- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
- Konu Sahibi hayalim mucize
-
Göz için özel krem adı cloptic veterinerden almış eşim antibiyotik içerikli ağır mı geldi acaba diye düşündükEsim veteriner hekim asilar bi kac gun hayvanlari sarsiyor onu biliyorum ama gozu icin bisey diyemicem peki surulen krem goz icin mi deri icin mi
Sağol canım benim ben asıl gözü için kullandığımız antibiyotik için endişeliyim çok inşaAllah ağır gelmemiştir hafif halsizlik değil bu kalkmadan yatıyor sadece tuvaletini yapmaya kalkıyorHalsizlik: Aşı sonrası kedilerde ilk birkaç gün hafif halsizlik ve yatma isteği görülebilir. Bu normal bir durumdur.
Alıntıladım canım. İstersen sitenin linkini de koyayım.
http://www.vetbilgi.com/kedilerde-asi-sonrasi/
Bak canım burada da o ilaçla ilgili bir tecrübe paylaşılmış. Hem de yeni doğmuş bir yavru kediye denenmiş.Sağol canım benim ben asıl gözü için kullandığımız antibiyotik için endişeliyim çok inşaAllah ağır gelmemiştir hafif halsizlik değil bu kalkmadan yatıyor sadece tuvaletini yapmaya kalkıyor
Sağol canım Allah razı olsun ama şişti gözü çok veterinerle görüşüyor eşim şu anBak canım burada da o ilaçla ilgili bir tecrübe paylaşılmış. Hem de yeni doğmuş bir yavru kediye denenmiş.
cloptic - kedi sözlük
bileşim : 5.0 g enjektöründe, 835 mg kloksasiline eşdeğer kloksasilin benzathine içerirendikasyonları: sığır,koyun,at,köpek ve kedilerde staphylococcus sp....kedisozluk.com
Esim birazdan gelir onada sorarim gitmissiniz ama belki baska bisey soyler sizin icinGöz için özel krem adı cloptic veterinerden almış eşim antibiyotik içerikli ağır mı geldi acaba diye düşündük
İlk defa kedimiz oluyor hiç tecrübemiz yok küçük yerde yaşıyoruz başka veterinerde yok burda eşinize sorabilirseniz çok minnettar olurum
Çok sevinirim teşekkürler :)Esim birazdan gelir onada sorarim gitmissiniz ama belki baska bisey soyler sizin icin
gözü için neokort damla önerdi ama eczaneden beşeri ilaç alsalar daha iyi olur diyor tobrased damla birde kortikostroid içeren göz damlasıÇok sevinirim teşekkürler :)
Sağol canım Allah razı olsun alalım hemengözü için neokort damla önerdi ama eczaneden beşeri ilaç alsalar daha iyi olur diyor tobrased damla birde kortikostroid içeren göz damlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?