benimde kuşum vardı 2 aylıktı aldığımda,8 yıl yaşadı.aslında yavru alırsanız hemen alışıyorlar muhabbetkuşları.işin sırrı 1-3 aylık erkek yavru almak ve bolca ilgilenip her gün 1-2 saat salmak.kısa sürelerle kedi baktım onların sevgisi bir başka oluyorBiz muhabbet kuşu almıştık, isimlerimizi söylemeye, tekrar etmeye başlamıştı ama maalesef 1,5 sene asla sevmeye yanaştırmadı hep ısırdı :) ben kedim olmasını istemişimdir hep ama annem kuştan sonra kediye pek sıcak bakmadı ikisinin bakımı zor olur diye .
Yerinizde olsam yumuş bir kedi alırım kendilerini daha çok sevdiriyorlar
veteriner masrafları çok olur mu kiEvcil hayvan bakımı elbette biraz masraflı. Maması, kumu bir şekilde hallolur. Ama bunun veteriner masrafı asıl büyük kısmı. Aşılarını yaptırmalısınız, rutin bir şekilde. Hastalık ya da bir kaza durumunda çıkacak masraflar daha büyük oluyor. Bunları karşılayabilirseniz hiç düşünmeyin derim, çünkü dünyanın en güzel hissi benim için :)
veteriner masrafları çok olur mu kiöğrenciyim ondan bütçem sınırlı.seneye okul bitince rahatlarım ama şimdiden almak istiyorum mümkünse.
bunlar yıllık mı acaba?Fiyatlar tam aklımda değil ama şöyle bir şey buldum yaklaşık olarak böyle oluyor fiyatlar
2018 İstanbul Aşı ve Parazit Uygulaması Fiyatları
Kedi Kuduz Aşısı: 65 TL
Kedi Karma Aşı: 75 TL
Kedi Lösemi Aşısı: 75 TL
Kedi FIV Aşısı: 95 TL
Kedi İç Parazit (Tablet): 35 TL
Kedi İç Parazit (Enjektabl): 50 TL
Kedi Dış Parazit: 25 TL + İlaç Ücreti
İç dış parazitlerin üç ayda bir yapılması gerektiğini söylüyor veterinerler, diğer aşılar yılda bir defa oluyor. En önemlileri, iç dış parazit, kuduz ve karma aşısı
Kedinin kopek gbi masrafi cok degil.biara kedim vardi mama ve kedi kumu masrafi oldu oda ayda 100 tl yi gecmez.3,4 ayda bi asisi var oda 50 tl idikızlar bir kedinin aylık bakım masrafı nedir?yılda 1-2 kere 10-15 gün falan aile ziyaretine gitseniz kediyi nasıl götürüyorsunuz?kedi besleyenler yardımcı olursa çok sevinirim.10 gün içinde bir karar verip kedi veya kuş almak istiyorum.gönlüm kediden yana evde müsait ama masrafı biraz korkutuyor.çok istiyorum ama bir türlü karar veremedim.alıp bakamamak beni çok üzer onun günahına girmek istemiyorumçocuk yapcam sanki neredeyse bir yıldır düşünüyorum hala karar veremedim kafama takılıp duruyor
Of, bu fiyatlar neFiyatlar tam aklımda değil ama şöyle bir şey buldum yaklaşık olarak böyle oluyor fiyatlar
2018 İstanbul Aşı ve Parazit Uygulaması Fiyatları
Kedi Kuduz Aşısı: 65 TL
Kedi Karma Aşı: 75 TL
Kedi Lösemi Aşısı: 75 TL
Kedi FIV Aşısı: 95 TL
Kedi İç Parazit (Tablet): 35 TL
Kedi İç Parazit (Enjektabl): 50 TL
Kedi Dış Parazit: 25 TL + İlaç Ücreti
İç dış parazitlerin üç ayda bir yapılması gerektiğini söylüyor veterinerler, diğer aşılar yılda bir defa oluyor. En önemlileri, iç dış parazit, kuduz ve karma aşısı
Of, bu fiyatlar ne
4 şehirde kedi aşisi yaptirdim ki ikisi buyuksehirlerden istanbul haric
Bu yazilanlarin yarisiydi
bunlar yıllık mı acaba?
istanbulTek doz için bu fiyatlar. Siz nerede oturuyordunuz?
Onceki gun minnosumu veterinere goturdum .
2 aylik yavru kedi .
Ic dis parazit
Goz damlasi
Kulak uyuzu icin kremi ve genel muayenesi 212 lira tuttu .
Zor zamanimdayim babam odedi ama deger mi deger :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?