- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
kızlar bişey sormak istiyorum elimde nakitim var nereye yatırsam daha fazla şekilde kazanırım.Altın karlımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sormak istiyorum elimde nakitim var nereye yatırsam daha fazla şekilde kazanırım.Altın karlımı
altın şuan düşük ama yükselecekmiş yaz sonu gibi .eğer 1000tl varsa garanti internet hesabını tavsiye ederim 9.75 veriyor![]()
ya ben hiç anlamıyorum bu işlerden yapı kredi var bir mevduat hesabı var altın olarak birde döviz olarak altın var ya hangisi ? 19.000 var
döviz ve altın düşük veriyor bizde çok araştırdık en iyisi kırık vadeli hesaptı onu seçtik
kimisi de haziranda tavan yapar diyorlar altın için anlamıyorum ki ama daha fazla düşüceğini sanmıyorum.
altın daha fazla düşmeyecek bencede durumlar onu gösteriyor ama geçen seneki gibi çıkarmı sanmam.çünkü hemen müdahale ediyorlar bak dövizi hemen çektiler geriye.en güzeli nakiti değerlendirmek ama yinede kendin bilirsin yaz sonu biraz çıkacak bildiğim ama 1 saate çekiyorlar hemen yetişmek ve takip etmek gerekir
Yumurtalar tek sepete konmaz,
biraz altın, biraz TL kırık vade yaptır, birazda B tip fon alırsın
ya ben hiç anlamıyorum bu işlerden yapı kredi var bir mevduat hesabı var altın olarak birde döviz olarak altın var ya hangisi ? 19.000 var
bugünler için dolar uygun 2. bini geçmesi bekleniyor
altın şuan düşük ama yükselecekmiş yaz sonu gibi .eğer 1000tl varsa garanti internet hesabını tavsiye ederim 9.75 veriyor![]()
Biz 11,50 veriyoruzz bize gelinn :)
Altına şuanda yatırım yapılmaz çok risk :26: