- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.261
Bizde öyle ev ev gezdirme yoktu ama nisan günü zorla hepsini taktırmıştı .Zaten aradan fazla gecemden nişanı attım dolayısıyla takılan herseyi iade etmiştim . Çok lüzumsuz buluyorum , yeni evlilere destek olmak istiyorlarsa para yardımı etsinler mesela . Bence o daha makbul .antep maraş tarafında altın kemer takılıyor gelinlere .eskiden gelinlere bol bol takılır sonrada o takıların hepsini takması istenir ev ev gezdirilirdi.şimdilerde şahsen gelinim olsa bir bilezik takar geçerim.bdv den akıllandım taksan da sevmiyorlar takmasan da
o zaman konu komşu akrabaya gösteriş nasıl olacak?Bizde öyle ev ev gezdirme yoktu ama nisan günü zorla hepsini taktırmıştı .Zaten aradan fazla gecemden nişanı attım dolayısıyla takılan herseyi iade etmiştim . Çok lüzumsuz buluyorum , yeni evlilere destek olmak istiyorlarsa para yardımı etsinler mesela . Bence o daha makbul .
yav yaza yaza dilimde tüy bitti çok oldu onları alalııı.anamm sağolsunn kontenjanından onlarrr.annem 72 yaşında kızım 9.5.evlendiğini göremem diye ona aldı 2 set.bend e sebepleniyorumm.diğerlerini de günlük takardım ama pandemide kaldırdım.takılmıyorlar.
Borçlu evlenmek zor be beleşten altın eşya olsa ev araba almak daha kolay.3 yıl takı borcu ödedik o bitti araba borcu o bitti ev borcu emekli olana kadar gider böylezaten evlenirken takılan altınlar bir kaç sene sonra arabaya dönüşür eve dönüşür kalmaz ki.
kız biliyorumm.mune devamlı şakasını yapar alıştımmm.hem ben söyledim onları.söyledikten sonra ayyyy pırlantalarımı elmaslarımıı heryerde anlatıyorsunuz beni ifşa ettiniz demem merak etmeyinnn.Kiz yok gule gule kullan onu demek istemedim
Tepsi tepsi sergilenirdi artıko zaman konu komşu akrabaya gösteriş nasıl olacak?
Sırf onun için açtım hesabı zaten bundan sonra gümüş de alacağımGümüş al gümüş hahaahah
sen benim kıza ne takacaksın?öyle kilo kiloya gerek yok bir pırlanta set 2 bilezik yeterTepsi tepsi sergilenirdi artık
eskiden takılıyordu ya .25 burma bilezik takıyorlardı akrabalar gelinlere.şimdilerde 2 tane bulurlarsa şükretsinler.
alyans takmam ben hiç.bunalıyorumm.eşim de takmaz.rose rengi almışım bir de sevmem de o rengi hatıra diye saklıyorumm10 sene önce sadece eşim 10 tane bilezik almıştı banao zaman gramı 48 TL falandi.
Şimdi mi alyans var sadece parmağımdaha birde baget pırlantam var tabi
alyans takmam ben hiç.bunalıyorumm.eşim de takmaz.rose rengi almışım bir de sevmem de o rengi hatıra diye saklıyorumm
daha daha eskilerden bahsediyorumm.sen taze gelin sayılırsınNe kadar eskiden ben 7 yıldır evliyim bana takılmadı
Abimler 10 yıllı geçti evliler onlara da takılmadı hahahah
daha daha eskilerden bahsediyorumm.sen taze gelin sayılırsın
Hediye olarak bişeyler takarız yada alırız sonuçta dügün hediyesi . Ama fazla bişey beklemesinler . Oğlum kiminle evlenmek isterse istesin zaten ayakları yere sağlam basmadan böyle bir karar vereceğini sanmıyorum . Yani biz sadece görüntüde varızsen benim kıza ne takacaksın?öyle kilo kiloya gerek yok bir pırlanta set 2 bilezik yeter
Bende 11 senelik evliyim tek gelinim dört bilezik taktılar ama tüm eşyalar düğün artı kayinpederim düğün için kendine aldığı marka iki takım elbiseyi de bize odetmislerdiNe kadar eskiden ben 7 yıldır evliyim bana takılmadı
Abimler 10 yıllı geçti evliler onlara da takılmadı hahahah
en iyisi kimseye gebe olmamak.ben eşyaya hiç önem vermem eskiyene dek kullanırım mesela.perdem bile yok storlarım var sadeceBende 11 senelik evliyim tek gelinim dört bilezik taktılar ama tüm eşyalar düğün artı kayinpederim düğün için kendine aldığı marka iki takım elbiseyi de bize odetmislerdi
Bende 11 senelik evliyim tek gelinim dört bilezik taktılar ama tüm eşyalar düğün artı kayinpederim düğün için kendine aldığı marka iki takım elbiseyi de bize odetmislerdi
Buda farklı bi seviye kp saygılarBende 11 senelik evliyim tek gelinim dört bilezik taktılar ama tüm eşyalar düğün artı kayinpederim düğün için kendine aldığı marka iki takım elbiseyi de bize odetmislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?