• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yattığımız yatağa karışılır mı ?

Çocuğunuzun yatacağı yatak hangisi? Siz kızınızla yatın çift kişilikte oğlum da rahat etsin ayrı yatsın diye mi düşünüyor acaba ? En güzeli tek kişiliği kızınız için hazırlayın.

Tovbe tovbe boylesini de ilk defa goruyorum
Kendisi kocasiyla yatmiyor mu? Onun kocasi da baska bir kadinin biricik oglu degil mi?

Bir erkek annesi olarak bunlari okudukca cildiriyorum yahu ne manyakliktir bu yarabbim

Evde onlar da varken birlikte yatmanizi ayip buluyor olabilir.
Biz de 2 gece kayinvalidemdeydik, dun donduk, defalarca kez cocugu ortaniza alip yatin diye uyardi, sanki kadinin yataginda fantazi yapacagiz :olamaz:
Cocuktan once de oturma odasinda iki ayri cekyat acardi bize, cunku evde aile buyukleri varken koyun koyuna yatilmaz, ayip :KK53:

benim kayınvalidem çok dengesizdir dönem dönem gelir ona bi fesatlıklara bürünür kavgalar çıkarır
Bu da fırtına öncesi sessizlik mi acaba dedim yoksa beni paranoyak mı yaptı bilemiyorum..
Delirtiyorlar bu dengesiz tavırlarıyla bizi... sen sakinliğini koru kardeşim, en güzel cevabı eşin veriyor zaten:)

:KK48::KK48: aynı benim kaynana... yattığımız odada bi çekyat vardı çift kişilik yatak olan bir de altı ızgara şeklinde tahta olan üstü ince bi sünger tek kişilik eski sedir koltuk... bana diyor sen burda yat, oğlum çekyatta :KK70: ya bir de ben her yerde uyuyamamam ama eşim oturuken bile uyur yani.. gece çok odamıza girer çıkar, camdan gözler falan, baktı biz tam tersi yatmışız bozuldu tabii:KK53::KK53: yani ben bunların kafa yapısını anlamıyorum, çözmek mümkün değil...

Valla aynı durumda benim annem olsa ayrı yatmak gerekse annem iyi yerde damadını yatırır ayıptır der

Çocuğunuzun yatacağı yatak hangisi? Siz kızınızla yatın çift kişilikte oğlum da rahat etsin ayrı yatsın diye mi düşünüyor acaba ? En güzeli tek kişiliği kızınız için hazırlayın.

Kızımı yanına almıstı ilk gece yine aynı şeyi yaptı sen burda o burda yatsın diyerek ayırmaya çalıştı

Valla aynı durumda benim annem olsa ayrı yatmak gerekse annem iyi yerde damadını yatırır ayıptır der

kesinlikle biz öyle görmedik mi yıllarca, yani daha çok misafir pozisyonunda olana herşeyin en iyisi sunulur

Evde onlar da varken birlikte yatmanizi ayip buluyor olabilir.
Biz de 2 gece kayinvalidemdeydik, dun donduk, defalarca kez cocugu ortaniza alip yatin diye uyardi, sanki kadinin yataginda fantazi yapacagiz :olamaz:
Cocuktan once de oturma odasinda iki ayri cekyat acardi bize, cunku evde aile buyukleri varken koyun koyuna yatilmaz, ayip :KK53:

Valla eskiden bu aile büyükleri gençken bu eve bizim gibi gelip gidiyorlarmış
Her oda da banyo var demek ki çokta ayıp değil kapını kapattıktan sonra :)

Belki de başkaları var diye dediginiz gibi 4 aileydik

kesinlik biz öyle görmedik mi yıllarca, yani daha çok misafir pozisyonunda olana herşeyin en iyisi sunulur

Aynen öyle
Normalde başkası olsa gitmezsin bir daha ama eşinin ailesi oldukları için bildigini okuyamıorsun biraz daha kredili oluyorlar mecburen
Ve bu hiç adil değil

Edecegım cok yaratıcı yazdım aklıma
Yorgan verecem :D
Ellerınden oper ıyı bayramlar dılerım :)

Bu arada sen ıyısın demı
Salla kv yı :)

Kv dedıgın zaten ıyı olamaz
Nerden bılıon de
Kendımden bılıom :D
Sen benim kv konularımı en önden takip et tamam mı gelecegin kaynanası :))
an

Ay sımdı kv aradım bayramlasmaya
Ne konuscam bılemedım
Bızde etlerı dagıtmadık babam bugun dagıtcak dedım :D

Oda kokaarr gızıım dedı pof ya
Dolapta dedım

Dolaba koy dıo hala
:D

Ay bayilazaiimm
Iyılı uzakta :D

Beraber yattiginiz kucuk ve rahatsiz bir yatak ise israrla ayri yatmasini istemesini oglunu rahat ettirme cabasi olarak degerlendirebiliriz

Ama o yatakta rahat ve genis bir yatak ise, beraber yatmaniz dusuncesi onu rahatsiz ediyor belli ki

Sebebi bilinmez, hersey olabilir

Ben mesela su an ogullarima o kadar duskunum ki evlendirmeyecegim diyrm :KK70: baska bir kadinin cok sevmesini kiskaniyrm simdiden :KK70:
ciddimisiniz?

Bazı kv'lerin oğullarının gelinle yatmasını kıskandığını duymuştum.İnanmamıştım ama demek doğruymuş.

Böylesini de ilk kez duydum. Bence bir kez daha tekrarlarsa anne iyi diyon hos diyon da oglun bensiz uyuyamaz ki de :21:
Sabaha kadar uykuyu terk eder bence kv. Esine bence hiiicc bisey deme sen kadini daha da kudurt :halay:

Benim kv de birlikte otururken ilk oglum dogdugu siralarda agladigi icin esimle uykusuz kaliyorduk diyorduki "oglum uykusuz kaliyon gec salonda yat uykusuz kalma ise gidiyon sabahin korunde " ama esim kesinlikle bizden ayrilmiyordu. Bisver takma sen hic sesini cikarma birlikte yatarak gerekli cevabi aliyo:KK60:

Oy anam takıldığın noktaya bak yatak yorgan
Her annede olur öyle oğlunu düşünmek:oha:

Back
X