- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Valla içime nasıl su serptin anlatmamam.Annelik = içgüdüsel hareket etmektir . Kursa giderek gözlem yaparak öğrenilmez . Bana göre hazır değilim kelimesi de çok yersiz . Içimde 38,40 hafta bir insan büyütmek ve onu ufacık yerden çıkarmak yahut karnimi yarıp çıkarılmasını izlemek sonsuza kadar hazır olamama sebeb olabilir
Sezeryan ile doğum yaptım, okadar çok korkuyordumki belden iğne yapılırken doktoruma size sarilabilirmiyim demiştim. Sıkı sıkı sarildim belinden öyle iyi gelmistiki. Şimdi kızım 15 aylık 10 yıl tüp bebek ile tedavi gördüm keşke diyorum birtane daha olsa . Çok.guzel birşey, herkesin yaşadığı hissettiği farklı ama hem fikir olduğu cümle aynı " Iyiki doğurmuşum "Valla içime nasıl su serptin anlatmamam.
Ay nasıl doğurcam ben bu çocuğu ya
17 yasinda evlendim suan 22 yasindayim 5 senelik evliyim 3 cocugum var. Erken kelimesinin sozluk anlamini bilmiyorum bence
Valla içime nasıl su serptin anlatmamam.
Sezeryan ile doğum yaptım, okadar çok korkuyordumki belden iğne yapılırken doktoruma size sarilabilirmiyim demiştim. Sıkı sıkı sarildim belinden öyle iyi gelmistiki. Şimdi kızım 15 aylık 10 yıl tüp bebek ile tedavi gördüm keşke diyorum birtane daha olsa . Çok.guzel birşey, herkesin yaşadığı hissettiği farklı ama hem fikir olduğu cümle aynı " Iyiki doğurmuşum "
Bu denli korkmaniz bile iyi bir anne olacağınızı gösteriyor.. inşallah sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur . Isteyen tüm.annelerin kucağını doldursun rabbimYaşadığım yerde , isteğe bağlı sezeryan olmuyor . Her hastane yapmıyor , %90 normal Doğuma yönlendiriyorlar. Her anne aynı şeyi söylüyor , ama ben çok korkuyorumdaha çok var gerçi, Allah bebeğime sağ Salim kavuşmayı nasip etsin , benim de yardımcım olsun ne diyim
Haydaa Berlin yolu yarıladın artık o çocuk buraya gelecek acı yok
Bence çok mantıklı ben taşıdım sen doğurKocama diyorum sen doğur
Doğum kelimesini duyunca bile zangır zangır titrerdim bayılcak gibi olurdum tamsiyonum falan düşerdi.öyle böyle değildi korkum.Valla içime nasıl su serptin anlatmamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?