Bizde öyle ev ev gezdirme yoktu ama nisan günü zorla hepsini taktırmıştı .Zaten aradan fazla gecemden nişanı attım dolayısıyla takılan herseyi iade etmiştim . Çok lüzumsuz buluyorum , yeni evlilere destek olmak istiyorlarsa para yardımı etsinler mesela . Bence o daha makbul .

o zaman konu komşu akrabaya gösteriş nasıl olacak?

Kiz yok gule gule kullan onu demek istemedim

zaten evlenirken takılan altınlar bir kaç sene sonra arabaya dönüşür eve dönüşür kalmaz ki.
Borçlu evlenmek zor be beleşten altın eşya olsa ev araba almak daha kolay.3 yıl takı borcu ödedik o bitti araba borcu o bitti ev borcu emekli olana kadar gider böyle

Kiz yok gule gule kullan onu demek istemedim
kız biliyorumm.mune devamlı şakasını yapar alıştımmm.hem ben söyledim onları.söyledikten sonra ayyyy pırlantalarımı elmaslarımıı heryerde anlatıyorsunuz beni ifşa ettiniz demem merak etmeyinnn.

Benim kayinvalidem altinlarini hazirlamisti bilezik modelini bile degistirmedim dumduz sade isciliksiz bilezik ne gerek var takilabilecek bileklik kaburga tarzida cok aldilar esiminde hediyeleri olmustu onu ikna edemedim bilezik almaya set almistik taktim ama bilezik daha mantikliydi.
Esimin aldigi 2. Set oldu ne gerek var ikiside kullanabilecegim gibi ama deger kaybi cok

6 ay sonra bile gelen altinlari bana verdi kayinvalidemin hakkini yiyemem asla dokunmadilar

10 sene önce sadece eşim 10 tane bilezik almıştı bana o zaman gramı 48 TL falandi.

Şimdi mi alyans var sadece parmağımda ha birde baget pırlantam var tabi
alyans takmam ben hiç.bunalıyorumm.eşim de takmaz.rose rengi almışım bir de sevmem de o rengi hatıra diye saklıyorumm

sen benim kıza ne takacaksın?öyle kilo kiloya gerek yok bir pırlanta set 2 bilezik yeter
Hediye olarak bişeyler takarız yada alırız sonuçta dügün hediyesi . Ama fazla bişey beklemesinler . Oğlum kiminle evlenmek isterse istesin zaten ayakları yere sağlam basmadan böyle bir karar vereceğini sanmıyorum . Yani biz sadece görüntüde varız

Ne kadar eskiden ben 7 yıldır evliyim bana takılmadı

Abimler 10 yıllı geçti evliler onlara da takılmadı hahahah
Bende 11 senelik evliyim tek gelinim dört bilezik taktılar ama tüm eşyalar düğün artı kayinpederim düğün için kendine aldığı marka iki takım elbiseyi de bize odetmislerdi

Bende 11 senelik evliyim tek gelinim dört bilezik taktılar ama tüm eşyalar düğün artı kayinpederim düğün için kendine aldığı marka iki takım elbiseyi de bize odetmislerdi
en iyisi kimseye gebe olmamak.ben eşyaya hiç önem vermem eskiyene dek kullanırım mesela.perdem bile yok storlarım var sadece

Cuş artik ya

Bize de 2 bilezik taktılar başka bir şey olmadı ama durumları o kadardı artı kalkip da elbise falan asla ödetmediler normal insanlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…