E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #1 Arkadaşlar bugün embriyolog aradı ve 5. Güne ulaşan 6 embriyonun çok yavaş ilerlediğini 6. Güne göre karar vereceklerini söyledi. Ne yapmam lazım
Arkadaşlar bugün embriyolog aradı ve 5. Güne ulaşan 6 embriyonun çok yavaş ilerlediğini 6. Güne göre karar vereceklerini söyledi. Ne yapmam lazım
E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #2 Elzem08 .!.: Arkadaşlar bugün embriyolog aradı ve 5. Güne ulaşan 6 embriyonun çok yavaş ilerlediğini 6. Güne göre karar vereceklerini söyledi. Ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Cevap verecek olan yok mu? İlla transfer için blast seviyesine mi gelmesi gerekiyor embriyonun?
Elzem08 .!.: Arkadaşlar bugün embriyolog aradı ve 5. Güne ulaşan 6 embriyonun çok yavaş ilerlediğini 6. Güne göre karar vereceklerini söyledi. Ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Cevap verecek olan yok mu? İlla transfer için blast seviyesine mi gelmesi gerekiyor embriyonun?
-kuzeyildizi- Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 3.913 3.522 83 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #3 Elzem08 .!.: Cevap verecek olan yok mu? İlla transfer için blast seviyesine mi gelmesi gerekiyor embriyonun? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur
Elzem08 .!.: Cevap verecek olan yok mu? İlla transfer için blast seviyesine mi gelmesi gerekiyor embriyonun? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur
E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #4 -kuzeyildizi- .!.: Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla...
-kuzeyildizi- .!.: Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla...
E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #5 -kuzeyildizi- .!.: Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... Embriyolog pek umutlu konuşmadı yarın dondurmalarını söyleyip transfer yapabilir miyiz? Biz yinede şansımızı denemek istiyoruz
-kuzeyildizi- .!.: Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... Embriyolog pek umutlu konuşmadı yarın dondurmalarını söyleyip transfer yapabilir miyiz? Biz yinede şansımızı denemek istiyoruz
-kuzeyildizi- Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 3.913 3.522 83 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #6 Elzem08 .!.: Embriyolog pek umutlu konuşmadı yarın dondurmalarını söyleyip transfer yapabilir miyiz? Biz yinede şansımızı denemek istiyoruz Genişletmek için tıkla... Yani yapabilirsiniz doktorunuz aksini demediyse. Dondurulmuş mu taze mi olacaktı.
Elzem08 .!.: Embriyolog pek umutlu konuşmadı yarın dondurmalarını söyleyip transfer yapabilir miyiz? Biz yinede şansımızı denemek istiyoruz Genişletmek için tıkla... Yani yapabilirsiniz doktorunuz aksini demediyse. Dondurulmuş mu taze mi olacaktı.
E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #7 -kuzeyildizi- .!.: Yani yapabilirsiniz doktorunuz aksini demediyse. Dondurulmuş mu taze mi olacaktı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum işte yarın 6. Gün embriyonun ne olacağını falan da söylemediler. Embryolog arayınca dondurulmasıni söyleyeceğiz
-kuzeyildizi- .!.: Yani yapabilirsiniz doktorunuz aksini demediyse. Dondurulmuş mu taze mi olacaktı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum işte yarın 6. Gün embriyonun ne olacağını falan da söylemediler. Embryolog arayınca dondurulmasıni söyleyeceğiz
-kuzeyildizi- Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 3.913 3.522 83 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #8 Elzem08 .!.: Bilmiyorum işte yarın 6. Gün embriyonun ne olacağını falan da söylemediler. Embryolog arayınca dondurulmasıni söyleyeceğiz Genişletmek için tıkla... taze olup olmayacağı şimdiden belli olmaz mıydı ki ? Embriyo durumuna göre mi belli olacak sizde
Elzem08 .!.: Bilmiyorum işte yarın 6. Gün embriyonun ne olacağını falan da söylemediler. Embryolog arayınca dondurulmasıni söyleyeceğiz Genişletmek için tıkla... taze olup olmayacağı şimdiden belli olmaz mıydı ki ? Embriyo durumuna göre mi belli olacak sizde
E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #9 -kuzeyildizi- .!.: taze olup olmayacağı şimdiden belli olmaz mıydı ki ? Embriyo durumuna göre mi belli olacak sizde Genişletmek için tıkla... Evet hoca dondurulmuş transfer yapalım demişti
-kuzeyildizi- .!.: taze olup olmayacağı şimdiden belli olmaz mıydı ki ? Embriyo durumuna göre mi belli olacak sizde Genişletmek için tıkla... Evet hoca dondurulmuş transfer yapalım demişti
-kuzeyildizi- Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 3.913 3.522 83 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #10 Elzem08 .!.: Evet hoca dondurulmuş transfer yapalım demişti Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bekleme olacak bi müddet. İnşallah güzel olur embriyolarınız sonucunu
Elzem08 .!.: Evet hoca dondurulmuş transfer yapalım demişti Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bekleme olacak bi müddet. İnşallah güzel olur embriyolarınız sonucunu
E Elzem08 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 165 35 18 28 22 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzem08 #11 -kuzeyildizi- .!.: Tamam o zaman bekleme olacak bi müddet. İnşallah güzel olur embriyolarınız sonucunu Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bakalım inşallah
-kuzeyildizi- .!.: Tamam o zaman bekleme olacak bi müddet. İnşallah güzel olur embriyolarınız sonucunu Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bakalım inşallah