yavru kedi

kedi mi kuş mu?

• kedi

OY: 11 91,7%
  • kuş

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Kedi yavruyken veteriner masrafı epeyce oluyor. Kısırlaştırılması falan derken ilk 1 yıl ciddi paralar dökülüyor. Sonra azalıyor tabi aşıları oluyor periyodik.
Bir yere giderken onu götürmüyoruz. Ev değişimi hiç iyi gelmiyor. Evde bırakıp gelip birinin kontrol etmesi çok daha iyi oluyor. Dünya tatlısı kediler.
Kuşlar da elbet tatlı ama benim fobim var şuan kuş muhabbeti ederken bile beynim karıncalanıyor,yanımda olsa düşer bayılırım direk.
Evinize bir can alma fikri şahane. Sizi tebrik ederim.

Of, bu fiyatlar ne
4 şehirde kedi aşisi yaptirdim ki ikisi buyuksehirlerden istanbul haric
Bu yazilanlarin yarisiydi

İstanbulda fiyatlar böyle maalesef

Evett. Maalesef İstanbulda fiyatlar tam olarak böyle.
Eksiği vardır fazlası yoktur.

İnstagramdan sohayko derneği sayfasını takip etmenizi ve oradan yardıma muhtaç bir can sahiplenmenizi tavsiye ederim.

Masraflar bir şekilde hallolur, önemli olan hevesini alınca sıkılmamak

Aynen öyle
Yavru kedi ilk 1 yıl masraflıdır

Ben otomatik tuvalet , su kabı falan da aldım kendi konforum için
Onlarsız da olur ama her gün kum temizliyceksin
Masraftan Sıkılmam dersen kedi dünyanın en tatlı şeyi . Daha az paralarla da bakılır
Veterinerlik fakültelerinde daha az oluyo aşı masrafları
Kuşa da kafes daldarı parazit spreyleri vitaminler falan gerekecek yani yapmak istersen ona da çok masraf çıkabilir
Kuşum da vardı 9 sene yaşadı
Sonraları da baktım ama kaçtılar öldüler falan.

Kedi ev değiştirmeyi sevmez
5 günden uzun kalmıyoruz hiçbir yerde
Onu evde daha fazla bırakamayız
Arkadaşa anahtar bırakıyorum gidip bakıyor
istanbul200 tl ancak ayırabilirim ayda anladığım kadarıyla ilk alınca yüklü bir masrafı var.

Benim kuşumda kral gibi yaşadı resmen daldarısı,en kaliteli yemi, maması,kumu,spreyi,haftada bir banyosu vardısonradan yanına birde hatun almıştım sıkılmasın diye kafesidr saray gibiydigeçen petshopa gittim kafes sormak için gösterdiği kafeslere ben serçe bile koymam o kadar küçükkedi edinmeye karar verdim sanırım masrafları ailemle görüşmen lazım tabi şuan öğrenci olduğum içinhayvanım olunca en iyisini yapmak isterim.daha azıyla içim rahat etmiyor

Hagen kafes iyi ama 200 tl
Kedi de candır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…