Fiziki almayi oneriyorlar ama nerde saklariz ben.evde altinda tutmuyorum altın .hesabim var onuda bozup fizki alin el konulabilir diyenlrr var
Fiziki gümüş her yerde bulamazsınız, bulsanız da her yerde ha diyince bozduramazsınız. Bu kadar ince düşünmeyin yahu niye el koysunlar savaşta mıyız inanmayın lütfen böyle safsatalara

Fiziki gümüş tren...l da bile satılıyor. Külçe gümüşler, külçe altınlar. Hatta bazen kuyumculardan daha uyguna geliyor. Alan da çok. Fiziki biriktirenler bu yolu tercih edebiliyor.

İnternetten bu tarz şeyler alınmaz ama siz bilirsiniz

Ben fiziki altini cogunlukla puan kampanyasi + net fiyati ile ayarlayip netten aliyorum
Tum sertifikasi faturasi icinde geliyor
Hatta artik hep yapabilirim kuyumcuma tepem atti

Ben fiziki altini cogunlukla puan kampanyasi + net fiyati ile ayarlayip netten aliyorum
Tum sertifikasi faturasi icinde geliyor
Hatta artik hep yapabilirim kuyumcuma tepem atti
kuyumcun var yani devamlı gittiğin ahhhhaaaa yakaladıkk aramızdaki gizli zengin zensinnn

Show haber thodexin kaçan kurucusu olan adamın eski sevgilisiyle röportaj yapıp verdi en son1.5 yıl önce görüşmüşler,kızın söylediği şey ben onun sadece proğramlama yaptığını biliyordum.O kadar önemli ve aydınlatıcı bir röportajki show habere yılın habercilik ödülünü vermeleri lazım

kilo kilo altının yok yaniii?çokk üzücüüü çokkkkk.adına gerçekten çokkk üzüldümm

Ahahah yok cinim yesa ben ya üyelik adıma baksana hahahah

Hatta sağolsun dükkan senin ayıp ediyorsun der ben de hep " oooo dükkan benim mi kaykil o zaman bakayım kenara" demek isterim ama çok sağol derim sadece hHahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…