• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatıya kalmayı adet edindi

Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim
yüzsüzlere bak ya ne işleri var yeni evli çiftin yanında zırt pırt ! en sevmediğim şeyler, eşinizin açık açık konuşması lazım, tabii ki çekmek zorunda değilsiniz, ben de çalışıyorum, zaten yorgun oluyorum yemekten sonra da dinlenmek istiyorum, bizim de böyle bir kaç mevzumuz olmuştu , ama Allahtan eşim çok anlayışlı bu konularda, müsait olmadığımızı söyleyebiliyor

Ne münasebet...Gelmemeleri için bahaneye gerek yok ,esin ağzını acip iki şey soyleyemiyorsa sen söyleyeceksin.Orasi senin de evin.Yatili misafir kabul etmiyorum,bu şekilde olmasi uygun değil diyeceksin gelenlere.Bir kere kötü olursun ama rahat edersin.Yoksa hizmet güler yüze sittin sene gitmez boyleleri.

Yuh.. Başka kelime yok. Bi daha geldiklerinde eşinle bağıra çağıra kavga et duysunlar. Ya da kv ne söyle gelip gelip kalıyorlar özel hayatımız kalmadı de. Onlar uyarsınlar. Eşinle de ciddi bir konuşma yap ve boşanmayı düşündüğünü söyle

Eğer bir daha aynı şey olursa bi kaç sayfa önce örnekteki gibi valizini hazırla kapıya koy bu şekilde biri geldiğinde siz rahat rahat evde oturun ben gidiyorum de çık evden görsünler günlerini!

Tüm bu yazdıklarınıza hak veriyorum kesinlikle benimde yumuşak yüzümden oluyormuş eşimle konuştum bakalım bekleyip göreceğiz.bi daha olursa direkt annemler gidecem yoksa korkarım ömür boyu böyle devam edecek
Açıkçası ben evden çıkıp gitme, annenlere gitme falan taraftarı değilim. Çünkü orası senin evin. Onun yerine gelenlere ters davranabilirsin, yemek yapmazsın, rahat kıyafetlerle dolaşırsın, eşinle zaten konuşmuşsun ama düzelmezse diye bunlar.
Televizyonu açtıklarında ben olsam gider kapatırım, kafam kaldırmıyor zaten bütün gün yoruldum derim. Suratımı asar otururum. Koltuğa uzanır kitap okurum.

Kvler il disi oturduklarinda bebegim olduktan sonra torun bahanesiyle her ay gelirlerdi.once haberli sonra surpriz demeye basladilar.geldikleri neyse bir de hosgeldine akrabalari zaten cocuk kucuk gelen giden yenisinde huyu suyu sinir olurdum ama yapacak birsey yok.
Yine ay gecmeden geldiler .kapiyi actim surpriz dediler ben de o bir kere olur artik bekler olur dedim.daha da gelmediler.en son da oldugmuz ile tasindilar.daha rahat evleri ayri hic olmazsa...sikintilar tabi fazlada

Yüz verme. Geldiklerinde evde durma. Annen gile git. Ama bu seferde ev bize kaldi diye sevinmesinler :oha:

Siz hiçbir şey demeyin, evden de gitmeyin. Eşinizden yüz buluyorlar belliki. Siz laf etseniz de , eşinizden yüz buldukları için umurlarinda olmaz. Sizi çok iyi anlıyorum, bizim de başımıza gelirdi. Sonra evlendiler de kurtulduk. Eşinize çok ciddi rest çekin, gerekirse kp ile konuşun , yeni evli halimizde bile geldiler deyin. :anneadayı:

Bir arkadaşımın başına gelmişti. 1hafta oldu gitmediler... 9 gün oldu gitmediler. Arkadaşım çok kıvrak zekalıdır baktı olmayacak Evden çıktı geç saatte eve geldi misafir kapıda kaldı.. içeri giremedi. Aradı açmadı. Açtı toplantıdayım dedi ..derken misafir ansızın gitti..bitti.. kayboldu..

Sizin misafirler yalama olmuş baksana sürekli geliyorlarmış. Bence çözüm eşinizde. Onun bu duruma engel olması gerek.
Ayrıca bir çözüm : Misafir varken İş yapmayın yabancı değilsiniz deyin perde astırın cam sildirin. Güçlüsünüz deyip koltuk sildirin. yemek için malzemeye yollayın para vermeyin. Sihirli kelime ablacığım! Sihirli mimik gülümsemedir.. bıkmayın bıktırın onları

Slm arkadaşlar burda çoğunuz sanırım benimle ortak bi soruna sahip ama benim sıkıntım eşimin kardeşleri falan değil onlar devamlı gelip kalır bizde de eşimin amcaoğulları hepside ünv mezunu memleketten gelip işleri olmasa da bir hafta bazen on gün bizde kalıyorlar bende eşim gibi çalışıyorum ve bunlar yılda bir değil her kafalarına estiğinde geliyorlar eşimle sırf bu yüzden hep dargınız.kardeşi olsa hani neyse kuzenleri yada uzaktan akrabaları kimse musait değiliz diyemiyor bana bi akıl verin ben bunları çekmek zorundamıyım ben mi abartıyorum acaba.bu arada bir yıllık evliyim daha ikinci haftamız da bunlar gelip gitmeye başladı kafayı yemek üzereyim

aslında makbül olanı elbette böyle bir terbiyesizliğe eşinin müsade ettmemesi ama karşındaki anlayışsızsa ne yapacaksın ayrı konu
onlar geldiği zaman 2-3 akşam dışarı çıkın önceden planlıydı falan deyin
ve hatta mümkünse hafta sonuna falan getir ilgisiz kalsınlar. bunu bi kaç sefer yaparsan onlardan hoşnut olmadığını anlayacaklardır diye düşünüyorum :)

Tüm bu yazdıklarınıza hak veriyorum kesinlikle benimde yumuşak yüzümden oluyormuş eşimle konuştum bakalım bekleyip göreceğiz.bi daha olursa direkt annemler gidecem yoksa korkarım ömür boyu böyle devam edecek[/QUO iki tarafta suçlu siz eşinize rahatsızlığınızı belirtmemişsiniz tavır koymamışsınızki zırt pırt geliyolar 1 yıllık evlisiniz üstelik evinizde bekar erkekler ayrıca nasıl aileleri var yolluyolar düşüncesizlik bu eşiniz rahatsız olmuyormu hiç durumdan net bir tavır koymazsanız eğer sadece kuzenlerle sınırlı kalmazsınız ilerde çok yumuşak yüzlü olmayın umarım eşinizde konuşmanızı anlamıştır

Ev işi yaptırın tavsiyesi veren arkadaşlar adamlar evde oturmaya gelmiyor ki otel niyetine gündüz gezip tozup akşam yemeğe yatmaya geliyorlar.Burada iş konu sahibinin eşine düşüyor.Gelmelerini engellemesi lazım yoksa daha çoook gelirler.

Back
X