Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sulandırılmış süt verın mumkunse eve alın yazık gunahArkadaşlar 2 gündür tam kapımızın önünde bir yavru kedi var annesi onu terk etti diğer çocuklarını aldı götürdü bu bebişin yanına gelmiyor bebiş bağrıyor sabahtan beri napıcaz biz içimiz cız ediyor
Tamam hemen gidip komşudan süt alayımsulandırılmış süt verın mumkunse eve alın yazık gunah
ölmeyebilirde. siz yinede alın. yazık bebeğeYa ben geçen kışta aldım eve 1 hafta baktım kediye öldü ama çoook ağladım tekrar alamam içim acır eğer gene ölürse
süt oranı az olsun ama yavru kedıler sutu sındıremıyomus oyle okumustum valla bzımkıler ızın verse bende alıcam kedı ama alırsam ıkımızıde kapının onune koyarlar kesınTamam hemen gidip komşudan süt alayım
edit yavru sokak kedisinde parazit vardır , evde uzun vadeli bakacaksanız mutlaka aşılarını yaptırın. küçük çocuğunuz varsa aşılatmadan aynı ortama sokmayın bence.annesi terk ettiyse artık dönmez. kediler bazen normalden fazla sayıda yavruladığında sağlıksız gördükleri yavruyu ölüme terk ediyormuş veya kendisi öldürüyormuş. animal planetta görmüştüm. dolayısıyla o yavrunun tek şansı sizsiniz. yazık bir karon koliyle evin içine alsanız? çok minikse çıkamaz zaten koliden. kolinin dibinide kalınca gazetyle kaplarsanız. kalorifere yakın bir yere koyun yada üzerine battaniye örtün. tabi böyle bir imkanınız varsa.
Simdi almazsan iki güne ölecek amaYa ben geçen kışta aldım eve 1 hafta baktım kediye öldü ama çoook ağladım tekrar alamam içim acır eğer gene ölürse
rabia canım, sütü suyla karıştırıp ver, bir de evine alsan ne güzel olur. kedi öldü çok üzüldüm diyorsun ama yine ölecek belki büyüyüp ev kedisi olacak o ablasıArkadaşlar 2 gündür tam kapımızın önünde bir yavru kedi var annesi onu terk etti diğer çocuklarını aldı götürdü bu bebişin yanına gelmiyor bebiş bağrıyor sabahtan beri napıcaz biz içimiz cız ediyor
aaaa oylemıymıs bende sulandırılmıs sut ıyı olur dıye okumustum yanlısmıs demekkıKesinlikle sulandırılmış sut vermeyin ! 2 kedi annesiyim. Veterinerler özellikle kedi sahiplerini bu konuda uyarıyor. Su ile sulandirilsa dahi sut vermek kedinin dışkılama sistemini feci şekilde çökertiyor. Bunun yerine yoğurda ekmek doğrayıp verebilirsin. Birde kedinin ne kadarlik olduğuna bağlı. Emmesi gerekecek kadar küçükse veterinerden aldığım mama tarifini paylasabilirim yalniz bir kedi biberonuna ihtiyacın olur..
aaa bunu bilmiyordum. bize de bebekleri veteriner demişti sütü suyla karıştıp besleyin diye inek sütünün zarar verdiğini biliyordum ama bunu bilmiyordumKesinlikle sulandırılmış sut vermeyin ! 2 kedi annesiyim. Veterinerler özellikle kedi sahiplerini bu konuda uyarıyor. Su ile sulandirilsa dahi sut vermek kedinin dışkılama sistemini feci şekilde çökertiyor. Bunun yerine yoğurda ekmek doğrayıp verebilirsin. Birde kedinin ne kadarlik olduğuna bağlı. Emmesi gerekecek kadar küçükse veterinerden aldığım mama tarifini paylasabilirim yalniz bir kedi biberonuna ihtiyacın olur..
Kıyamam buna ya çok kucukkKedi bu burnu yenimi kanadı önceden bi kanadı anlayamadım offf