Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delirtiyorlar bu dengesiz tavırlarıyla bizi... sen sakinliğini koru kardeşim, en güzel cevabı eşin veriyor zaten:)benim kayınvalidem çok dengesizdir dönem dönem gelir ona bi fesatlıklara bürünür kavgalar çıkarır
Bu da fırtına öncesi sessizlik mi acaba dedim yoksa beni paranoyak mı yaptı bilemiyorum..
Anam ınanmıyrm
Ben ruyamda hep bolu gordum ya
Yuh ya
Ben ne gorsem onunla ılgılı bırseyle karsılasıyrm
Ben şok :)
Senın kv benjm ruyama girmiş ya![]()
aynı benim kaynana... yattığımız odada bi çekyat vardı çift kişilik yatak olan bir de altı ızgara şeklinde tahta olan üstü ince bi sünger tek kişilik eski sedir koltuk... bana diyor sen burda yat, oğlum çekyatta
ya bir de ben her yerde uyuyamamam ama eşim oturuken bile uyur yani.. gece çok odamıza girer çıkar, camdan gözler falan, baktı biz tam tersi yatmışız bozuldu tabii
yani ben bunların kafa yapısını anlamıyorum, çözmek mümkün değil...
Kv idolum bundan sonraKan çekti derler ya seni de huy çekti heralde![]()
Çocuğunuzun yatacağı yatak hangisi? Siz kızınızla yatın çift kişilikte oğlum da rahat etsin ayrı yatsın diye mi düşünüyor acaba ? En güzeli tek kişiliği kızınız için hazırlayın.
Valla aynı durumda benim annem olsa ayrı yatmak gerekse annem iyi yerde damadını yatırır ayıptır der
Evde onlar da varken birlikte yatmanizi ayip buluyor olabilir.
Biz de 2 gece kayinvalidemdeydik, dun donduk, defalarca kez cocugu ortaniza alip yatin diye uyardi, sanki kadinin yataginda fantazi yapacagiz
Cocuktan once de oturma odasinda iki ayri cekyat acardi bize, cunku evde aile buyukleri varken koyun koyuna yatilmaz, ayip![]()
kesinlik biz öyle görmedik mi yıllarca, yani daha çok misafir pozisyonunda olana herşeyin en iyisi sunulur
Kv idolum bundan sonra
Taktık versin bana![]()
anSen benim kv konularımı en önden takip et tamam mı gelecegin kaynanası :))
ciddimisiniz?Beraber yattiginiz kucuk ve rahatsiz bir yatak ise israrla ayri yatmasini istemesini oglunu rahat ettirme cabasi olarak degerlendirebiliriz
Ama o yatakta rahat ve genis bir yatak ise, beraber yatmaniz dusuncesi onu rahatsiz ediyor belli ki
Sebebi bilinmez, hersey olabilir
Ben mesela su an ogullarima o kadar duskunum ki evlendirmeyecegim diyrmbaska bir kadinin cok sevmesini kiskaniyrm simdiden
![]()
Degılım tabıkı :)ciddimisiniz?