İnaşllah canım sen içini rahat tut bebek yaşam sınırını geçtimi doktorlara göre kaç kgEvet Plesanta yetmezliği var her an ters akım olabilir. İnşallah inşallah 30 üstü götürürüm ve bebeğim kilo alır
700 gram 28 haftaİnaşllah canım sen içini rahat tut bebek yaşam sınırını geçtimi doktorlara göre kaç kg
Ayy amin amin rabbim size de şifa versinİnşallah bişey olmaz aşkım Allah'a emanetler bol bol dua et bende ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarımiza alırız yavrularımızı
Canım tam bilmiyorum ama aşırı kilo almıyor değil umarım 30 haftalık olsaydı arkadaş sen oda 1 kg olur diyelim sana dua edelim700 gram 28 hafta
Canım kaç haftaya geldiniz? Durum nasıl iyi misiniz bebişle senArttı çok şükür ama gelişim geriliği hala devam ediyor 3 hafta kadar. Her an doğum olabilir inşallah 30lu haftaları geçerim
İnşallah bişey olmaz aşkım Allah'a emanetler bol bol dua et bende ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarımiza alırızTabiki nörolojik ve kalp sorunalrı olabilirmiş inşallah olmaz çok üzülüyorum
Teşekkür ederim balımAy
Ayy amin amin rabbim size de şifa versin
28+4 bugün şimdilik bir şey yok ama damarlarımda direnç var. Bir ay daha gidebilseydik iyi olurdu. Haftada iki kontrol ediliyorum perinat tarafından. Ters akım görse acil sezaryen dediCanım kaç haftaya geldiniz? Durum nasıl iyi misiniz bebişle sen
İçini ferah tut canım. Şuanki hedefi 32 dir doktorun. 32 den sonra 35 olacak hedefi. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duam sizinle28+4 bugün şimdilik bir şey yok ama damarlarımda direnç var. Bir ay daha gidebilseydik iyi olurdu. Haftada iki kontrol ediliyorum perinat tarafından. Ters akım görse acil sezaryen dedi
Havuç suyu iç ve bol bol su 4 litre toparlar inşallah hiç korkmaMerhaba canim benim bebeğim de çift yumurta ikizi.
Birinin suyu azalmış plesantasi da küçük görünüyor 18 . Haftamdayım.
Geçen hafta öğrendim .
Yazını okuyunca çok benzer durumu yaşıyoruz açıkcası doktor pek umutlu konuşmadı.
Kalbinin durabilecegini vs. Bahsetti .
Adet tarihime göre 3 gün gerideydi hep .
Diğer ikiziyle arasında 1 hafta kadar fark var diğeride 3 gün önde gözüküyor.
Yazını okuyasiya kadar umudumu kesmiştim.
Sanki umut var suyu artarsa .
Umarim benim bebisiminde suyu artmıştır
Bende çok endişeleniyorum.
Hastanede falan yatış yapılmadı benim.
2 hafta sonra kontrole gel denildi sadece.
İnsallah canim benim. sağlikla kucağimiza alalim normale dönsünlerHavuç suyu iç ve bol bol su 4 litre toparlar inşallah hiç korkma
Benimde gelişim geriliğim vardı 3 eylülde doğum yaptımEvet Plesanta yetmezliği var her an ters akım olabilir. İnşallah inşallah 30 üstü götürürüm ve bebeğim kilo alır
Kaçıncı haftanızda doğum yaptınız? Gerilik kaç haftaydı ve nedeni ne idiBenimde gelişim geriliğim vardı 3 eylülde doğum yaptım
Çokk geçmiş olsunBenimde gelişim geriliğim vardı 3 eylülde doğum yaptım
Belli bir nedeni yoktu 38 haftada yaptım ama bebek 1890 kg doğduKaçıncı haftanızda doğum yaptınız? Gerilik kaç haftaydı ve nedeni ne idi
Kaçıncı haftada çıktı gerilikBelli bir nedeni yoktu 38 haftada yaptım ama bebek 1890 kg doğdu
3 hafta biliyorduk 4 hafta çıktıKaçıncı haftada çıktı gerilik
Benim gerilik 22 haftadan beri var sürekli korkutuyorlar inş güzel haftalar görürüm3 hafta biliyorduk 4 hafta çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?