- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Benimki sezse öyle bişi yaptık oğlumu baştan çıkardı terbiyesiz der heralde![]()
Tabi iki çocuğu gökten zembille indirdiler zati
Valla anlamak zor ya bunları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki sezse öyle bişi yaptık oğlumu baştan çıkardı terbiyesiz der heralde![]()
Abooo kadını kalpten goturecen etme eyleme baci :)
Tabi iki çocuğu gökten zembille indirdiler zati
Valla anlamak zor ya bunları
Yorganı iyiki vermişsin
Kız orda yattı diyicem![]()
Kadın beton örecek aranıza en son basedemiyor :)
Butun gece mi yedi ya
Uykusuzluktan gözlerim şişti nasıl mutlu olur şimdi çirkin çirkin bakarken ben :)
Hiç demiyorsun bak yanlış yazmışım beton örülmez dökülür ,örülen duvar olur :)
Koydeyim erken kalkıyorum kafamı toplayamiyorum sonra![]()
Korkayrım kendimdenBöyle diyip diyip kıskanç kayınvalidenin hası olmayız dimi ? :)
Benim kafam yerinde mi ki acaba farkında bile degilim ki :)
Memleket nere? :)
Ankara :) sizin
Yakın, bolu :)
AA evet yakinmis :) yarın dönüyoruz bi el sallarim sana dört divanda dururuz genelde :)
En azından durust...Beraber yattiginiz kucuk ve rahatsiz bir yatak ise israrla ayri yatmasini istemesini oglunu rahat ettirme cabasi olarak degerlendirebiliriz
Ama o yatakta rahat ve genis bir yatak ise, beraber yatmaniz dusuncesi onu rahatsiz ediyor belli ki
Sebebi bilinmez, hersey olabilir
Ben mesela su an ogullarima o kadar duskunum ki evlendirmeyecegim diyrmbaska bir kadinin cok sevmesini kiskaniyrm simdiden
![]()
Anam ınanmıyrmYakın, bolu :)
Herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.
Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.
Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?
Oha yaaynı benim kaynana... yattığımız odada bi çekyat vardı çift kişilik yatak olan bir de altı ızgara şeklinde tahta olan üstü ince bi sünger tek kişilik eski sedir koltuk... bana diyor sen burda yat, oğlum çekyatta
ya bir de ben her yerde uyuyamamam ama eşim oturuken bile uyur yani.. gece çok odamıza girer çıkar, camdan gözler falan, baktı biz tam tersi yatmışız bozuldu tabii
yani ben bunların kafa yapısını anlamıyorum, çözmek mümkün değil...