- Konu Sahibi mylittlepeony
Konu yatak odasına girmek girmemek olunca aklıma geldi. Bi komşumuz vardı kızı ablam yaşındaydı ama daha oyun çağındayız ben 10 yaşında falanım. birbirimize gider gelirdik. Bir gün onlardayken artık kovalacama saklambaç mı artık ne oynuyosak yatak odasının kapısı açıktı. Oraya adımımı atmamla arkadaşımın annesinin aaaaa ama yatakodasına girilir mi x? diye birazcık sertçe uyardı. O kadar korkmuştum ki çok yanlış bi şey yaptım galiba dedim çünkü ben bizim evde hiç öyle bi şey görmedim ailemden aman oraya girilmez buraya girilmez diye düşünmezdi benmkiler misafir için. Mesela babannemler geldiğinde çekyatta koltukta rahat edemezler diye annem kendi odasını hazırlardı onlara kendisi salonda yatardı.
Kadının o tepkisinden sonra yahu bu odada bu kadar önemli ne olabilir ki ne yapıyolar ki diye düşünmüştüm çocuk aklıyla.
Ben bunu hala unutmamışım ne kadar utandıysam demekki. Siz de çok rahatsız olmuyorsanız bir şey demeyin çünkü onlar orayı diğer odalardan çok farklı görmüyorlardır (ki bence de farksız) tamamen o yüzden.
Kadının o tepkisinden sonra yahu bu odada bu kadar önemli ne olabilir ki ne yapıyolar ki diye düşünmüştüm çocuk aklıyla.
Ben bunu hala unutmamışım ne kadar utandıysam demekki. Siz de çok rahatsız olmuyorsanız bir şey demeyin çünkü onlar orayı diğer odalardan çok farklı görmüyorlardır (ki bence de farksız) tamamen o yüzden.