Yatiya gelen misafiri sever misiniz?

Ben hiç sevmiyorum bana yatıya gelmesinler

Misafirine göre değişir.
Yanında rahat ettiğim,kendi evinde gibi davranacak herkesi kabul ederim seve seve.
Bundan kastım oturup hizmet beklemeyecek,açık aramayacak,benimle kendi evinde gibi davranabilecek insanlardır.
Genelde aile yada ćok yakın arkadastır bunlarda.
Ama sevmediğim,çok iyi tanımadığım insanlarla aynı çatı altında uyumaktan hoşlanmam.
Evin boyutu da önemli tabi,misafir odası varsa mesela gayet rahat eder ev sahibi de misafirde ama ne bileyim 1+1/2+1 tek banyolu çocuklu bir evde yatılı misafir pek uygun olmaz gibi sanki. Ne ev sahibi ne misafir rahat edebilir.

Kim olduğuna bağlı, arkadaş kardeş kuzene bayılırım, eskiler aklıma geldi.
Acıktık mı hemen aperatif yiyecekler en kötü bir makarna yapıveririz iş biter.
Yani gayet rahat olacağım kişiler olunca sorun yok.
Ama eş ailesinden birileri geldi mi yemeği, çayı, meyvesi, kahvaltısı yorucu yahu, pek güzelleme yapamıycam.

Ben severdim misafiri ama şu sıralar çok fazla yatılı misafir geldi. Ben 8 6 çalışıyorum. Misafirden iş güç beklenmez ama işten gelince koştur koştur yemek yapmak, temizlik yapmak vs zor geliyor artık. En son kayınvalidem geldi. Gitsin diye gün saydım resmen. Artık yatılı misafir sevmiyorum

Kişiden kişiye göre değişir. Bazen yatılı misafir çok tatlı olur bazen çok tatsız.

Misafire ayırdığım bir yatak odası varsa severim yatılı misafiri. Ağırlamayıda severim ama ben çarşaf, nevresim falan uğraşmayı sevmiyorum.

vakit geçirmeyi sevdiğim kişilerse tabii severim

Aksine kendim çok yatılı kalıyorum.Rahatsiz oluyorum duşa giremiyorum çamaşırım yedek yok ve kir akşama kadar evde oturuyorum internet yok.

Sabah en geç 8 e kadar kahvaltıyı yapmış oluyoruz.

Halam babanneme baktığı için bizde 2 3 ayda bir gelip kalıyorduk.Bu sefer babannem vefat etti.Enistem hastanede yatıyor.Halam yalnız kalmasin dedi babam.Ogullari var biri uzakta diğeri çalışıyor diye biz kaldık burada rahat edemiyorum.Haftaya eve gidicem babam daha kalır belki.

Ne kadar cok kisi sevmem yazmış. Misafir sevilmez mi başımın üstünde yeri var kim gelirse gelsin... En güzel örtüleri en güzel sunumları ona yaparim evimi şenlendirir bereketiyle güzelliğiyle gelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…