- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.281
Bizimkilerin durumları iyi dışarıya hava atmada üstlerine yok.. Eşimle kayinpederim aynı işyerinde çalışıyordu adam eşimi işten kovdu klasik baba oğul atışması biz sıfırdan başladık düzenimizi oturttuk öyle bizle konuşmaya başladılar sonrada oğlana ikinci şubeyi açtım dedi herkeseCuş artik ya
Bize de 2 bilezik taktılar başka bir şey olmadı ama durumları o kadardı artı kalkip da elbise falan asla ödetmediler normal insanlar gibi
Bende çok saygı ve sevgi duyuyorum kp içimdenBuda farklı bi seviye kp saygılar
Bende böyle bir travma yaşamak istiyorumBenimde vardı ilk nişandan hatta bir kaç kiloydubilezikler özel yapımdı , her bir teki 50 gr 24 çift burma 24 çift düz bilezikti. Özel yapım iki altın kemer bir kaç set vs vs . Kayınvalide zorla gösteriş olsun diye tıkış tıkış taktırırdı . Ben zavallı ise daha yaş küçük üstelik zayıf cılız kendini bile tasıyamazken altında bogulurdum . Şaka gibi inandırıcı degil ama gerçekten de vardı . Şuan ise kulaklarımda delik bile yok , hatta ne alyans nede saat takıyorum . Nasıl bir travmaysa artık
Bizde öyleyiz ceyceyim tüm herşeyi eşimle birlikte yaptık imkanlarımız kısıtlı yaşlarımiz küçük oyuzden ufak şeylerle mutlu oluruz elimizdeki herşeyin kıymetini biliriz..en iyisi kimseye gebe olmamak.ben eşyaya hiç önem vermem eskiyene dek kullanırım mesela.perdem bile yok storlarım var sadece
Benimki daha çok istenilmeyen bir nişanlanma ve kayınvalidenin aşılı ilgisiydi .Bende böyle bir travma yaşamak istiyorum
kız ben de senin ex in annesi taktı sanmıştımm ha ha ha.bend e kayınvalide kayınpeder olmadığından zaten takan olmadı.nurlarda yatsınlarBenimki daha çok istenilmeyen bir nişanlanma ve kayınvalidenin aşılı ilgisiydi .
Benim kv bitanedir gitmiş bana altın saat almış nişandan önce kordonu böyle işçilikli falan yani yaş ilerleyince takılır sağolsun almış dedim. Evliliğin 9. Yılı kuzenimin düğünü dedim takıyım saati artık yakışır sırıtmaz ama saatte bi tuhaflık var rakamlar akmış falan eşimin eline verdim yolladım kuyumcuya saat sahteymişBende çok saygı ve sevgi duyuyorum kp içimden
Yok ayol . Takı takmayı bırak adam boş bavulla üç güveysi oldu . Yani ben baktım ona iş vs ayarlayana kadarkız ben de senin ex in annesi taktı sanmıştımm ha ha ha.bend e kayınvalide kayınpeder olmadığından zaten takan olmadı.nurlarda yatsınlar
Geline hiç bir şekilde yaranamazsin.Anneme bunu anlayamadım.gelini hiç iyi davranmaz .toplumda rencide eder bizi yani gün yüzüne çıkarılmaz .Annemlere iki güzel söz söylesin annemde babamda pervaneler.biraz erkek sevdalısı bizimkiler .bende bu duruma çok kiriliyorum .herseylerini ben düşünürüm daha çok ama annem oğlumda oğlum.Kardesimde eşine artık laf geciremiyor.Yaninda bile annemleri rahat arayamazantep maraş tarafında altın kemer takılıyor gelinlere .eskiden gelinlere bol bol takılır sonrada o takıların hepsini takması istenir ev ev gezdirilirdi.şimdilerde şahsen gelinim olsa bir bilezik takar geçerim.bdv den akıllandım taksan da sevmiyorlar takmasan da
Bizde herşeyi kendimi yaptık.Ama kv çok çekmiş okutmuş çocuklarını ama görümce faktörü var bende biri bana akıl versin kız iyimi kötümü anliyamiyamiyorum.bir türlü sevemiyorum Tam seviyorum derken bir hareketi benim çarpıntilarima sebep oluyor.Ben dümdüz evlendim kv kp birşey takmadı annem babam abim bilezik takti o kadarzaten öyle çok çeyrek para falanda olmadı ama hakkını yemiyeyim kp ev verdi eşime
kedi peki?senin çeyizin mi eşinle mi geldi?Ben dümdüz evlendim kv kp birşey takmadı annem babam abim bilezik takti o kadarzaten öyle çok çeyrek para falanda olmadı ama hakkını yemiyeyim kp ev verdi eşime
O zaman ayrı canım, benimde yarım kilocuktu düğün altınlarım şu an elimde sadece yüzük ve birkaç parça gözle zor görünen bileklik ve kolye var ama sadece yakından bakınca belli oluyorBenimki daha çok istenilmeyen bir nişanlanma ve kayınvalidenin aşılı ilgisiydi .
Senin kayinvalide benim kayınpeder yarışırBenim kv bitanedir gitmiş bana altın saat almış nişandan önce kordonu böyle işçilikli falan yani yaş ilerleyince takılır sağolsun almış dedim. Evliliğin 9. Yılı kuzenimin düğünü dedim takıyım saati artık yakışır sırıtmaz ama saatte bi tuhaflık var rakamlar akmış falan eşimin eline verdim yolladım kuyumcuya saat sahteymişBi iki söylendi kuyumcudan aldım vallah billah diye eşime Yanyana gelince bana diyoki saati naaptınız tövbeestafurullah
oğlanı bari yakma alma züğürt gelinn.sen benim kızı al tek çocuk.geleceği de parlak takısı da hazır. kaçırmaaaYok ayol . Takı takmayı bırak adam boş bavulla üç güveysi oldu . Yani ben baktım ona iş vs ayarlayana kadar
Evet çok şükürSenin kayinvalide benim kayınpeder yarışır
Ailelerden maddi değil en çok manevi desteğe ihtiyaç duyuluyor evet biraz geriden başlıyorsun herşeye ama emek vererek elde ediyorsun bunun hazzı çok güzel..
Zügürt olsun kız boşver . Kendileri çalışıp kendileri yaparlar , böylece emek nedir bilirleroğlanı bari yakma alma züğürt gelinn.sen benim kızı al tek çocuk.geleceği de parlak takısı da hazır. kaçırmaaa
Çok şükürEvet çok şükürbu tavırlar sonucuda herkes kapı dışında asla aile olamadık onlarla biz çekirdek aile mutluyuz
biraz gözü doymuş olsun kuzum.yoksa iliğimizi kemiğimizi sömürürler demedi deme.senin maaşı bile komple ister ölmeni bekler malın kalsın diye.böylelerini çok gördüm ben.en fakirlikten gelin aldık bizi beğenmedi gözü açılıncaZügürt olsun kız boşver . Kendileri çalışıp kendileri yaparlar , böylece emek nedir bilirler
Bende öyle olmasını çok isterdim ama şans işteÇok şükür
En büyük şansım eşim oyuzden aileside baştacı yuvamiza zarar vermedikleri sürece herkes yerinde sağ olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?