Yatış verildi. Amniyon sıvısı yok

eyllir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
52
10
3
29
Hanımlar hastanedeyim şu an bebek sıvısı 2 cm denildi kimse olumlu konuşmadı. Gelişim geriliği de var ne olacak napacağım. Çok stresliyim. Havuç suyu içeceğim bol bol bu şekilde öyküsü olan var mı merak ediyorum

Kaç haftalık aşkım bebiş

22+2 ama ön gün geride
Himm bu konuyla ilgili bilgi sahibi degilim ama gebeliğini kurtarmak için elinden gelen i yapacaklardır bol bol dua et aşkım hiç kötü düşünme ki bebeyin etkilenmesin ağrın kanaman felan yoksa yatırırlar seni büyük ihtimal le çok geçmiş olsun bebişini sağlıcakla el kucağına bitenem benim

Amin çok teşekkür ederim

Üsttttt

amniyon sıvısı yok mu yoksa kesede sızıntı mı var?

çok erken haftalar maalesef ama dua edin inşallah güzel olur her sey

İki haftaya kadar geri ileri oynamalar olabilir önemli olan amniyon sıvısı, inşallah düzeltilir, rabbim yardımcınız olsun

Canım geçmiş olsun bende sıvı azalma eğilimde 32. Haftadayım.Doktorum bol bol havuç suyu birde armut yememi tavsiye etti. Birkaç yazı okudum birde nişastası olan gıdalarda yükseltiyor diye patates muz gibi. Çok geçmiş olsun streste çok etkili oluyor sen içini ferah tut.

Bol sıvı için eğer kese açılmadıysa işe yarar çok geçmiş olsun nezaman böyle konu görsem içim sızlar bende yaşadım

Rabbim sizede şifa versin

Sızıntı yok ama sıvı azalıyor bebeğin böbrekleri mi problemli bilinmiyor
Ozaman su takviyesi yapılabilir amniyon drenajı yani kesede açıklık yoksa eğer başarılı olur bunu benim doktorum yapabiliyordu bir prof perinatoloh ile ilerleyin

Nasıl bir işlem acaba
İnternetten detaylı araştırma yapabilirsin yaptıranlar var burada daha sağlıklı bilgi verirler. Doktorlar ne diyor şuan hastanede yatıyorsun dimi

İnternetten detaylı araştırma yapabilirsin yaptıranlar var burada daha sağlıklı bilgi verirler. Doktorlar ne diyor şuan hastanede yatıyorsun dimi
Olumsuz konuşuyolar bana havuç suyu içmemi önerdiler. Yatıştayım ama serum vs tedavi yok. İdrar toplamamı istediler. Yarın bakılacak

Olumsuz konuşuyolar bana havuç suyu içmemi önerdiler. Yatıştayım ama serum vs tedavi yok. İdrar toplamamı istediler. Yarın bakılacak
Bol su ve havuç suyu iç bebek tek böbreklimi detaylı usg bakıldımı. Kesede açıklık yoksa sıvı olandan fazla azalmaz olanı muhafaza eder normalde burda bir arkadaşa drenaj amniyon ekleme yapıldı onun kese açıktı tutmadı normalde sizede denenmeli ama her doktor yapamıor sanırım

Cok gecmis olsun

20+2 deyken servikal dikisli olmama ragmen kesenin dışarı cikmasi ile hastaneye yatisim yapildi akabinde su gelisim basladi , 22+4 te suyumuz sadece 17 ml idi. Tabi bende enfeksiyon durumu da vardi zaten enfeksiyon bu hale getirmisti. Cogu kez sonlandiralim dediler ben yanasmadim ve kendi doktorum da dahil birkac doktor kese kendini onarabilir ama enfeksiyon sana zarar verecek raddeye gelirse sana da sormayiz direk sonlandiririz dediler.
22+4 dikisimi aldilar ve 10 saat sonra normal doğum yaptım, bebegim sadece 6 gün yasayabildi yogun bakimda.

Suyunuzda sızıntı yoksa yüksek ihtimalle taburcu olabilirsiniz. Enfeksiyon ve aksi bir durum yok ise tabi.

Havuc suyu denmis cogu yorumda fakat sekeriniz varsa havuc suyu problem yaratır sizde.

Bana doktorum demisti ki sızıntın olmasa bebek kendi suyu ile de yaşayabilir. Umuyorum suyunuz doguma kadar yeterli gelir ve zamanında saglikla kucaginiza almak nasip olur evladinizi.

İstanbul da iseniz Zeynep Kamil hastanesini öneririm size. Benim doktorum perinatologdu. Ve zaten perinat katında yatısim yapılmıştı.

Çok teşekkür ederim Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsşn

Üstte kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…