- Konu Sahibi Papatya129
-
Yolu varsa bana da söyle.sizce bu dusuncemi nasil degistirebilirim? :)
Ben de böyle misafir ağırlıyorum.Hem kendim rahat ediyorum hem karşıdaki.Ben gittiğimde de sürekli hizmet eden , dört dortluk davranmaya çalışan olursa hoşlanmıyorum bir deSevmemenizin nedeni çok formal misafir ağırlamanız olabilir.
Bize gelen yiyeceği içeceği ile gelir, en kötü sipariş veririz. Ben davet ettiysem hazırlık yaparım tabi ama öyle yorulacak kadar değil. Kimse hizmet beklemez. Misafire özel temizlik yapmam arkasından da yapmam evi mok götürmüyorsa. Bi kullanılan nevresimler yıkanır. Ayağımızı da uzatırız yayılırız da. Misafirin bizim hayatımızı değiştirme gibi bir durumu olmadığı için sorun etmiyorum sanırım.
Terbiyesizlik size yakışır bana değilAllah Allah benim mantığım bu sana noluyo da laf sokuyosun? Durduk yere terbiyesizlik yapmanın ne gereği var? Evimde eşim var ben varım anam babam evimde yaşamıyo akrabalarım evimde yaşamıyo. Kamuya açık alan mı evim. Gelen misafirine iç çamaşırı çekmeceni açabiliyor musun? Demek ki aynı evde yaşadığın gibi yakınlık olmuyomuş.
Değişmez bende sizin gibiyim nefret ederim elimde degil kişisel alanima saldırı gibi hissediyorum huy maalesef çok uğraştım bendede değişmiyorKizlar selam
Bazilari var ki ben cok ozeniyorum bir misafir gelir yatiya kal gondermeyiz falan derler, mutlulukla yatak sererler, aksam sohbet muhabbet sabahina birlikte kahvalti. Ben yatiya gelen misafiri hic sevmiyorum, annem cok sikayet ederdi biri yatiya kalacaginda, sanirim cocuk kafama bu kod oturdu kaldi oyle.
Nisanlimla birlikte yasiyoruz ve o benim tam tersim, onun ailesinde cumbur cemaat kalinirmis hep. Misafir giden gelen cok olurmus. Simdi bile bi arkadasi gelse saat hafif gec olsa “istersen kal” diye teklif eder. Cok sinir olurum.
Yarin kuzenim geliyor 2-3 gun sizde kalirim dedi. Idare edilmeyecek gibi degil tabii ama, bana hep yuk gibi geliyor temizligiydi yemegiydi, sizce bu dusuncemi nasil degistirebilirim? :)
Benim için yatıya kimin kalacağı önemli ona göre sevinir ya da üzülürümKizlar selam
Bazilari var ki ben cok ozeniyorum bir misafir gelir yatiya kal gondermeyiz falan derler, mutlulukla yatak sererler, aksam sohbet muhabbet sabahina birlikte kahvalti. Ben yatiya gelen misafiri hic sevmiyorum, annem cok sikayet ederdi biri yatiya kalacaginda, sanirim cocuk kafama bu kod oturdu kaldi oyle.
Nisanlimla birlikte yasiyoruz ve o benim tam tersim, onun ailesinde cumbur cemaat kalinirmis hep. Misafir giden gelen cok olurmus. Simdi bile bi arkadasi gelse saat hafif gec olsa “istersen kal” diye teklif eder. Cok sinir olurum.
Yarin kuzenim geliyor 2-3 gun sizde kalirim dedi. Idare edilmeyecek gibi degil tabii ama, bana hep yuk gibi geliyor temizligiydi yemegiydi, sizce bu dusuncemi nasil degistirebilirim? :)
Çocukken de sevmezdim evlendim yine sevmem herkes gelsin gitsin tamam ama hele aynı şehirdeysek kalmayı anlamam. Ben de kalmam asla. Yok yatak ayarla yok temizle eziyetten başka bir şey değil bence oturup vakit geçirmeye de fırsat kalmıyorKizlar selam
Allah akıl fikir versinTerbiyesizlik size yakışır bana değil
Benim sokmadığım laf size girdiyse bu benim problemim değil
Evinizde yaşamayan herkes yabancıymışya öyle dediniz demekki anneniz babanız evli evladınız torununuz kardeşiniz herkes yabancı dimi? Kan bağıyla bağlı olduğunuz ama evinizde yaşamayan herkes yabancı nikah bağıyla bağlı olduğunuz eşiniz değil bir tek
Ananız babanız evladınız torununuz kalmak istese yada kalmaları gerekse benim evim kamuya açık alan değil diyeceksiniz yani dimi?
Sapık mıyım ben gelen misafire neden iç çamaşırlarımı göstereyim? Aklınız fikriniz belden aşağı çalışıyor, o yüzden bu kadar uçsunuz bu kadar bağnazsınız, sizin gibi insanlar çoluk çocuğumuz için o kadar tehlikeli ki
Takmışsınız sütyene dona, kimse giymiyor zaten, bir sizde var, evinize giren herkes sizin donunuzun sütyeninizin peşinde
Yeğenlerim bende kalırken zehirlendiler acillik oldular, hastane dönüşü üstleri başları pislendi, duşlarını aldılar, gidin şu dolapta iç çamaşırlarım var en sağ sıradakiler hiç kullanılmamış seçin alın giyin dedim alıp giydiler. Bir an acaba bile demedim
Dostum doğum yaptı, bir kaç gün onlarla kalmamızı yardım etmemi istedi, kaldık, yatak döşek yemek temizlik misafir ağırlama anneyle bebekle ilgilenme herşeyi eşi-ben-eşim yaptık. Lohusa kadın pijaması yatağı kanlandı, girdim koluna banyoya soktum, iç çamaşırlarının pijamalarının çoraplarının yerini tarif etti aldım verdim, çarşafını nevresimini değiştirdim, kirli çamaşırlarını çarşaflarını yıkadım.
Çok hastalandım ateşim çok yüksek evde yalnızım bilincim gidip geliyor, yengem yetişti hastaneye götürecek beni sırılsıklam terliyim yatak bile ıpıslak. Açtı dolapları iç çamaşırımı eşofmanlarımı buldu verdi giydim gittik hastaneye.
Arkadaşım çat kapı çay içmeye uğradı çamaşır katlıyordum, çay demlenene kadar beraber katladık çamaşırları sohbet ede ede, içlerinde sütyenler de vardı külotlarda
Ne oldu? Hiçbirşey. Ben ahlaklı insanım, yeğenlerim, yengem, dostum ahlaklı insanlar, bu yüzden hiç birşey olmadı, kimsenin aklına fesatlık pislik sapıklık gelmedi
Ahlak versin ahlak, görgü versin. Akıl fikir belden aşağıda olduktan sonra o akıldan fikirden ne fayda gelir.Allah akıl fikir versin
Değiştirmeyin düşüncenizi :) bende gelsinler yiyelim, içelim ama vakitlice herkes evine gitsin diyenlerdenim. Ailelerle aynı şehirde yaşıyoruz biz, kalma durumu olmadı. Şehir dışından arkadaşlarım gelince otel ayarlıyorlar eve yemeğe alıyorum. Biz gidersek de otelde kalıyoruz. Yatılı misafir inanılmaz yük geliyor bana.Kizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?