Yavaş beta artışı tüp bebek

Sıkma canını hiç. Ben varım, o kadar yavaş yükseldi ki, direkt ektopik diye geçti kayda. Doktor bekleyelim dedi acil bir durum için tetikte günler geçmedi. Dua ettim hep. Kalp atışını gördük iki gün önce... Söylemesi dile kolay, beklemek zor çok iyi bilirim ama Allah tan ümit kesilmez.. Dualarım sizinle 🙏
Bende çok korkuyorum pazartesiye kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum allahım bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏

Sana en başından beri söylüyorum 😉 çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bana da dualarında yer ver 🥰
Ediyorum hepimize gerçekten bu süreç çok başka 3 senedir ilk kez pozitifi gördüm ben Allah düşmanımıza bile evlat acısı hasreti yaşatmasın

CNımm gözün aydın. Benimde beta 2 gün önce 76 ydı. Bugün 85 geldi. Doktor kimyasal olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar kan vericem

CNımm gözün aydın. Benimde beta 2 gün önce 76 ydı. Bugün 85 geldi. Doktor kimyasal olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar kan vericem
Hemen umutsuz olma canım benim de yavaş yükseliyordu 14. Gün 194 olmuştu baktırmadım bidaha 5 gün sonra 2300 olmuş bak

İnşallah umutluyum. Kendi tüp bebek doktorum sorun yok dedi. Burdaki kadın doğumcu sağlıksız olabilir dedi.
Benim 8. Gün 37 10. Gün 65 12. Gün 103. Ve 14 gün 194 olmuştu bana da sağlıksız olabilir dediler ilkte 2 katı artmadı diye sonra kendi doktorum artış var ama yavaş ilerliyor dedi gel bi bakalım burda dedi başka kan verme dedi 5 gün vermedim içim içimi yedi sabah yolda bile acaba dış gebelik mi diye ağlaya ağlaya gittim ama çok şükür keseyi gördük

Öylede işte 13. Günde 85 değer düşük. 100 üstü olması gerekirmiş. Bak sende 12. Gün 100 küsür çıkmış. Bimmiyorum dua ediyorum kuran okuyorum Allaha yalvarıyorum. Ama morel olarak çok üzgünüm.

Öylede işte 13. Günde 85 değer düşük. 100 üstü olması gerekirmiş. Bak sende 12. Gün 100 küsür çıkmış. Bimmiyorum dua ediyorum kuran okuyorum Allaha yalvarıyorum. Ama morel olarak çok üzgünüm.
Bende öyleydim en son eşim kızdı baya ne olursa olsun bebeği de üzüp strese sokuyorsun dedi o öyle deyince saldım varsa da yoksa da dedim Allaha dua ettim

Back
X