- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Tövbe estağfurullahKızlar çok yakın olmadığım bir kuzenim yatıya gelecek demiştim hatta başlık açmıştım misafir sevmediğim ile ilgili.
Kuzenim geldiğinde nişanlım evde olmayacak.
Sabah bana mesaj attı birlikte yatsak olur mu benden tiksinmezsin herhalde dedi (benim bazı konularda takıntılarım var başkasının banyosunu kullanma vs gibi)
Ben de hayır tiksinmem de neden birlikte yatalım ki yatağımız zaten çok büyük değil sen salonda rahat rahat yatarsın dedim.
Şimdi beni aradı ben pijama gecesi yaparız diye düşünmüştüm bi gece bari birlikte yatalım dedi ve inanılmaz ısrar etti başka bişey mi var niye benle yatmıyosun dürüst ol falan diye.
“Ben zaten nişanlımla bile yatmayı pek sevmiyorum, rahat edemiyorum, hem yerimiz de varken neden birlikte yatalım yerimiz olmasa neyse” diyorum hala ısrar ediyo bana. En son “en azından 1 gün” diyince tepem attı ve şakayla karışık gülerek sal beni artık lütfen dedim bozuldu baya telefonu kapattı.
Deliricem şimdi neydi bu konuşma
Gözü göz diil bununKızlar çok yakın olmadığım bir kuzenim yatıya gelecek demiştim hatta başlık açmıştım misafir sevmediğim ile ilgili.
Kuzenim geldiğinde nişanlım evde olmayacak.
Sabah bana mesaj attı birlikte yatsak olur mu benden tiksinmezsin herhalde dedi (benim bazı konularda takıntılarım var başkasının banyosunu kullanma vs gibi)
Ben de hayır tiksinmem de neden birlikte yatalım ki yatağımız zaten çok büyük değil sen salonda rahat rahat yatarsın dedim.
Şimdi beni aradı ben pijama gecesi yaparız diye düşünmüştüm bi gece bari birlikte yatalım dedi ve inanılmaz ısrar etti başka bişey mi var niye benle yatmıyosun dürüst ol falan diye.
“Ben zaten nişanlımla bile yatmayı pek sevmiyorum, rahat edemiyorum, hem yerimiz de varken neden birlikte yatalım yerimiz olmasa neyse” diyorum hala ısrar ediyo bana. En son “en azından 1 gün” diyince tepem attı ve şakayla karışık gülerek sal beni artık lütfen dedim bozuldu baya telefonu kapattı.
Deliricem şimdi neydi bu konuşma
Pijama gecesi yaparmisiz yatakta dedikodu falan??? Abi ne alaka salonda da yapabilirizAaa ne saçma.Neden birlikte yatasiniz ki...Korkuyor mu acaba..
kabul etmeyin rahat edemiyorum deyin ve net olun
Ben evliyim.bir arkadaşım kuzenim gelince hep kocamı gönderip o kızla sarmaş dolaş aynı yatakta uyurmbenim gibi temas bağımlısı biri bence kötü niyet aramadım şahsen
Pijamalarımı alıp gelsem birlikte yatar mıyız?
Yaş kaç yaa iki yetişkin kuzen neden birlikte yatar ?
Enerciiiii :)
İyi yapmışsınız peki gelecek miCok nettim zaten
Hayir istemiyorum dedim en sonunda israr ettikce daha da rahatsiz hissediyorum israr etme bence dedim
Delircem ama simdi
Bence bu kadar tepki vermeniz saçma ya rahat edemeyiz ya ben misafirimi rahat ettirmek istiyorum diyebilirsin hala da israr ederse yat gitsin
30 da çok ya biz 24 yaşındayız eğlenceli geliyor aynı yatakya uyumak ama 30.baya olgun sankiBen 27 o 30 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?