Yavru kedim aşıdan sonra toparlanamadı :(

Merhaba.
Yavrunuzu çok merak ettim.
Umarım iyidir.
İyi olduğunu bilmeyi çok isterim.
Son durumu nedir?

Merhaba.
Yavrunuzu çok merak ettim.
Umarım iyidir.
İyi olduğunu bilmeyi çok isterim.
Son durumu nedir?
Teşekkürler ilginiz için genel durumu iyileşti çok şükür ama gözündeki sorun kötüleşerek devam ediyor veterinerlik fakültesine götüreceğiz ne olacak bilmiyorum şu an

Gözünün alınması gerektiğini söylemişler şu an çok küçük olduğu için 4-5 ay Sonra getirin demişler eşime çok üzüldük

Gözünün alınması gerektiğini söylemişler şu an çok küçük olduğu için 4-5 ay Sonra getirin demişler eşime çok üzüldük

Çok üzüldüm,yüreğim acıdı.Onun sadece sahibi değil,gözü de olacaksınız demek.
Lütfen güçlü olun.

Konunun üzerinden zaman geçmiş belki okuyan olur diye yaziyorum.Gözünde enfeksiyon olan kedi/köpeklerde antibiyotik göz pomadi kullanabilirsiniz ama KORTIKOSTEROID içeren damla yada pomadlariasla kullanmayın.Bunlarin kullanımından önce kornea boyama testi yapılması lazım.korneada herhangi bir çizik defekt varsa kortikosteroid gözü körlüğe kadar götürür.

çok çok geçmiş olsun. resimlerini gördüğümde anladım göz ışığı yansıtmıyordu. resim çekildiğinde eğer kedilerde göz korneada ışığı yasıtmazsa, gölge gibi olursa maalesef kurtarılamıyor diye okumuştum. Meleğiniz inşallah düzelsin, upuzun ömrü olsun, bol bol yaramazlık yapsın

kedinin son durumu nedir acaba?gözleri olmasada onlar normal hayatına devam ediyor kesinlikle insandan çok daha üstünler bu konuda.
kedimin durumu gözü dışında çok iyi çok şükür keyfi yerinde mutlu hergün yeni bir sürprizle karşılaşıyoruz mesela bu sabah o uyandırdı bizi yataklara falan çıkıyor artık sanırım tüm gece de bizimle uyumuş :))

gözünü kurtaramadık maalesef biraz daha büyüyünce alacaklar

arkadaşlar biz kızımızın gözünü kurtardık çok şükür istanbul da sadece göz üzerine uzmanlaşmış bir veteriner var çok ünlü profesör kendisi onu araştırdık bulduk götürdük ameliyat etti kızımızı göz merceği patlamış onu tamir etmiş ve daha bir çok şey saydı ben anlayamadım dediklerini heyecandan tek anladığım gözünü kurtardık dedi bir onu hatırlıyorum :)
ayrıca sokaktan sahiplendiğiniz çocuklarınız için %50 indirim yapıyor hem ameliyat ücretlerinde hem muayene ücretinde eğer kedi ya da köpeğinizin gözünde sorun varsa lütfen aldırmayın bana mesaj atın ben size adres isim veririm burada yazmam doğru mu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…