Yatiya gelen misafiri sever misiniz?

Evimde yatili kalmasindan hoşlanacagim sadece iki kuzenim.var anne ve babam dışında. Ama bizimkiler zaten zirt pirt gelen insanlar degiller, gelince de uzun uzun kalmazlar.

Ama mesela cok sevdigimiz arkadasimiz gelmistir muhabbet cok sarar geç oldu kal demişligimiz var plansizca ama bu da 40 yılda bir olmuştur.

Genel olarak sevmem misafir ama sevdigimiz insanlarla ve bana göre tadında kalirsa güzel olabilen bir şey.

Bence evi devamlı temiz ve düzenli olanlar gelmişken kalın diyebilir.Şahsen ben böyle bir teklif edemem ancak önceden haberimin olması gerek ona göre hazırlak yapmam lazım

Bende severim kalmalarını. Genelde çok hizmet etmeye çalışanlar, misafir daha gelmeden yemeği çayı izlencek dizi filmi yada ne konuşucaklarını düşünen ve rutinlerini yapmayan kişiler misafiri sevmiyor. Salıcaksın normal bir gün gibi arada laf muhabbet kahve sonra normal otur işte. Uyuyana kadar bıdı bıdı yanyana konuşulmaz zaten. Gelen misafiri sabah kahvaltı zamanı, ben hazırlıyim sende marketten ekmek al gel diye ara ara bölüşme de yapmalısınız ki karşınızda kalan kişi de okadar kaldım bişiler yapiyim diye bu görev paylaşımınï bekliyor zaten. Otele gelmediler. Ütü yapmanız lazımsa ütü yapın çamaşır asmanız lazımsa asın falan.

Hiç yatılı misafiri olmayan bir evde büyüdüm. Sehir dışında yasayan akrabamiz vs yoktu. Yatili misafir gelmezdi bize. Bana cok uzak seyler gercekten. Sonra ailelerden uzak yere evlenil taşınınca, birkac kez yatili gelen oldu esimin ailesinden ozellikle. Ben de hic sevmiyorum. Ben kendim de baskasinin evinde kalmayi sevmiyorum. Sadece cok sevdigim arkadaslarim gelince sikayet etmiyorum ama o bile zor geliyor açıkçası

Aileden geldiğini düşünmüyorum. Annem misafir diye ölür biter ben nefret ederim. Evlenmeden önce benim yüzümden doğru düzgün kimseyi çağıramazdı eve ben evlendikten sonra eve giren çıkan belli değil. Düzenimin bozulmasını, o telaşeyi, canımın istediği gibi yatıp kalkamamayı hiç sevmiyorum.

Bu durum kimine göre anneden gelir anne kalan misafiri severse çocukta sever derler ama bence bu herkeste boyle değil.

Bize çok misafir gelirdi çocukken çok kalan olurdu köyden gelirlerdi çok fazla kalırlardı bıktırırlardı beni.

Evliyim Allah affetsin ama kalan misafiri hiç istemiyorum evime gelsinler yesinler içsinler keyifle ağırlarım ama kalan misafiri hiç istemem.

Eşim küçükken yatılı misafirleri çok yokmuş ama o çok sever insanoğlu farklı iste

ben rahatsiz olmam,
neden misafir var diye kendi evinde insan kendini rahatsiz hisseder onu da anlamam,
ben baskasinin evinde cok rahat edemem o ayri :)

siz kuzen falan yazinca ama aklima su geldi,
sevmedigin akrabalar ise eger ve de sirf akraba diye tolere ediyorsan evine gelsin kalsin istemezsin,
o ayri bir mesele bence. Oyle olunca (hele ki de sik sik gelip kalmak teklif ediliyorsa) o zaman ben direk bahane bulup reddederim.

Ozellikle plansiz misaifire cok zor evet derim. Genelde planim olur cunku. Ama atiyorum aksam oturmasina gelinmistir, gece kadar sohbet muhabbet edilmistir, o gec saatte illa yatiya kalmayi bir kez teklif ederim. Kalindiginda da memnun oliurum. Ama ertesi gun misafir sofrasi kurmayi kendime yuk etmem, duruma ve planima gore belki sade ekmek-peynirle de kahvalti faslini geciririz, hatta bazen o bile mumkun olmaz. Ama yine de kalmayi teklif ederim, sonucta biraz da guvenlik meselesi.

Zorunlu değilse ne kalmayı nede birilerinin kalmasını isterim.misafir gelsin ama yatıya kalmasin.isterse 1 kişi bile olsa sevmiyorum yatılı misafir.bence kimse sevmiyodur

misafirin kim olduğuna bağlı :)
sevdiğim insanlarsa gelsinler süresiz kalsınlar rahatsız olmam
hayatıma renk gelir
ama sevmiyorsam asla istemem
benim eski erkek arkadaşımda nişanlın gibiydi severdi yatılı misafiri
hatta bazen ben ona kalmaya gittiğimde bir iki yakın arkadaşının da o gece kalmışlığı var
2 kere falan denk geldi öyle
ben asla hoşlanmazdım tabi bu durumdan kavgasını bile yaptık
ben artık kalkayım diyene trip yapardı gitme saat geç oldu kal burda gidip napıcan falan derdi
şimdi aklıma geldi sinirlendim bak yine

Çok yakınlarım hariç misafir de sevmiyorum, yatılı hiç sevmem... Aileden de yatılı görmedim. Eşimde bende yatılı gitmeyi sevmiyoruz, yatılı misafir de sevmiyoruz... Temizlik iş vs de değil günlük duşa giren tipleriz... Başkasının banyosunu kullanmam. Zaten iki gün sonra kovarlar. İkide Bi duş mu olur dlye

Misafirin kim olduğu önemli. Gelen misafirle aynı frekansta olmak muhabbetin kalitesini kesinlikle arttırıyor.

Mecburiyet olmadıkça yatılı tercih etmiyorum. Ancak gelmek isteyene de hayır demem.

İşin mutfak, sofra kısmını çok severim. Yensin, içilsin, muhabbet edilsin, gelenler evimden memnun ayrılsınlar çok hoşuma gider. Ben memnun kaldıysam daha çok hoşuma gider.

Son düzenleme:
Ay hiç sevmem, evimde küçük zaten tuvalete bile rahat rahat gidilmez biri kalsa

misafirin anlayislisini laf sokmadan konusanini her söyleneni negatiflige cevirimeyip kendi üzerine alinmayanini yeri geldiginde yardimsever olmasini mümkünse dedikodu etmeyelim cünkü hepimiz ufak tefek kusurlarla hata doluyuz hayati kendinede cevresinede zindan etmeyenini seviyorum istersede yatili kalsin yeterki huzur biraksin bulundugu ortamlarda bende huzur buldukca dahada iyi ev sahibi olurum hizmette kusur etmemeye calisirm

Ben çok severim misafiri de yatılı olmasını da hatta yatılı misafir daha çok severim kalabalık misafiri daha daha çok severim. Bence harika sıcacık bir ortam oluşuyor sohbetler muhabbetler yemekler bile daha lezzetli geliyor. Normalde evde yalnız olduğumda 2 günde 1 öğün yemek ancak yiyorum ya da günde 1 öğün hazırlamak istemiyorum yalnız yemekler bir tatsiz geliyor ama misafir geleceği zaman hiç üşenmem 1 saat olsa bile kek yaparım buzluktan bir şeyler çıkarır yemekler yaparım evi düzenlerim çok hoşuma gider. Bir sürü oyunum vardır onları oynarız. Sadece toplu şekilde film izlemeyi sevmiyorum o da yanimdaki kişiler ile paylaşacağım zamanı alıyor gibi geldiğinden diğer her şeye varım Bu arada yalnız olmayı da seven bir insanım ama evde değil dışarıda yalnız bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor ama evde hep insan olsun isteyen bir karakterim var

Tebrikler, nisanlanmissiniz

Misafir de hiç sevmem gitmeyi de ağırlamaya da hele yatılı nefret ederim.

ben severim misafiri yatılı zaten yabancı olmaz , misafirde bereket vardır. akrabalarım, ailem gelip kalamıcaksa evim saray olsa ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…