- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.241
1 kilo altin mu yuh
Benim 34 yıllık hayatımın hiç bi yerinde yoktu 1 kilo altin hahaha
1 mi kiloEvlendiğimde vardı ya 1 kg altınım ceycey. Maalesef altının en düşük olduğu zamanlarda bozduk. Şimdi tam 7 katı ediyordu
Eşim tek çocuk. Çevreleri genişti 40 dan fazla bilezik takılmıştı iki taraftan.
Yok o da yokSen yurt dışında ne kuyumcusu ya
Tanıdık döviz buron vardir ahhahaahh
Show haber thodexin kaçan kurucusu olan adamın eski sevgilisiyle röportaj yapıp verdien son1.5 yıl önce görüşmüşler,kızın söylediği şey ben onun sadece proğramlama yaptığını biliyordum.O kadar önemli ve aydınlatıcı bir röportajki show habere yılın habercilik ödülünü vermeleri lazım
Yok o da yok
eskiden takılıyordu ya .25 burma bilezik takıyorlardı akrabalar gelinlere.şimdilerde 2 tane bulurlarsa şükretsinler.1 kilo altin mu yuh
Benim 34 yıllık hayatımın hiç bi yerinde yoktu 1 kilo altin hahaha
eşimin maaşı 2800 dolardı artık 900 dolar.buyur burdan yak.annem de öğretmenken her ay 10 gramlık bilezik alırdı rahatça.şimdilerde çeyreğe uzaktannn uzaktann bakıyoruzzzO yıllar eşimle artan paramızla da her ay 20 g dan fazla altın alırdık. Şimdi ikimizin maaşı 20 g ediyor maalesef
Cok üzücü nerden nereye geldik.O yıllar eşimle artan paramızla da her ay 20 g dan fazla altın alırdık. Şimdi ikimizin maaşı 20 g ediyor maalesef
yav yaza yaza dilimde tüy bitti çok oldu onları alalııı.anamm sağolsunn kontenjanından onlarrr.annem 72 yaşında kızım 9.5.evlendiğini göremem diye ona aldı 2 set.bend e sebepleniyorumm.diğerlerini de günlük takardım ama pandemide kaldırdım.takılmıyorlar.Ceycey o pirlanta setler manavdanmi geldi acabaa
Benimde vardı ilk nişandan hatta bir kaç kiloydueskiden takılıyordu ya .25 burma bilezik takıyorlardı akrabalar gelinlere.şimdilerde 2 tane bulurlarsa şükretsinler.
Bu olayı hatırlıyorum yazmıştın, bende dikkat ediyorum artık fiyattan anlamasan hemen kazıklıyalım derdindelerBen bir ara her ay çeyrek altın alıyordum, bazen dahada fazla.Bir tane kuyumcuya gidiyorum, hatta arkadaşlarıda götürüyorum filan.Bir gün para çekmeye giderken fiyat sordum çeyrek ne kadar dedim 350 dedi, 2 dk sonra çekip geldim 360 dedi e dedim az önce sordum böyle dedin, iyi hadi öyle olsun bu sefer dedi.neyse bunu 2 defa daha yaşayınca anladımki ben kuyumcuyu tanıyorum ama kuyumcu beni tanımıyorşimdi en az 5 kuyumcuya sorup en uygun söyleyenden alıyorum
antep maraş tarafında altın kemer takılıyor gelinlere .eskiden gelinlere bol bol takılır sonrada o takıların hepsini takması istenir ev ev gezdirilirdi.şimdilerde şahsen gelinim olsa bir bilezik takar geçerim.bdv den akıllandım taksan da sevmiyorlar takmasan daBenimde vardı ilk nişandan hatta bir kaç kiloydubilezikler özel yapımdı , her bir teki 50 gr 24 çift burma 24 çift düz bilezikti. Özel yapım iki altın kemer bir kaç set vs vs . Kayınvalide zorla gösteriş olsun diye tıkış tıkış taktırırdı . Ben zavallı ise daha yaş küçük üstelik zayıf cılız kendini bile tasıyamazken altında bogulurdum . Şaka gibi inandırıcı degil ama gerçekten de vardı . Şuan ise kulaklarımda delik bile yok , hatta ne alyans nede saat takıyorum . Nasıl bir travmaysa artık
Ben onuda takmam çalışıp alsınlarantep maraş tarafında altın kemer takılıyor gelinlere .eskiden gelinlere bol bol takılır sonrada o takıların hepsini takması istenir ev ev gezdirilirdi.şimdilerde şahsen gelinim olsa bir bilezik takar geçerim.bdv den akıllandım taksan da sevmiyorlar takmasan da
zaten evlenirken takılan altınlar bir kaç sene sonra arabaya dönüşür eve dönüşür kalmaz ki.Ben onuda takmam çalışıp alsınlarBana öyle yaptılar kredi cekti eşim altın aldılar sonra 3 yıl onu ödedik.
10 sene önce sadece eşim 10 tane bilezik almıştı banaeskiden takılıyordu ya .25 burma bilezik takıyorlardı akrabalar gelinlere.şimdilerde 2 tane bulurlarsa şükretsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?