arkadaşım,senin yazını alıntıladım,son yazdığın cümle,harika,sana katılıyorum,en iyisi takmamak ama,sen ne kadar takmayım,boşvereyim desende o seni sana bırakmıyorki,bugün,ikindi vakti çay demledim,balkonum var,artık yaz geldi ya,orda içerim,bana çok iyi gelir,orada oturup etrafı seyretmek,radyo açıktı,eşim namaz kılacaktı,dedimki,radyoyu kapatma,içeride kıl sen,ama beyimiz,kapatmıyorum,senin her dediğini yapmak zorundamıyım,sen bizim,biz dediği,annesi oluyor,her dediğimizi yapıyormusun,bende,ne diyorsunda yapmıyorum dedim,annesi bizimle yaşıyor,onun yanında,bak şuna hala konuşuyor,gelip çeneni kırıcam şimdi dedi

,ne yapayım şimdi,kapattım çayın altını,indim dışarı çıktım,açık havada oturdum biraz,1 saat durdum,acıktım,dedim boşver şunu,çayını tv,odada iç takma,eve geldim,seslenmedim,oda gördü geldiğimi,sataşmaya başladı yine,ne oldu yine,bitkisel hayata girdin,cevap versene diye bağırdı,bende,bak başım yeni geçti zaten,bırak da yeniden ağrımasın,yemek yicem dedim,bu seferde sen bana karşım geliyorsun,s. senin canına dedi,ben şimdi ne yapayım,gittim diğer balkonda ağladım biraz,yanıma gelir kavga çıkarır diye,çıktım evden indim bahçeye,oturdum soğukta,ezana kadar,ne yapayım gittim eve,zorla yedim yemeğimi,gittim yanına çay içermisin dedim,şerrinden emin olmak için,çünkü konuşmazsam,tekrar kavga çıkaracak,işte böyle,benim hayatım,söyledin diyorum,takma diyorum,beni bırakmıyor kendi halime,öyle kızıcağını bilsem lanet olsun demem kapat diye,ne diyeceğini önceden kestiremiyorsunki,gelmiş yanıma başımı soruyor,dedim geçmedi,diyor,başın ağrıyınca sana bi haller oluyor,işte böyle çıkardığı kavgayı da üstüme atıp sıyrılıyor,ben ne yapmalıyım sence,arkadaşım nasıl boşvereyim.