- 13 Ekim 2016
- 3.817
- 6.862
- 158
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ben 27 o 30 falan
Bu kiz niyyeti bozmuşmu acaba ne o sapik erkekler gibi sadece bir kere yapalim gibi yalvarişlarKızlar çok yakın olmadığım bir kuzenim yatıya gelecek demiştim hatta başlık açmıştım misafir sevmediğim ile ilgili.
Kuzenim geldiğinde nişanlım evde olmayacak.
Sabah bana mesaj attı birlikte yatsak olur mu benden tiksinmezsin herhalde dedi (benim bazı konularda takıntılarım var başkasının banyosunu kullanma vs gibi)
Ben de hayır tiksinmem de neden birlikte yatalım ki yatağımız zaten çok büyük değil sen salonda rahat rahat yatarsın dedim.
Şimdi beni aradı ben pijama gecesi yaparız diye düşünmüştüm bi gece bari birlikte yatalım dedi ve inanılmaz ısrar etti başka bişey mi var niye benle yatmıyosun dürüst ol falan diye.
“Ben zaten nişanlımla bile yatmayı pek sevmiyorum, rahat edemiyorum, hem yerimiz de varken neden birlikte yatalım yerimiz olmasa neyse” diyorum hala ısrar ediyo bana. En son “en azından 1 gün” diyince tepem attı ve şakayla karışık gülerek sal beni artık lütfen dedim bozuldu baya telefonu kapattı.
Deliricem şimdi neydi bu konuşma
Niye ki 30da elimize baston mu aliyoruz da 30 cok oluyor pijama partisi icin30 da çok ya biz 24 yaşındayız eğlenceli geliyor aynı yatakya uyumak ama 30.baya olgun sankibilemedim kendi kararınız
Ya bu kotu niyyetliyseBen evliyim.bir arkadaşım kuzenim gelince hep kocamı gönderip o kızla sarmaş dolaş aynı yatakta uyurmbenim gibi temas bağımlısı biri bence kötü niyet aramadım şahsen
Yok kız aynı yatakta uyumaya 30 yaş fazla geldi sadeceNiye ki 30da elimize baston mu aliyoruz da 30 cok oluyor pijama partisi icin
Elimize yün ip gecirip yumak mi yapalim hsgdjsjk
Ay Allah korusun bilemedim 30 yaşında ve bekar bir kadın tirstmYa bu kotu niyyetliyse
Bence o sınır en fazla 16da bitmeliYok kız aynı yatakta uyumaya 30 yaş fazla geldi sadece
Onun zevkine bir varsaniz dipdibe sağdan soldan konuşurken filmden kitaptan geziden sonra aynanda gözlerinin kapanıp uyuyakalmak paha biçilmezBence o sınır en fazla 16da bitmeli
24 de cok
38’im hala bir kuzen bulursam koyniş koyniş yatabilirim.30 da çok ya biz 24 yaşındayız eğlenceli geliyor aynı yatakya uyumak ama 30.baya olgun sankibilemedim kendi kararınız
Bu kadar israr normal gelmedi bence bu kizi eve yanlizken davet etmesin devir kotu..Ay Allah korusun bilemedim 30 yaşında ve bekar bir kadın tirstm
38’im hala bir kuzen bulursam koyniş koyniş yatabilirim.kuzenlerle aradaki ilişkiye bağlı o biraz.
Ya demi bana da saçma gelmiyor ayn yatakta yatınca illa sevişmek mi lazım38’im hala bir kuzen bulursam koyniş koyniş yatabilirim.kuzenlerle aradaki ilişkiye bağlı o biraz.
Tövbeeeee deli mi ne. Bi insan niye bu kadar ısrar eder ki
Biz her yazı yazlıkta birlikte yatarak geçirdik kuzenlerimle. Farklı şehirlerde yaşıyoruz yazlıkta buluşurduk. Çatı katı bizim koğuşumuzdu, oda diyemiyorum 6 kızın yaşadığı yere ancak koğuş denirYa demi bana da saçma gelmiyor ayn yatakta yatınca illa sevişmek mi lazım
Yanii. Bide illa aynı yatakta mı yatmak gerek kız gecesinde. Eğlenin sabaha kadar herkes yatsın yerindeEvet istegi garip degil de bi kere dil ucuyla soylersib karsidaki hayir derse konuyu kapatirsin
Deli mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?