler, külçe altınlar. Hatta bazen kuyumculardan daha uyguna geliyor. Alan da çok. Fiziki biriktirenler bu yolu tercih edebiliyor.
Hiç almadım, ama alan çok. Kuyumcudan aldığım külçe altının aynı marka satışı var.İnternetten bu tarz şeyler alınmaz ama siz bilirsiniz
Yanlız çok komik yorumlar da vardı, iyi dalga geçmişler. "bir beden küçük geldi, iade"İnternetten bu tarz şeyler alınmaz ama siz bilirsiniz
İnternetten bu tarz şeyler alınmaz ama siz bilirsiniz
kuyumcun var yani devamlı gittiğin ahhhhaaaa yakaladıkk aramızdaki gizli zengin zensinnnBen fiziki altini cogunlukla puan kampanyasi + net fiyati ile ayarlayip netten aliyorum
Tum sertifikasi faturasi icinde geliyor
Hatta artik hep yapabilirim kuyumcuma tepem atti
kuyumcun var yani devamlı gittiğin ahhhhaaaa yakaladıkk aramızdaki gizli zengin zensinnn
benim yokkkkkk.tabiki her kadinin en az 1 adet kuyumcusu vardir
kuyumcun var yani devamlı gittiğin ahhhhaaaa yakaladıkk aramızdaki gizli zengin zensinnn
kilo kilo altının yok yaniii?çokk üzücüüü çokkkkk.adına gerçekten çokkk üzüldümmBizim de var tanıdık kuyumcu ama zengin değiliz hahaah
kilo kilo altının yok yaniii?çokk üzücüüü çokkkkk.adına gerçekten çokkk üzüldümm
Ee benim yoktabiki her kadinin en az 1 adet kuyumcusu vardir
Evlendiğimde vardı ya 1 kg altınım ceycey. Maalesef altının en düşük olduğu zamanlarda bozduk. Şimdi tam 7 katı ediyordukilo kilo altının yok yaniii?çokk üzücüüü çokkkkk.adına gerçekten çokkk üzüldümm
Ee benim yokkadinim bak süphelenmeyin sonra
Evlendiğimde vardı ya 1 kg altınım ceycey. Maalesef altının en düşük olduğu zamanlarda bozduk. Şimdi tam 7 katı ediyordu
Benim yok altında sevmem nedensetabiki her kadinin en az 1 adet kuyumcusu vardir
Ee benim yokkadinim bak süphelenmeyin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?