Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruzz ...

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Oğlumun doğumun dan beri süre gelen bir gelin kayınvalide çekişmesi yaşıyoruzz belki her evde süre gelen bişi ama bizimki farklı kıslarr eşim annesini dinliyo vee ben dışlanıyorumm bugün gene fırtınalar koptuu ve eşim çekti kapıyı gitti yaa kadın resmen ayrılmamızı istiyoo bu kadar da yapılmaz yaa çocuğumu almak istiyolar belkide ama ben oğum olmadan ne yaparımm .Aslında eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat annesi aramıza girdiği vakit sanki o aşık olduğum sevdiğim adam gidiyo yerine başkası geliyo sonra pşman oluyo ama kırılıyorum çook yanlızlığım hat safada oğlum olmasa ne yapardımmm hayatta belkide yanlızca oğlum varr ötesi yokk yaa sütlerim kaçarsa ya meleğimi benden koparırlarsaa ben ne yapparımm dua edin kızlarr benim vee bebeğim içinn...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Gerçekten üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Niye böyle yaparlar anlamam... İnsan göz göre göre evladını niye mutsuz eder? Böyle şeyler duyunca evlilikten soğuyorum... Allah kötülük düşünenin yanına kâr bırakmaz... Eşinle konuş bir yol bulun. Sizi seviyorsa yanlış yaptığına dair ikna edebilirsiniz onu...
İyilikle halletmelisiniz. Kızmak tepki vermek eşinizi annesine daha da yaklaştırır...
Herşeyden önemlisi bir yavru var ortada... Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler...
Umarım herşey yoluna girer...

gizemcim aklına kötü şeyler getirme hemen
bizim milletin kadınlarının kara kaderi bu her evlilikte her doğumda her önemli dönümde bir kaynana faciası
ve onların tesirnde kalan adamlar yüzünden sarsılan yuvalar
hepimiz yaşamıyor muyuz az çok bişeyler
bak ben de bayramda eşiminkilerdeydim adamı bırakcaktım orada nerdeyse yapılanlara karşı suskun kalıyor diye
bu erkeklerin hepsi aynı..nedense evlenince kıymete biniyor analarının kucağı..
sen artık bir anne olarak önüne bakacaksın canım..ne demek oglumu alırlar mı benden..
kim kimden ayırabılırmıs yavrusunu..kanun var nizam var..daha süt bebesi kuzun..
hem hemen eşinden vazgectın mı de yavrunun korkusuna düştün canım benim..
ikisi de senin hakkın sapına kadar hem de..arada bir kör oluyor bu adam milleti..
yırtsan da kendini görmüyorlar duymuyorlar seni..
sen sen ol hakim ol kendne yuvanı yıkmaya kalkıp sevındırme baskalarını..
madem sevıyor sevılıyorsun onların sılahıyla vur onları sen de..
lütfen üzme kendini de bak minicik bir melek sana muhtac yalnızca şu an..
kimse için gözyası dökmye degmez kocan için bile bu hayatta..
o yüzden toparlan şimdi kucagındakı melegın hatırına olur mu canım duamdasın..
Allahım bizleri ücüncü sahısların gölgesinden korusun yuvalarımızı da..

Son düzenleme:
canım duyunca çok üzüldüm. zamanında bende bu sorunları çok yaşamıştım. bu yüzden seni anlıyorum. doracığımı senden kesinlikle alamazlar. bence bunlar boş tehditler. sermest arkadaşa katılıyorum. kanun var. ama yinede evliliğin için bazı çabalara gir. madem eşini seviyorsun ve onu kaybetmek istemiyorsun. biraz fedakarlık yap. hemen pes etme güzelim. yaramazımı çok öp benim için. opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm...bu kaynanalara çok kızıyorum ya ayrılsalar mutlu mu olacaklar, ogulları üzülecek torunları bi sürü sıkıntı çekecek offf....:çok üzgünüm:

canim cok üzüldümm
basliktan anladim durumu ama nedense inanamadim..

daha yeni bebeginiz oldu.. su anda sizden mutlusu olmamasi lazimdi aslinda...
allah bu kendini bilmez kayinvalideleri bildigi gibi yapsin.
nasil bir mantiktir yarabbim? insan cocugunun mutlulugunu istemezmii?
valla böyle seyleri okudukca kaynanami öpüp basimin üstüne koyasim geliyor.
hic birseye bulasmaz.. yeter ki siz gecinin , mutlu olun der.
neise gelelim sana..
kocana ters ve sinirli davranma. biraz alttan alarak sende , kayinvaliden her ne yapiyorsa onun silahiyla vur.
sessiz kal demiyorum.
kocana sevginizi hatirlat.
evlenmeden önce bu günler görmek icin ne kadar heveslendiginizi hatirlat.
ona annesini kötüleme.. ters tepki yapabilir.
onun annesinin kötülüklerini kendisinin görmesini sagla.
sakin evliliginden vazgecme..
öpüyorum güzel yanaklarindan canim.. dilerim hersey düzelir bir an önce..

yemin ediyorum varya çok merhametliyimdir ama şöyle kaynanaları bir kaşık suda boğasım geliyo:1shok: ne isterler anlamam ya ahireti hiçmi düşünmüyorlar anlamıyorum rabbim bildiği gibi yapsın
kocana akıl sana sabır kaynana nada merhamet vicdan versin
allah yar ve yardımcın olsun umarım bı sıkıntıları kısa sürede atlatırsın

allahım yardım etsin sana ve senin gibi zordurumda olanlara.korkma canı bebeğini kimse elinden alamaz.aknunlar senden yana küçücük bebeği annsinden ayıramaz kimse

allah yardımcın olsun bende benzer şeyleri yaşadım.doğumdan sonra kadınların kaderi bu galiba. çok zor biliyorum.ama onları sevindirme erkekler hemen baba olamayabiliyorlar. en zoru 3 kişilik hayata geçmek allah sabır versin

canım çok üzüldüm okuyuncaa takma dicem ama biliyorum hiçte öle olmuyo bi benzer durumda bende var biliyorsun ekim anneleri topiğinden durumumu sadece oğluna sığın canım onlar kadar bizimde meleklerimize ihtiyacımız var. hem nasıl kim bir anneyi evladından ayırabilir.üstelik o daha üt çocuğu yargı bile buna izin vermiyor.gidiyorsada bırak gitsin ne hali varsa görsün bazen unutuyor bu erkek milleti hiç kimse karısı kadar kahrını çekmez ve sevgimize güvenip yapmadıklarını bırakmıyorlar.üstelik birde çocuk olduktan sonra sanki iyice onlara bağımlıymışız gibi hissetmeye başlıyorlar ama unutuyorlarki evlat sahibi bir anne eskisinden çok daha güçlü oluyor herşeyin karşısında çok daha dirençli oluyor bunu eşinede hissettir canım.gerekirse gözünün yaşına bakmayacağını evladın için herşeyi yapabileceğini bilsin.

sabrını ve sukunetini koru cnm Allah yardımcın olsun onun istediğinide ona verme bebişin için kendine iyi bak ..öncelikle bu dönemler tehlikelidir..inanıyorumki firesiz atlatıcaksınız..

canım sadece kocanla aranı iyi tut yeterr sende onu bi şekilde kendi tarafına çek. ayrıca kimsede bebekimizi alamaz elindennnnn.kanun var !
üzülme herşey düzelir

cnm çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun böyle kaynana olayları çok duyuyorum bnm de bir arkadaşımın daha çocuk olmadığı halde durumu böyle
anlamıyorum ne istiolar
bence sen eşini alıp güzel güzel konuş herşeyin farkındadır heralde böyle ne kadar mutsuz olduğunu anlat orta yolu bulması lazım şu an sizin en güzel günleriniz olmalı daha yeni bebğiniz olmuş çocuklar aileyi birleştirir oysa

uzulmeyın oncelıkle sutunuz gıtmesın..
hukukende olarakda ılk 3 sene sızden asla alamazlar ....
esınızle gzuelce konusun emın olun tatlı dılle cozulemıycek sorun yokdur..
kaynananız sızlemı yasıyo yasamıyo ıse kayınvalıdenızıde yavasdan evıne yollayın ozaman ..bebegı doktora goturdugunuzde doktorla ılk sız konusun ve bebegın hastalık kapma rıskı var o yuzden ınsanlarla temasından uzak durmalı dedırtın esınızın yanında ..bıracık mucadelecı olmalısınız yuvanızı yıkmak okadar kolay olmamalı helekı sız yenı dogum yapmıssınız ve logusa sonrası psıkolojık olarak zaten toparlanmanız 1 seneyı bulur..kendınızı ıhmal etmeyın ve saglıklı dusunun derım..

ınanmıyorum ya... Ne insanlar var!
Kendini hiç üzme gizemcim... Eşine sinirle yaklaşma kesin kaynanan nasıl dolduruyordur eşini...
Alttan alarak yavaş yavaş anlat derdini tasanı. Yoksa durduk yere yuvan elinden gide mazallah...
Herşey tez zamanda düzelir inşallah...

ahh kıslarr ahh çok anacı benimki biraz zaten beni dinlese bu kadar problem yasamayacağızz ama nerdeeee yavas yavass işliyorumm onu bazenn hak veriyo banaa bereket aynı evde değilizzz bide aynı evde yasasaydık npardımm aman allh korusunn ...

Back
X