• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavaş yavaş soğuyorum eşimden...

merhaba, söylediklerinde haklı olabilirsin biz evliliğimizi hiç yaşamadık ki daha 3.ayında bende problem olduğunu öğrendik, aşacağız bunları. İlk zamanlarda anne olamayacağım diye çok ağladım, ama şimdi umutluyum, kadere tedbir lazım biz elimizden geleni yapacağız gerisini Allaha havale edeceğiz.

Problemin ne olduğunu sormamda sakınca var mı ?

Problemin ne olduğunu sormamda sakınca var mı ?
pko ve rahimde perde vardı, histeraskopiyle perde alındı ama klomen çatlatma iğnesi tedavim sonuç vermedi, çatlatma iğnesiyle bile yumurtalarım çatlamıyor, en kısa zamanda tüp bebek tedavisine geçeceğiz, umarım hakkımızda hayırlısı olur...

pko ve rahimde perde vardı, histeraskopiyle perde alındı ama klomen çatlatma iğnesi tedavim sonuç vermedi, çatlatma iğnesiyle bile yumurtalarım çatlamıyor, en kısa zamanda tüp bebek tedavisine geçeceğiz, umarım hakkımızda hayırlısı olur...

Allah çaresiz dert vermesin..Pko lu olup anne olan bir sürü tanıdığım var..Çoğu da ikiz doğurdu..Yumurta takibiyle hemde..Tabi mikroenjeksiyonda deneyebilirsiniz..Bende pko yok ama mikroenjeksiyonla kavuştum ikizlerime..Darısı isteyenlerin başına...

Allah çaresiz dert vermesin..Pko lu olup anne olan bir sürü tanıdığım var..Çoğu da ikiz doğurdu..Yumurta takibiyle hemde..Tabi mikroenjeksiyonda deneyebilirsiniz..Bende pko yok ama mikroenjeksiyonla kavuştum ikizlerime..Darısı isteyenlerin başına...

PKO çöaresiz dert değil biliyorum, ama işte yine de yıpratıyor, allah sana ve onlara uzun, sağlıklı,huzur ve mutluluk dolu bir ömür versin inşallahhh, tabi eşine de, en kısa zamanda bana da bahşetsin ve tüm isteyenlereee..

merhaba, söylediklerinde haklı olabilirsin biz evliliğimizi hiç yaşamadık ki daha 3.ayında bende problem olduğunu öğrendik, aşacağız bunları. İlk zamanlarda anne olamayacağım diye çok ağladım, ama şimdi umutluyum, kadere tedbir lazım biz elimizden geleni yapacağız gerisini Allaha havale edeceğiz.

insan sevmediği birinden çocuk sahibi olmak istemezzz sıkıntılı zamanlarınız olmasına rağmen eşinizden çocuk istiyorsunuz demekki kafanızdan boşnamka giib şeyler gçemiyor sadece çözüm bulma istiyorsunuz bence bukadar detaylı payalşımınızda bundan nasıl başedebilrim yada nasıl istediğim gibi biri yapaiblrim ama maalesefki erkekler çok değişmiyorlarr biz bayanlardaa her iki tarafta birbirini olduğu gibi kabul etmeye çalışmalıı ufak kusurlarr düzeltilir canım.
inş. Allah gönlüne göre verir güzel hayırlı haberler alırsın.

PKO çöaresiz dert değil biliyorum, ama işte yine de yıpratıyor, allah sana ve onlara uzun, sağlıklı,huzur ve mutluluk dolu bir ömür versin inşallahhh, tabi eşine de, en kısa zamanda bana da bahşetsin ve tüm isteyenlereee..

Amin canım inşallah.. :49:

konu sahibinin eşinin romantik,karısına yadımcı ,ilgili bir erkek olduğunu nasıl anladınız Allah aşkına.döndüm konuyu tekrar okudum ama bu neticeye nereden ulaştığınızı anlamadım.
romantiklik belediye tesisinde yemek yemek,yardımcı olmak akan kaloriferi bir yıl sonra yapmak,ilgili olmak karısına vahşet haberlerini anlatmak mı?

herkesin derdi kendine ağır ayrıca bunlar da gerçekten can sıkıcı konular. e tabi alıştık dövüldüm,aldatıldım,ters düz edildim konularına bunlar pamuk şekeri geliyor.

konu sahibi arkadaşım ben şunu anladım evlilikte eşini fazla takmıyacaksın.a şunu dedi a bunu dedi,a neden bu kadar ince düşünemedi demiyecekksin.he deyip geç,sonra seni mutlu eden konularla ilgilen.

arkadaşım,senin yazını alıntıladım,son yazdığın cümle,harika,sana katılıyorum,en iyisi takmamak ama,sen ne kadar takmayım,boşvereyim desende o seni sana bırakmıyorki,bugün,ikindi vakti çay demledim,balkonum var,artık yaz geldi ya,orda içerim,bana çok iyi gelir,orada oturup etrafı seyretmek,radyo açıktı,eşim namaz kılacaktı,dedimki,radyoyu kapatma,içeride kıl sen,ama beyimiz,kapatmıyorum,senin her dediğini yapmak zorundamıyım,sen bizim,biz dediği,annesi oluyor,her dediğimizi yapıyormusun,bende,ne diyorsunda yapmıyorum dedim,annesi bizimle yaşıyor,onun yanında,bak şuna hala konuşuyor,gelip çeneni kırıcam şimdi dedi:43:,ne yapayım şimdi,kapattım çayın altını,indim dışarı çıktım,açık havada oturdum biraz,1 saat durdum,acıktım,dedim boşver şunu,çayını tv,odada iç takma,eve geldim,seslenmedim,oda gördü geldiğimi,sataşmaya başladı yine,ne oldu yine,bitkisel hayata girdin,cevap versene diye bağırdı,bende,bak başım yeni geçti zaten,bırak da yeniden ağrımasın,yemek yicem dedim,bu seferde sen bana karşım geliyorsun,s. senin canına dedi,ben şimdi ne yapayım,gittim diğer balkonda ağladım biraz,yanıma gelir kavga çıkarır diye,çıktım evden indim bahçeye,oturdum soğukta,ezana kadar,ne yapayım gittim eve,zorla yedim yemeğimi,gittim yanına çay içermisin dedim,şerrinden emin olmak için,çünkü konuşmazsam,tekrar kavga çıkaracak,işte böyle,benim hayatım,söyledin diyorum,takma diyorum,beni bırakmıyor kendi halime,öyle kızıcağını bilsem lanet olsun demem kapat diye,ne diyeceğini önceden kestiremiyorsunki,gelmiş yanıma başımı soruyor,dedim geçmedi,diyor,başın ağrıyınca sana bi haller oluyor,işte böyle çıkardığı kavgayı da üstüme atıp sıyrılıyor,ben ne yapmalıyım sence,arkadaşım nasıl boşvereyim.

arkadaşım,senin yazını alıntıladım,son yazdığın cümle,harika,sana katılıyorum,en iyisi takmamak ama,sen ne kadar takmayım,boşvereyim desende o seni sana bırakmıyorki,bugün,ikindi vakti çay demledim,balkonum var,artık yaz geldi ya,orda içerim,bana çok iyi gelir,orada oturup etrafı seyretmek,radyo açıktı,eşim namaz kılacaktı,dedimki,radyoyu kapatma,içeride kıl sen,ama beyimiz,kapatmıyorum,senin her dediğini yapmak zorundamıyım,sen bizim,biz dediği,annesi oluyor,her dediğimizi yapıyormusun,bende,ne diyorsunda yapmıyorum dedim,annesi bizimle yaşıyor,onun yanında,bak şuna hala konuşuyor,gelip çeneni kırıcam şimdi dedi:43:,ne yapayım şimdi,kapattım çayın altını,indim dışarı çıktım,açık havada oturdum biraz,1 saat durdum,acıktım,dedim boşver şunu,çayını tv,odada iç takma,eve geldim,seslenmedim,oda gördü geldiğimi,sataşmaya başladı yine,ne oldu yine,bitkisel hayata girdin,cevap versene diye bağırdı,bende,bak başım yeni geçti zaten,bırak da yeniden ağrımasın,yemek yicem dedim,bu seferde sen bana karşım geliyorsun,s. senin canına dedi,ben şimdi ne yapayım,gittim diğer balkonda ağladım biraz,yanıma gelir kavga çıkarır diye,çıktım evden indim bahçeye,oturdum soğukta,ezana kadar,ne yapayım gittim eve,zorla yedim yemeğimi,gittim yanına çay içermisin dedim,şerrinden emin olmak için,çünkü konuşmazsam,tekrar kavga çıkaracak,işte böyle,benim hayatım,söyledin diyorum,takma diyorum,beni bırakmıyor kendi halime,öyle kızıcağını bilsem lanet olsun demem kapat diye,ne diyeceğini önceden kestiremiyorsunki,gelmiş yanıma başımı soruyor,dedim geçmedi,diyor,başın ağrıyınca sana bi haller oluyor,işte böyle çıkardığı kavgayı da üstüme atıp sıyrılıyor,ben ne yapmalıyım sence,arkadaşım nasıl boşvereyim.
zor, ne desem boş, konuşmayı, onu suçlamadan hissettiklerini anlatmayı denedin mi, benimkinde hep işe yaramıştır, keşke bunu hep yapabilsem ama işte sinirli olunca yapamıyorum...

Ne zaman bir şeyin kıymetini bilmesem o elimden alındı ve bir daha verilmedi ..
Bunu düşünmenizi öneririm..Aman dikkat..Önemli şeyler(miş) bunlar..
Yaşamakla öğrenmeden nasihatlerle öğrenmeniz daha az zarar size..

Son düzenleme:
insan sevmediği birinden çocuk sahibi olmak istemezzz sıkıntılı zamanlarınız olmasına rağmen eşinizden çocuk istiyorsunuz demekki kafanızdan boşnamka giib şeyler gçemiyor sadece çözüm bulma istiyorsunuz bence bukadar detaylı payalşımınızda bundan nasıl başedebilrim yada nasıl istediğim gibi biri yapaiblrim ama maalesefki erkekler çok değişmiyorlarr biz bayanlardaa her iki tarafta birbirini olduğu gibi kabul etmeye çalışmalıı ufak kusurlarr düzeltilir canım.
inş. Allah gönlüne göre verir güzel hayırlı haberler alırsın.

beni çok iyi anlamışsınız:34: Allah herkesin gönlüne göre versin. Herkes gönlünün güzelliği kadarını yaşasın inşallahhhh...

Son düzenleme:
Bak PKO sorunun varmış allah kısa zamanda yardımcı olurda bunuda aşarsınız inşallah ama şimdi şöyle düşün evliliğinizin 3.ayında eşin seni bu nedenden dolayı bıraksa ne hissederdin? Hem senin söylediğin sebepler yani ondan nefret etme sebepleri bir hiç bence
Nolur böyle yapma bak oturun güzelce konuşun sen ona söyle hoşlanmadığın şeyleri o sana söylesin böyle gıcık olmakla nefret etmekle zaman geçmez.İnsanız hepimiz hata yaparız ama bunları belirtmek gerekir güzel dille.
Birde onun hayalleri gerçekleşemiyecek şeyler demişsiniz neden gerçekleşmesin herşey olabilir ev alırsınız yurtdışına çıkarsınız negatif düşünme lütfen
size mutluluklar diliyorum

değil mi ama , çok şanslıyım kafam, gözüm dağılmamış, kaynanam bana hayatı zindan etmiyor, daha ne isteyeyim Allahtan... gerçekten sevmek nasıl oluyor beni aydınlatır mısınız, aman kocacım beni aldatmasın, aman kocacım sinirlenmesin , aman kocacım elden gitmesin demek mi, aaaa ben gerçekten kocamı sevmiyorum bak...
zaten onları yaşasanız şimdiki yaptıklarını dert etmezdin canım
Konunuzu sadece eşinizin beceriksizliğinden bahsederak açtınız sonra alıntı yaptığım yorumu yapmışsınız olumlu yanları çok fazla diye şimdi de daha ciddi sorunlardan bahsediyorsunuz. Kafam karıştı iyice, ne diyeyim evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz :44:[/QUOTE

değil mi madem bu kadar sıkıntıları vardı neden baştan yazmadın:26:

zaten onları yaşasanız şimdiki yaptıklarını dert etmezdin canım
Konunuzu sadece eşinizin beceriksizliğinden bahsederak açtınız sonra alıntı yaptığım yorumu yapmışsınız olumlu yanları çok fazla diye şimdi de daha ciddi sorunlardan bahsediyorsunuz. Kafam karıştı iyice, ne diyeyim evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz :44:[/QUOTE

değil mi madem bu kadar sıkıntıları vardı neden baştan yazmadın:26:
çünkü onlar geçmiş sıkıntılar:ssz:

bazı erkekler becerikli olamıyorlar maalesef.benim eşimde aynı hiç bir işi beceremez.eşimi çok seviyorum ama bu beceriksizliği bazen benimde canımı sıkıyor.
geçen gün banyo fayanslarının arasını yaptım ne deniyor ona bilmiyorum,derz mi dehzmi işte ondan.2senedir banyo hep ıslak o beyaz alçılar çıkmış.hiiiç umurunda değil.
kalktım yaptım,5saatimi aldı ama yaptım.söylene söylene yaptım,lamba patlar ben yaparım,herşeyi tamir ediyorum artık.evde tüm aletlerim var.bazen kadınmıyım erkekmiyim diye isyan ediyorum.ama yapacak bişey yok yaradılış diyorum ben.
söylemekle anlamazlar,sinir ederler bak sinirlendim yine.

Herkes eşi becerikli olsun elinden her iş gelsin ister ama bu yetenek ve heves işidir bazılarında yetenek yoktur eline yüzüne bulaştırır ha yapabiliyord ayapmıyorsa eywallah benm babamın elinden iş kaçmaz ne bozulsa bir kaç saatte halleder ama abim bi dolabın kulbu yerinden çıksa aylarca kalır tabi her bayanın eşinde aradığı vasıflar vardır ama şu var insanları olduğu gibi kabul emezsek biz yıpraır mutsuz oluruz bize bağlı eşimizde yıpranıp mutsuz olur sonuçta yuvamızı kurmuşsak artıları eksilerinden çok ise eksileri ekarte etmeyi bilecez hayat herşeyi kafaya takacak kadar uzun değil biz bayanlar zaten vesveselerimiz acabalar yüzünden günlerimiz gecelerimizi harap ediyoruz...Bende şahsen herşeyi kafaya takan biriyim daha evlenmedim nişanlıyım ve şimdiden nişanlımıda kendimide ne kadar çok yıprattığımı farkettim erkeklerin kafası bizim gibi işlemiyor bizim gibi olmalarını beklememek lazım beklersek bu iş yaş :) allah büyük sıkıntı vermediği sürece geri dönüşü olmayan hatalar yapmadığı sürece onu olduğu gibi kabullenip seversek eminim o daha gayretli olacak sürekli negatif ve şikayet modunda bir eşim olsa bende muhtemelen hiiçbirşeyden keyif almayıp ötelerdim tek taraflı bakmamak lazım kimse dört dörtlük değil ve kimse hayalindeki erkekle evlenmiyor çünkü hayalimizdeki erkek yok imalatı yok ( töbe töbe ) :1:

bazı erkekler becerikli olamıyorlar maalesef.benim eşimde aynı hiç bir işi beceremez.eşimi çok seviyorum ama bu beceriksizliği bazen benimde canımı sıkıyor.
geçen gün banyo fayanslarının arasını yaptım ne deniyor ona bilmiyorum,derz mi dehzmi işte ondan.2senedir banyo hep ıslak o beyaz alçılar çıkmış.hiiiç umurunda değil.
kalktım yaptım,5saatimi aldı ama yaptım.söylene söylene yaptım,lamba patlar ben yaparım,herşeyi tamir ediyorum artık.evde tüm aletlerim var.bazen kadınmıyım erkekmiyim diye isyan ediyorum.ama yapacak bişey yok yaradılış diyorum ben.
söylemekle anlamazlar,sinir ederler bak sinirlendim yine.

siz bulaşığı çamaşırı yıkamasanız ,yemek yapmasanız o da yaradılış der miydi acaba?:31:

Bilmiyorum belki yanlisda düsünüyor olabilirim ama ben esimin mikemmelll (!) olmasini gercekten istemiyorum.
Daha dogrusu genelde hic bir insan 100% mükemmel degilki...
Vallahi daha ne yapsin, evde yardim ediyormus, vs. vs. varsin arada bir sakarliklarida olsun...
Benim esim bir sakarlik yaptiginda ben genelde hep gülme krizine girerim oda bana kizar sus artik diye....
Aman yalan dünya böyle ufak tefek seylere takmamak lazim.

Ama sevgin kalmamisa tabiki isler degisir....:26:
Kalbini dinle seviyorsan hatasiyla sev, bence bu cok öenmli, kimseyide degistirmeye calisma...

aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. Kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
Iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...

aslında ortada büyük bir sorun yok gibi..eşinle konuş kazanıyoruz genckende yicez de cimrilik yapma hoşlanmıyorum de acık acık

aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...

Aynııı benim eşim biliyor musun. ne zaman bir yere gitsek sonu kavgaa kavga. ne aman bir iş söylesem aylar yıllar sonra yapar ya da ben bıkarım ona söylemekten kendim yaparım. Mesela tüp bebek tedavime başladığımız günden beri eve ceviz almasını söylüyorum belki bir ay olmuştur daha dün aldı geldi. Abartmıyorsun hayatım ama mecburuz bir evlilik kolay ayakta kalmıyor biz kadınların sabrı sayesinde ayakta emin ol

Aynııı benim eşim biliyor musun. ne zaman bir yere gitsek sonu kavgaa kavga. ne aman bir iş söylesem aylar yıllar sonra yapar ya da ben bıkarım ona söylemekten kendim yaparım. Mesela tüp bebek tedavime başladığımız günden beri eve ceviz almasını söylüyorum belki bir ay olmuştur daha dün aldı geldi. Abartmıyorsun hayatım ama mecburuz bir evlilik kolay ayakta kalmıyor biz kadınların sabrı sayesinde ayakta emin ol

Aaaaa:1: balbademim konumu bulmuş yorumlar yapmış. Daha yeni yeni düzeliyor her şey. Galiba evliliğin ilk yılları birbirini tanımak ve kabullenmekle geçiyor. Erkekler biraz garip yaratıklar ben onu anladım. :ssz: sinirlerimi yipratmaktan vazgeçtim onu böyle seviyorum artık sen de öyle yap. Cimriligi geçti ama:34: artık daha eli bol :)

Back
X